Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Welke kleur heeft verlangen?

Wanneer jij je Verlangen een kleur zou geven, welke kleur is dat dan?

Afgelopen week stelde ik deze vraag aan een klant die kwam voor een Power Kleuradvies.

Ze pakte meteen het Knalgele hartje uit de 40 kleurhartjes die voor haar op tafel lagen.

“Hier word ik heel blij van.” “Ik heb een knalgeel leren jasje op de kapstok hangen en elke keer wanneer ik er langsloop moet ik lachen”. Ik draag het jasje ook met veel plezier.

Kleuren die je draagt vertellen altijd een verhaal

Ze droeg die dag een smaakvolle combinatie van een okergele pantalon en een blouse met een roze, bruine, grijze en gele dierenprint erop.

Elegant gecombineerd, bijzonder qua uitstraling en helemaal passend bij haar en de periode waar ze in zit. Kleuren die je draagt vertellen je altijd een verhaal….

Wat verteld de kleur knalgeel

Wanneer de kleur geel je verlangen is, je er heel blij van wordt en ook nog graag draagt betekent het dat je op zoek bent naar je (eigen) identiteit.

Je wilt duidelijk krijgen wat je nu “echt” wilt en dat het tijd wordt dat jij je plaats mag innemen die voor jou bedoeld is.

Je missie helder krijgen en datgene gaan doen wat jou bijzonder maakt en waardoor je altijd herinnerd wordt.
Dat vertelt je de kleur Knalgeel.

De kleuranalyse

De Power kleuranalyse gaf haar allergrootste Kracht met bijpassende kleur weer:

Lichtroze: De Liefdevolle Ondersteuner. Prachtig!

Met als balanskleur Antraciet: De Ervaren Rots in de Branding, ook helemaal juist! 

Ik gaf haar het Top 40 Kleurkaartje van Roze en Antraciet waar (bijna) geen geel in zat, laat staan knalgeel. Ze vond de kleuren prachtig, de namen helemaal kloppend, maar wat moest ze dan met de favoriete kleur van dit moment Knalgeel?

Lekker toch dragen; het is wat ze nodig heeft op dit moment van haar leven waar veel gebeurt. De kleur knalgeel gaat het zelfvertrouwen geven die ze nodig heeft om te laten zien wat voor prachtig mens ze is, die ze te lang verstopt heeft en die nog tevoorschijn mag komen. Zodat ze haar missie op aarde mag neerzetten met haar grote kwaliteiten als Liefdevolle Ondersteuner en Ervaren Rots in de Branding.

Op haar eigen zachtaardige, vrouwelijke, meelevende manier onvoorwaardelijk liefde geven aan mensen die dat nodig hebben. Dan mag ze vanuit haar enorme schat aan (levens)ervaring op een beheerste, accurate wijze de Rots in de Branding zijn voor haar omgeving. Knalgeel kan ze daarvoor gebruiken om die weg vrij te maken en zich niks aan te trekken van wat anderen van haar vinden….

Ze is sterk genoeg om alles te overwinnen wat ze op haar pad krijgt.

Heb jij een duidelijk Verlangen?

Geef dat eens een kleur en laat het me weten!

Kleurrijke groet,

Jannie.

Reageer op dit bericht

Het Boek van Jannie Boer & Pauline van der Veeken, nu met korting & gratis verzenden!