Het TEAM van professionele Kleur, Stijl en Imago Experts staan voor je klaar om deze workshop, teamtrainingen en presentaties voor je te verzorgen.

En omdat alle Teamleden werken met hetzelfde systeem is het ook mogelijk om met meerdere professionals uit het Team grotere opdrachten uit te voeren.

Voor een passende workshop , presentatie, teamtraining of groot event kun je een mailtje sturen naar; info@kijkopkleur.nl en we zorgen voor een passend advies en een leerzame tijd.

Het team van Kijk op Kleur bestaat uit professioneel opgeleide (imago ) consulenten die gaan voor kwaliteit, werken vanuit hun hart en aandacht voor jouw kwaliteiten en doelen. Jij staat als mens centraal staat met al je individuele facetten en kwaliteiten.

Zij werken individueel in hun eigen werkruimte en ook samen, in verschillende samenstellingen in teamverband als Team van Kijk op Kleur op grotere (team) evenementen. En ze geven op maat gemaakte opdrachten en presentaties een kleurrijke aspect mee voor bedrijven, instellingen en groepen.

Het Team van Kijk op Kleur

 

jannieIk stel ze graag zelf even aan je voor, want ze zijn allemaal heel bijzonder voor mij, omdat ik ze persoonlijk ken en weet welke kwaliteiten ze in huis hebben om er voor jou een bijzondere en waardevolle ervaring van te maken. Ze zijn allemaal opgeleid bij Kijk op Kleur en ze gaan ervoor zorgen dat jij een bijzondere ervaring gaat beleven met hun adviezen en analyses. Veel plezier alvast, ze zijn er klaar voor. 

 

 

paulinePauline komt uit Bergen op Zoom en is een zeer getalenteerde en waardevolle collega waar ik sinds 2014 een BV. mee heb opgericht. Wij zijn samen Home of Image en hebben op 22 november 2014  Het Imago Spel uitgegeven. Dit is inmiddels een groot succes met meer dan 160 professionele experts in Nederland en België. Zij heeft zelf als specialisatie” burn-out coaching” en weet als geen ander dat de uitstraling van de buitenkant voor het herstelproces zeker ook bijdraagt.  Ze is een kei in team evenementen organiseren en presenteren en weet altijd mensen een waardevol cadeautje mee te geven na een kleur/stijl of imago advies. Ook geeft ze workshops met diverse thema’s met Het Imago Spel en daar weet ze altijd een “gevoelige” snaar te raken en een onderliggende vraag naar boven te krijgen. Wil jij weten hoe bijzonder je bent door de ogen van Pauline en ben je op zoek naar een stuk coaching en kleurverdieping? En ze geeft ook bijzondere en leerzame presentaties en bedenkt mooie opdrachten bij Team events. Dan ben je bij haar zeker aan het juiste adres.

 

thea-jan 2016Thea komt uit Vlissingen en is een collega die ik al vele jaren ken en die een specialist is op het gebied van kleur, de innerlijke mens en techniek. Ze vind het geweldig om 1 op 1 kleuradviezen te geven aan mannen en vrouwen van 25 tot 70 jaar, die diepgang zoeken en van de binnenkant zijn. Mannen en vrouwen die het lastig vinden zichzelf te laten zien in al hun kwaliteiten. En die spiritualiteit belangrijk vinden en weten dat het uiterlijk uiteindelijk wel het verschil kan maken. Ze is zelf heel fanatiek bezig met de website van kanker.nl en waar ze in mei 2015  de Alpe d'HuZes  met team kanker.nl gaat bedwingen. Ze maakt bijzondere websites met als specialisatie iemands persoonlijke kleuren die laten zien jij bent. Het geven van kleurenworkshops, eventueel met behulp van Het Imago Spel is ook waar haar hart ligt. Thea is een uitstekende teamspeler en werkt graag met een grote groep op Team Events  bij groepen of bedrijven. Ze heeft een hart van goud en maakt het jou graag naar de zin.

 

yvonne-mandyYvonne en Mandy zijn moeder en dochter en werken al een aantal jaren in de dames kledingzaak van moeder Yvonne; “This Time” in Kapelle. Ze hebben inmiddels beide de opleiding kleur en stijl met goed gevolg afgerond en geven dagelijks deze waardevolle adviezen door aan hun klanten die de winkel vol kleurrijke kleding in Kapelle bezoeken. Yvonne is ook gespecialiseerd in kleur coaching en snapt uit eigen ervaring heel goed waar mensen tegen aanlopen wanneer ze een voor- of afkeer hebben van een bepaalde kleur. Ze geven samen moeder/dochter arrangementen welke een blijvende herinnering achterlaten. Hierbij geeft  Mandy adviezen aan de dochter en Yvonne aan de moeder. Ze maken hier een feestje van, dus echt te moeite waard om eens te beleven. Daarnaast zetten ze regelmatig het Imago Spel met de thema set “Kleding en accessoires” in om de nieuwste trends op modegebied te introduceren en laten ze mensen zien hoe bijzonder ze zijn. En ze werken ook samen op grotere evenementen.

 

ernaErna komt uit Veghel en is een zeer ervaren imago consulent die al heel wat jaren in het vak zit en graag bezig is om het mensen naar de zin te maken. En dan niet alleen op het gebied van het uiterlijk met de juiste kleuren, huidverzorging en make-up, maar zeker ook met het ontdekken en versterken van de binnenkant. Ze geeft dan ook graag vrouwen tussen de 45 en 70 jaar 1 op 1 adviezen over hun imago en hoe zij zichzelf in al hun kwaliteiten kunnen laten zien. Bovendien is coachen met kleur ook iets waar haar hart ligt en kan ze aan de hand van iemands favoriete kleuren veel over je zeggen. Ook de workshops die ze geeft met behulp van Het Imago Spel worden bij Erna als waardevol, gezellig en erg leerzaam ervaren. Deze specialist uit Brabant zorgt ervoor dat je in haar prachtige studio een plezierige tijd zult hebben en dat je met prachtige  inzichten naar huis gaat waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Ze werkt ook graag samen tijdens grotere (team) evenementen.

 

paulaPaula is een echt “Zeeuws meisje” en een gewaarde collega die oorspronkelijk in het bankwezen werkzaam is geweest. Ze heeft inmiddels haar sporen ruimschoots verdiend in een kledingzaak waar ze dagelijks mensen adviseert in de juiste kleuren en de bijpassende stijlen. Ze is dan ook meer dan gespecialiseerd in het geven van presentaties en workshops op het gebeid van kleur en stijl in het bedrijfsleven. En ook geeft ze workshops en 1 op 1 adviezen aan mensen die hun zelfbeeld weer een boost willen geven na een moeilijke periode. En dan kun je denken aan een ziekte, burn-out of overspannenheid. Hiervoor geeft ze kleur en stijladviezen en workshops met Het Imago Spel, zodat mensen van alle leeftijden, maar met name “50 plus dames” het leven weer vol zelfvertrouwen tegemoet kunnen gaan zien. Paula spreekt uit eigen ervaring en je bent bij haar in goede en vooral kleurrijke handen.

 

willyWilly is een Zeeuwse dame die niet meer helemaal “piep” is, er wel goed uit wil blijven zien en dat ook aan anderen gunt. Zij is de laatste jaren goed bezig als imago consulent en voor zichzelf met een verandering bezig in haar kleur en stijl,. En ze gunt dit ook andere dames van haar leeftijd. Ze is gespecialiseerd in het geven van persoonlijke adviezen, presentaties voor (vrouwen) verenigingen, en workshops voor gezellige groepen vriendinnen of zussen het liefst in haar eigen leeftijdscategorie. Ze zegt zelf: “ik heb een maatje meer, maar dat betekent niet dat ik het niet waard ben om gezien te worden, integendeel zelfs.. Ze is het zeker waard en wil dat graag delen en laten ervaren aan anderen. Ze heeft altijd gewerkt in de ouderenzorg en dat doet ze eigenlijk met kleur en stijl nog steeds. Ze zal goed voor je zorgen wanneer je naar haar toe komt voor een kleur of stijlanalyse of workshop, de kleuren van je hart of een workshop met Het Imago Spel.

 

wilmaWilma komt uit Goes en is al een flinke tijd actief binnen het Kleur en Stijl vak, ze heeft aardig wat jaren een leidinggevende functie gehad bij een kledingmerk  en daar veel ervaring opgedaan met kleding, mensen en hun uitstraling. Wat ze erg leuk vind is het geven van kleur- en stijl analyses aan heren en daar is ze erg bedreven in. Ook is ze gespecialiseerd in de kleuren van je hart en kan mensen precies vertellen en coachen over welke kleuren je beter wel en niet kunt dragen en waarom dit zo is.  Het geven van workshops over kleur, stijl en imago is ook helemaal haar ding en je kunt bij haar ook terecht voor bijzondere workshops met Het Imago Spel. Binnenkort voegt ze nog een specialisatie toe aan haar uitgebreide kennispakket en komt ze ook bij je langs voor een waardevolle garderobeplanning. En wanneer je wilt dat ze met je gaat shoppen ben je bij Wilma ook aan het juiste adres.

 

anita

Anita is een ervaren imagoconsulent die  haar passie achterna is gegaan en heeft gekozen om mensen in haar prachtig verbouwde  huis in Ellewoutsdijk te adviseren over kleur, kleding en meer… Ze geeft persoonlijke kleur- en stijladviezen en verkoopt tweedehandskleding en accessoires. Ze is een kei op het gebied van combineren van bijzondere kledingstukken en laat mensen er (nog) beter uit zien.  Ze werkt graag met vrouwen die op weg zijn naar een hoger (zelf)bewustzijn.  En vrouwen die door omstandigheden “even” een handvat nodig hebben op weg naar hun eigen/nieuwe zelf. Voor deze vrouwen kan Anita het verschil betekenen. Ze is goed in het vertalen van emoties en kleur en weet als geen ander wat de taal van kleding kan zijn voor iedereen die daarvoor open staat. Het innerlijk en het uiterlijk op een liefdevolle manier met elkaar verbinden is wat Anita het liefst voor je doet.

 

mirjamMirjam komt uit Middelburg en is werkzaam binnen de zakelijke wereld en heeft daar een adviserende functie. Ze wil dan ook graag binnen de zakelijke markt opereren en mensen voorzien van de uitstraling die bij ze past. Dames en heren voorzien van de juiste kleuren die passen voor de buitenkant als ook voor de binnenkant. En haar specialisatie zijn echtparen die samen willen  komen voor een waardevolle kleurenanalyse. En zeker wanneer je als vrouw de kleuren koopt van je man, is het handig om deze bijzondere ervaring bij Mirjam samen te delen.  Ze is zelf een “helder” type, die snel en actief is en heel snel ziet welke kleuren goed voor je zijn. Ze is ook heel opgeruimd en vrolijk en heeft altijd een positief woord voor iedereen. Waardoor je na een kleurenanalyse bij Mirjam helemaal blij de deur uitgaat en vol zelfvertrouwen die kleuren gaat dragen die zij je heeft geadviseerd. Ook kun je bij haar terecht voor workshop kleur of stijl en zal ze je inspireren eens iets anders te proberen. Echt  de moeite waard.

 

marianneMarianne komt uit Vlissingen en is een imago consulent die je veel te bieden heeft. Ze geeft met veel allure kleur- en stijl analyses en workshops voor groepen tot 4 personen. In haar prachtige studio geeft ze naast adviezen op kleur-, stijl en imago gebied ook workshops met Het Imago Spel en is ze gespecialiseerd in make-up. Ze is bezig met een uitgebreide Visagie training om je het best mogelijke make-up advies (in de juiste kleur) te kunnen geven. Wanneer Marianne je een analyse geeft krijg je altijd iets extra’s en verwent ze je met bonbons en een uitgebreid verslag. Ze geeft ook Colours by Heart analyses en workshops en die geeft Marianne met veel verdieping, professionaliteit en aandacht voor jou als klant. Ze is zelf een zogenaamd “diep” type en ze staat er om bekend dat ze alles (en meer) geeft in een analyse en dat je echt waarde krijgt voor je geld. En ze geeft deze 1 op 1 analyses niet alleen aan vrouwen, maar ook mannen krijgen bij haar de aandacht die ze verdienen.

 

jannie-1Jannie komt van het eiland Tholen en is daar inmiddels een bekende naam in “Kleur en Stijl land”. Ze is een kleur en stijl “mens” in hart en nieren. Ze heeft inmiddels al meer dan 600 analyse achter de rug en kan met recht ervaren genoemd worden. Ze heeft als specialisatie kleur-, stijl en imago analyses en workshops voor vrouwen in allerlei leeftijden. Ze maakt ook graag iets op maat voor een groep en dan combineert ze de kleur- en stijladviezen met een smaakvolle high tea of met het maken van een kleurrijk sieraad of vrolijke tassenhanger. Regelmatig werkt ze samen met een visagiste en dan combineert ze kleur met make-up. En laat ze mensen zien hoe bijzonder ze zijn tijdens haar workshops met Het Imago Spel. Ook is ze een kei in het presenteren voor (vrouwen) groepen of verenigingen en combineert ze op een bijzondere manier de kleuren van de bijbel in haar presentaties. Waardevol en erg leerzaam om te horen, ervaar het zelf, dan ben je overtuigd van haar kennis over kleur. 

 

anneAnne komt uit Sint Maartensdijk en heeft daar inmiddels een mooie studio aan huis waar ze mensen voorziet van prachtige en persoonlijke kleur- en stijlanalyses en workshops. Ze vind het prettig om dit te doen voor vrouwen rond haar eigen leeftijd met veel aandacht en expertise van haar voor jou als klant. Ze verteld je alles wat zij weet en dat is inmiddels aardig wat en zorgt dat je met veel tips op kleur- en stijlgebied bij haar de deur uit gaat. Regelmatig vind je haar in diverse kleidingzaken waar ze QuickScan kleur en stijl geeft en waar ze je ook helpt met het vinden van de juiste kleding combinaties. Ze heeft daar veel oog voor en kan als de beste met je gaan shoppen voor een geschikte outfit. Ze richt zich ook op chronisch zieke mensen en minder validen, daar is haar ruimte helemaal op ingericht. Je bent meer dan welkom voor een bijzondere ervaring op het gebied van kleur, stijl en imago en dan met een luisterend oor. Anne komt ook naar je toe voor een garderobeplanning en kan daarvoor ook nog een Kleur- en Stijladvies geven. De keuze is aan jou, Anne is er klaar voor.

 

kittyKitty is een Imago consulent uit het oosten van het land. Daar geeft ze leiding aan een team van kledingadviseurs en traint ze deze dames het gebied van Kleur en Stijl. Ze zit al vele jaren in de kledingbranche en kan als geen ander de juiste kleding combinaties voor je vinden. Ze is gespecialiseerd in persoonlijke Kleur en Stijlanalyses en die geeft ze ook in workshop vorm. Heb je een vriendinnen dag of een vrijgezellenfeest dan ben je bij Kitty ook aan het juiste adres, want ze maakt van dit evenement een feestje… Ze geeft ook workshop met behulp van Het Imago Spel en laat mensen graag zien hoe bijzonder ze zijn. Kitty is zelf een “diep” type en wil graag alles tot in de puntjes verzorgen, dus je bent bij haar in goede handen. Ze zorgt ervoor dat elke analyse, workshop of feest een bijzonder tintje krijgt omdat zij er is met haar kennis, haar aanwezigheid en haar kledingcombinaties. Ze is zelf het voorbeeld van hoe een vrouw er mooie, verzorgd en stijlvol uit kan zien.

 

petra

Petra is een ervaren imagoconsulent, auteur, trainer, coach en moeder van 3 fantastische dochters en ze komt uit Den Dolder. Ze heeft een prachtig boek geschreven: “Iedereen Deugt”. En dat is ook wel het motto van Petra, iedereen is mooi en uniek met al haar/zijn talenten. Ze laat je voelen en zien hoe bijzonder je bent en dat doet ze in haar prachtige studio waar ze 1 op1 adviezen en workshops geeft in Kleur en Stijl. Tijdens de workshops werkt ze ook met het prachtige Imago Spel, waar ze echt een waardevolle tijd van maakt met veel gezelligheid, mooie adviezen en plezier. Ze richt zich op vrouwen in de leeftijd van 40-65 die iets willen bijdragen vanuit passie, als ZZP er of op een andere manier. Ze kan ook prima een gardeobsessie voor je verzorgen, waardoor je kast er na afloop weer heerlijk overzichtelijk uit zal ziet. Een ook voor een personal shoppen kan je bij Petra prima terecht, ze geeft zelfs online shop adviezen, erg waardevol en tijdbesparend. Petra is een echt “mensenmens”, dus voor diverse vragen en een luisterend oor kun je ook bij haar terecht. Ze is zich nog steeds aan het verdiepen en nieuwe trainingen aan het volgen om iedereen van zoveel mogelijk kennis te kunnen voorzien.

 

ellen

Ellen is een styliste uit Amsterdam, zij helpt moeders en vrouwen die het druk hebben met het vinden van hun juiste kleuren en passende stijl. Haar bedrijf richt zich op het geven van 1 op 1 adviezen aan moeders en vrouwen die even uit hun drukke leven willen ontsnappen en even wat tijd voor zichzelf willen nemen. Ellen gaat na een waardevol Kleur- Kleding-  Stijladvies, mee om te shoppen voor het vinden van de juiste kleding. En voor jou als moeder of als drukbezette vrouw, die geen tijd heeft om dat zelf te doen, shopt ze met alle plezier en met veel kennis van zaken voor jou. Ook geeft ze gezellige workshops met behulp van Het Imago Spel en laat ze met aandacht “bubbels” zien hoe bijzonder je bent. Ze is ook gespecialiseerd in de psychologie van de kleuren en kan je prima vertellen wat kleur voor- en met je doet. Kortom bij een bezoek aan Ellen hoef je je zeker niet te vervelen en ga je naar huis met veel nuttige tips. En mocht je echt weinig tijd hebben, dan kan Ellen zelfs in een heel rap tempo de adviezen geven, zodat je geen waardevolle tijd hoeft te verliezen en meteen al het geleerde in de praktijk kunt gaan toepassen. 

 

jolanda

Jolanda is een kleurconsulent uit Goes, die oorspronkelijk uit Zuid Holland komt en sinds kort woonachtig is in Zeeland. Ze is nog niet zo lang bezig is, maar is zich wel aan het specialiseren in kleuranalyses in combinatie met het geven van thuis party’s met kleding en accessoires. Ze geeft 1 op 1 adviezen bij haar thuis of op locatie. En ook workshops kleur kun je bij haar boeken en daarbij werkt ze met het 10 types systeem. Ze combineert al haar adviezen en workshops met haar (kleurrijke) kleding en accessoires die je meteen kunt kopen mocht het de juiste kleur, stijl en prijs voor je zijn. Ze vind het leuk om op fairs, beurzen en evenementen te staan en is goed in het omgaan van veel verschillende mensen en groepen. Ze is zelf een helder, licht type en houd van kleding en (veel) kleur en combineert dit graag met zwart, wit of jeans als basis. Ze kan voor jou de mooiste kleding combinaties maken passend bij je juiste kleuren. Ze is ook goed in accessoires bij een outfit combineren en kan ook prima je kledingkast op orde maken. En wanneer je met, of bij haar wilt gaan shoppen heeft ze daar ook diverse opties voor. Dus voor kleur en kledingadvies kun je prima bij Jolanda terecht. 

 

jeanine

Jeannine is een kleurconsulent uit Zeeuws Vlaanderen en zij geeft in haar studio aan huis, kleuranalyses, stijladviezen en workshops gecombineerd met make-up. Ze richt zich op dames van alle leeftijden die het leuk vinden om meer te weten over welke kleuren het beste in hen naar boven halen. En die het ook belangrijk vinden om er goed verzorgd uit te zien en daarom combineert ze haar kleuradviezen altijd met een advies over het gebruik en de juiste kleuren van make-up. Ook leert ze je hoe je die make-up het beste kunt opbrengen en verzorgt ze voor iedereen die een 1 op 1 advies bij haar doet een mooie verzorgde dag make-up in je mooiste kleuren. Ook voor een Stijladvies kun je bij Jeanine terecht, ze kan je diverse tips en trucs leren om er op je voordeligst uit te zien. Ook voor een beurs of team evenement is ze altijd te porren en werkt ze graag mee in een team van professionele consulenten. Ze is zelf juf en kan als geen andere informatie overdragen op anderen. En na afloop van een consult of workshop bij Jeanine zal je met veel informatie naar huis gaan die je zeker niet meer zult vergeten. En als iemand ervoor zorgt om eruit te zien als door een ringetje te halen, dan is zij het wel. Ze is een levend voorbeeld van hoe je er goed uit kunt zien in de juiste kleuren en de passend stijl.

 

liset

Liset is een schoonheidsspecialiste die je prima kan voorzien van de mooiste make-up en tegenwoordig ook in de juiste kleuren. Want ze heeft als specialisatie in haar salon gekozen om de opleiding tot kleurconsulent erbij te volgen. Ze kan dus nu exact en onderbouwt vertellen welke kleuren het beste bij jou en je persoonlijkheid passen. Naast een prima advies over welke huidverzorging het beste is voor je huid en hoe je wenkbrauwen het mooist vorm kunt geven, verzorgt ze nu ook 1 op 1 kleuradviezen. Een mooie combinatie om make-up en kleuradvies te combineren en je zult na een advies bij Liset ook in de juiste kleuren worden opgemaakt. En ze kan je ook leren hoe je dit thuis zelf kunt doen, waardoor je er altijd goed uit ziet in je juiste kleuren kleding en make-up. Dus ben je op zoek naar een kleuradvies met als specialisatie make-up en (eventueel) huidverzorging, dan ben je bij Liset aan het juiste adres. Aangezien Liset geen rijbewijs heeft en ze een prachtige ruimte heeft bij haar aan huis, stelt ze het op prijs wanneer je naar haar toe wilt komen voor een kleuranalyse met make-up advies. Dit geeft ze aan maximaal 2 personen, zodat ze alle aandacht voor je heeft en je er zeker van bent dat je alles hoort wat ze te vertellen heeft en dat is niet weinig…. 

 

martineMartine komt uit het midden van het land en is moeder van 4 kinderen waar ze het druk mee heeft. Daarnaast geeft ze aan moeders die het ook druk hebben Kleur – , Kleding en Stijladviezen. Vrouwen met diverse uitdagingen zoals na een scheiding, bevalling of ziekte, of het zoeken naar een nieuwe baan helpt ze graag weer op weg, met een passende uitstraling. En Martine spreekt uit eigen ervaring want het is haar ook gelukt om na een lastige periode in haar leeftijd er weer bovenop te komen. Ze heeft zelf op jonge leeftijd een herseninfarct gehad en heeft geleerd om hiermee om te gaan en een nieuwe passie in haar leven te vinden: mensen helpen met het vinden van de juiste kleur, stijl en imago. Wanneer je bij haar komt voor een advies zal ze jou centraal zetten en zal ze het beste van zichzelf aan je geven tijdens een Kleur- of Stijlanalyse. Ze is ook personal shopper en gaat graag met je mee om te shoppen om de juiste kleding en trends voor je te vinden. Ook workshops vind ze super om te geven en als je een vrijgezellenfeest hebt of een ander evenement, wil ze die graag voor je organiseren en zal ze er een bijzonder kleurrijk feest van maken, waar je nog lang over na zult praten. Ze heeft veel kennis van zaken en ze is goed op de hoogte van alle nieuwe trends van het seizoen en zal deze ook zeker in haar adviezen meenemen.

 

Dicky closeupDicky is een kleurconsulent die al jaren werkzaam is in een kledingzaak in Vlissingen: Op en Top Zij. Ze geeft kledingadviezen als de beste en heeft er sinds kort een specialisatie aan toegevoegd,: het geven van kleuradvies. Ze geeft regelmatig in de winkel QuickScans kleur en dan laat ze meteen in de praktijk zien hoe je dan de mooiste kleding combinaties maakt in de passende kleuren en met de juiste contrasten. Ze heeft veel kennis van zaken omdat ze al vele jaren mensen van  kleding advies voorziet in de kledingzaak, maar nu is het nog specifieker en geeft ze daarnaast ook thuis kleurenanalyses en workshops. Samen met eigenaresse van Op en Top Zij; Carla Willems geeft ze ook workshop met Het Imago Spel en dan met de thema set Kleding en accessoires. Hierin laten de beide dames zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Dicky is bezig om zich nog verder te specialiseren en in het najaar gaat ze ook de opleiding tot professioneel Stijlconsulent volgen en dan kan ze je nog meer vertellen dan dat ze nu al weet. Nu is ze klaar om jou kleuradviezen te geven in de vorm van een 1 op 1 kleurenanalyse of een workshop met meerdere mensen en zal ze met al haar hartelijkheid en mensenkennis jou een super ervaring geven.

 

Erna-SlabbekoornErna is een enthousiaste communicator uit Goes en werkt al jaren als leidinggevende en trainer in de zorg. Ze heeft een passie voor mensen en voor keur en ze heeft naast de opleiding tot kleurconsulent ook diverse coachopleidingen gedaan waaronder de NLP opleiding.  Ze is ook expert bij Home of Image en werkt graag met (grote) groepen en teams met Het Imago Spel en de verdiepende thema’s. Ze vind het leuk om (creatieve) presentaties te verzorgen over kleur en haar voorkeur ligt duidelijk bij het bedrijfsleven en  de zorgsector. Uiteraard kun je ook prima bij haar terecht voor een 1 op 1 advies en tijdens haar adviezen verbind ze graag de binnenkant met de buitenkant. Zit je in de leeftijd van 30 tot 65 jaar, zoek je iets voor jezelf of voor je team, of wil je meer weten over wat kleuren voor je kunnen betekenen, boek dan eens een afspraak bij Erna. En dan ben ik ervan overtuigd dat succes verzekerd is. Want Erna maakt van een gewone avond een onvergetelijke avond vol beleving op allerlei gebied. Veel plezier

 

mirandaMiranda  komt uit Almere en is styliste en coach. Nadat ze zelf een enorme reis achter de rug heeft gehad als het gaat om persoonlijke ontwikkeling is het nu tijd voor haar om mensen te begeleiden op hun weg naar het stralen aan de buitenkant zoals je je van binnen voelt. Voor haar is een eigen stijl hebben een weerspiegeling van jouw zijn. Doordat ze lichaam en geest met elkaar weet te verbinden ontstaat er een unieke stijl waar je jezelf helemaal in  kunt vinden. Door goed te luisteren naar haar klanten en waar ze naar op zoek zijn stelt ze een uniek pakket samen waardoor je doelen kunt behalen en je stijl wordt zoals jij het graag wilt. Dit kan een kort traject zijn door alleen imagostyling toe te passen tot ook wat langere trajecten waar het innerlijk een belangrijk onderdeel zal zijn. In haar begeleiding maakt ze gebruik van haar helder voelende vermogens en intuïtie. Verder heeft ze 20 jaar verkoopervaring in het stylen van mensen, waardoor ze veel mensenkennis heeft opgedaan. Ze is een spontaan, creatief en enthousiaste vrouw die altijd voor je klaar staat en waar je veel van kunt leren. Voor kleur, stijl, imago adviezen , presentaties en workshops ben je bij Miranda aan het juiste adres. En wordt het een ervaring die je niet snel zult vergeten.

 

Annelies GoudzwaardAnnelies komt uit het mooie Ringdorp Dreischor en is gediplomeerd Kleur- en Stijlconsulent. De beide opleidingen heeft ze meteen achter elkaar gevolgd bij Kijk op Kleur en Annelies is erg goed in het combineren van deze beide disciplines. Na een mooie carrière  in de zorg en welzijn sector, deed zich een nieuwe mogelijkheid voor en is ze haar hart gaan volgen en een andere kant op te gaan in haar leven. Mode in het algemeen, kleur en stijl in het bijzonder was altijd al een grote liefde van Annelie en de keuze om daar iets mee te gaan doen was snel gemaakt. Zij werkt ook met het 78 kleuren systeem, waarmee ze de binnenkant en de buitenkant met elkaar verbindt. Annelies is een warme persoonlijkheid en doet niks liever dan mensen helpen bij het vinden van hun juiste kleding stijl en outfit. Ze is ook werkzaam in de kledingbranche in Zierikzee, waar ze met veel enthousiasme mensen adviseert en al het geleerde toepast. Annelies werkt vanuit huis waar ze inmiddels een professionele praktijkruimte heeft ingericht en waar ze graag mensen van de juiste adviezen voorziet. Ook het werken op locatie behoort bij Annelies tot de mogelijkheden. Wanneer je een analyse of workshop volgt bij Annelies kom je zeker met juiste adviezen thuis en heb je een gezellige, maar vooral ook leerzame tijd gehad.

 

grietje-jongsmaGrietje  komt uit Zwolle en is Kleur-, stijl- en imago consulent. Nadat ze alle opleidingen heeft gevolgd in Zwolle is ze voortvarend aan de slag gegaan en maakt ze momenteel veel mensen blij met haar persoonlijke en verdiepende adviezen. Ze heeft een voorliefde voor kleur en mensen helpen om weer blij te zijn met zichzelf. Daarvoor gaat ze graag de diepte in en verbind ze op haar eigen unieke wijze de buitenkant met de binnenkant.  Ze heeft al veel gedaan op het gebied van mensen helpen, verbinden en zorgen dat mensen weer op eigen benen verder kunnen in het leven. Ze doet dit met hulp van Hem en daar wordt ze blij van en put ze veel kracht uit. Doordat ze lichaam, ziel en geest met elkaar weet te verbinden ontstaat er een stijl die helemaal bij haar hoort en waardoor ze mensen op haar pad krijgt die haar hulp heel goed kunnen gebruiken. Door goed te luisteren naar haar klanten gaat ze samen met hen op zoek naar hun ware identiteit en het ultieme doel in het leven. Verder is ze een echter Friezin, net als ik en die altijd klaar staat om mensen het beste uit zichzelf te laten halen en ze te stimuleren om dat ook te laten zien. Grietje is een vrouw naar mijn hart, uit het juiste hout gesneden en super lief, innovatief, attent en vol enthousiasme om mensen te begeleiden om hun passende stijl en juiste kleuren te vinden. Dus voor kleur-, stijl-, imago adviezen , presentaties, workshops en nog veel meer ben je bij Grietje aan het juiste adres. En zal een advies bij haar een ervaring worden die je niet snel vergeet. Ik ben super trots dat ze in het Kijk op Kleur team zit en bijzondere adviezen geeft aan mensen die dat willen.