kijk op kleur

workshops

Betekenisvol Ondernemen

Direct naar:

Kleur
Jezelf

Wat houdt een Kleur Jezelf Workshop in?
Tijdens een Kleur Jezelf Workshop ontdek jij wat je allergrootste Kracht is en welke kleuren daarbij horen om die Kracht ook zichtbaar te maken. Je maakt van tevoren een online Persoonlijke Kracht Test waarin we meten hoe jouw Persoonlijke Kracht is op dit moment. En hoe je die kunt versterken om jouw juiste pad te kiezen en de richting te bepalen die daarbij past.
Je ontdekt aan de hand van de uitslag van de Persoonlijke Kracht Test wat jouw potentieel is en wat je grootste drijfveren zijn.
We bespreken de uitslag van jouw Persoonlijke Kracht Test met een groep die jezelf samenstelt of waarvoor je je persoonlijk opgeeft en die ik samenstel. Deze Workshop vindt plaats online met 4 à 8 personen via een Zoomsessie of live in de Studio van Kijk op Kleur in Vlissingen.

Wat bereik je met een Kleur Jezelf Workshop?
Je ontdekt hoe jij tijdens deze Workshop je prachtige kwaliteiten goed in beeld krijgt. Hoe jij de beste versie van jezelf kunt laten zien. Hoe jij makkelijker de juiste keuzes maakt omdat deze het best bij jouw Persoonlijke Kracht passen.
Je krijgt helder hoe jij de balans vindt in je leven, hoe je meer rust krijgt in je hoofd om te genieten van datgene wat jij het allerliefst doet.
Je weet wanneer jij helemaal in je element bent zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.
Je weet hoe jij in je Kracht kunt stappen en een leven kunt leiden wat voor jou bedoeld is.

Wat is de investering voor een Kleur Jezelf Workshop?
De investering voor een Kleur Jezelf Workshop is 75,- p.p. inclusief een online bespreking met een groep via een Skype of Zoomsessie met een online Powertype rapport met 20 pagina’s. Hierin staat hoe jij jouw Persoonlijke Kracht zichtbaar maakt.
Er worden regelmatig Kleur Jezelf Workshops gegeven in de Kijk op Kleur Studio in Vlissingen, dan is de prijs 97,- en ontvang je een geprint rapport met materialen. De investering daarvoor is 97,-.

Welke stap moet ik nemen om een Kleur Jezelf  Workshop te boeken?
Wanneer je een mailtje stuurt naar info@kijkopkleur.nl dan laat ik weten welke Kleur Jezelf Workshops er al gepland staan. Wanneer je voor een groep een Workshop Kleur Jezelf wilt organiseren dan overleggen we samen op welk tijdstip dat mogelijk is.

Kleur
je Team
Wat houdt een Kleur je Team Workshop in?
Tijdens een Kleur je Team Workshop ontdekken alle teamleden wat hun allergrootste Kracht is en welke kleuren daarbij horen om die Kracht ook zichtbaar te maken. Iedereen maakt van tevoren een online Persoonlijke Kracht Test waarin we meten hoe de Persoonlijke Kracht is op dit moment bij iedereen. En we kijken op een positieve manier welke kwaliteiten in het team aanwezig zijn en hoe we die kunnen versterken.
Met diverse werkvormen gaan we aan de slag met de Persoonlijke Kracht van de alle teamleden om te zien en te waarderen wat iedereen zo bijzonder maakt.
Deze Workshop vindt plaats op locatie of in de Studio van Kijk op Kleur in Vlissingen.

Wat bereik je met een Kleur je Team Workshop?
Iedereen ontdekt tijdens deze Workshop wat ieders No.1 Kracht is en hoe alle teamleden deze kracht zichtbaar maken. Hoe iedereen de beste versie van zichzelf kan laten zien in werk en privé. Hoe de samenwerking makkelijker en plezierige wordt omdat ieder teamlid de eigen kwaliteiten helder krijgt en ook die van de andere teamleden.

Hoe iedereen Persoonlijke Kracht kan versterken waardoor er meer balans en harmonie komt in hun werk en privéleven. Na deze interactieve Workshop weet ieder teamlid wanneer ze helemaal in hun element zijn en hoe ze beter gezien, gehoord en gewaardeerd worden.

Ze weten hoe ze in hun Kracht kunnen stappen en samen als team het werk met meer focus, energie en plezier kunnen uitoefenen.

Wat is de investering voor een Kleur je Team Workshop?
De investering voor een Kleur je Team Workshop is afhankelijk van de grootte van het team en de tijd die nodig is om alles te bespreken en via de interactieve werkvormen te beleven.

Iedereen ontvang na afloop een persoonlijk rapport van 20 pagina’s over hun allergrootste kracht en hoe je die krachtig zichtbaar maakt binnen een team.

Welke stap moet ik nemen om een Kleur je Team Workshop te boeken?
Wanneer je een mailtje stuurt naar info@kijkopkleur.nl dan maak ik een offerte op maat en bespreken we of deze Workshop plaats vindt op locatie of in de Studio van Kijk op Kleur in Vlissingen.

Kleur
je Bedrijf

Wat houdt een Kleur je Bedrijf  Workshop in?
Tijdens een Kleur Bedrijf Workshop ontdek jij wat je allergrootste Kracht is, die van je Bedrijf en welke kleuren daarbij horen om die Kracht ook zichtbaar te maken. Je maakt van tevoren een online Persoonlijke Kracht Test waarin we meten hoe jouw Persoonlijke Kracht is op dit moment. En hoe je die kunt versterken om jezelf en jouw bedrijf krachtig zichtbaar te maken.
Je ontdekt aan de hand van de uitslag van de Persoonlijke Kracht Test wat jouw potentieel is, je grootste drijfveren zijn en hoe je die toepast binnen je bedrijf.
We bespreken de uitslag van jouw Persoonlijke Kracht Test online met een groep ondernemers die allemaal hetzelfde willen weten. Deze Kleur je Bedrijf workshop vindt plaats online met 4 à 8 personen via een Zoomsessie of live in de Studio van Kijk op Kleur in Vlissingen.

Wat bereik je met een Kleur je Bedrijf  Workshop?
Je ontdekt hoe jij tijdens deze Workshop je eigen prachtige kwaliteiten en de kernwaarden van je bedrijf goed in beeld krijgt. Hoe jij de beste versie van jezelf kunt laten zien en je bedrijf krachtig zichtbaar wordt. Je leert hoe jij met de juiste branding van jezelf en je bedrijf uniek zichtbaar wordt en je onderscheid in de markt.
Je krijgt helder hoe jij de balans vindt in je leven, hoe je meer rust krijgt in je alleen nog werkt met de allerleukste klanten en meer doet wat jij het allerliefst doet.
Je leert ook hoe jij helemaal in je element bent zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.
Je weet hoe jij in je Kracht kunt stappen en het leven kunt leiden wat voor jou bedoeld is.

Wat is de investering voor een Kleur je Bedrijf  Workshop?
De investering voor een Kleur je Bedrijf Workshop is 75,- p.p. inclusief een online bespreking met een groep via een Skype of Zoomsessie met een online Powertype rapport met 20 pagina’s. Hierin staat hoe jij jouw Persoonlijke Kracht van jezelf en je bedrijf uniek zichtbaar maakt.

Er worden regelmatig Kleur Jezelf Bedrijf gegeven in de Kijk op Kleur Studio in Vlissingen, dan is de prijs 97,- en ontvang je een geprint rapport met materialen.

Welke stap moet ik nemen om een Kleur je Bedrijf  Workshop te boeken?
Wanneer je een mailtje stuurt naar info@kijkopkleur.nl dan laat ik weten welke Kleur je Bedrijf Workshops er al gepland staan. Wanneer je voor een groep ondernemers een Workshop Kleur je Bedrijf wilt organiseren dan overleggen we samen op welk tijdstip dat mogelijk is.

“Kleur geeft je zoveel meer dan je verwacht”

Kijk op Kleur

Kabelweg 3 | 4382 WV Vlissingen

info@kijkopkleur.nl | +31(0)6 24763240

ebook betekenisvol ondernemen