MAAK KENNIS MET HET TEAM

Het Team van Kijk op Kleur bestaat uit professionals die zijn opgeleid bij Kijk op Kleur. Ze staan voor jou klaar en verzorgen graag diverse workshops, Kleur, Stijl of Imago Analyses. Ze staan voor kwaliteit, werken vanuit hun hart en hebben meer dan voldoende aandacht voor jouw kwaliteiten en verlangens. Jij staat altijd centraal en ze gaan ervoor om jou te voorzien van het allerbeste advies.

Aangezien de meeste Experts werken volgens hetzelfde systeem is het ook mogelijk dat meerdere teamleden samen grotere opdrachten en evenementen kunnen verzorgen.

Ze werken zowel individueel in hun eigen werkruimte of komen ook bij jou aan huis mocht je dat wensen. Ze verzorgen op maat gemaakte opdrachten of presentaties voor bedrijven, teams, groepen of trajecten.

Voor een passend advies, workshop of evenement op maat stuur je een mailtje naar info@kijkopkleur.nl.

Schermafbeelding 2018-07-22 om 18.49.58 (1)

Het Team van Kijk op Kleur

Ik stel dit team van professionals zelf graag aan je voor. Deze prachtige vrouwen zijn allemaal heel bijzonder voor mij, omdat ik ze persoonlijk ken en weet welke prachtige kwaliteiten ze in huis hebben om er voor jou een bijzondere, leerzame en waardevolle ervaring van te maken. Ze gaan er met hun workshops, adviezen en analyses zeker voor zorgen dat jij alle aandacht krijgt en veel tips ontvangt voor meer zelfvertrouwen en persoonlijke groei door jouw authentieke uitstraling. Veel plezier alvast, ze zijn er klaar voor. 

Pauline van der Veeken van The Hapiness Factory uit Bergen op Zoom is een zeer getalenteerde, waardevolle collega en partner waar ik sinds 2014 een bedrijf mee begonnen ben. Samen hebben wij Home of Power  (voorheen Home of Image opgericht en daarmee in 2014 Het Imago Spel ontwikkelt en op de markt gebracht. Samen met de 15 verdiepende themasets is Het Imago Spel inmiddels een groot succes. We hebben in 2016 ook Personal Power Plus ontwikkelt waarmee we de wereld een beetje mooier maken. Pauline haar specialiteit is ” burn-out coaching” en ze weet als geen ander dat de uitstraling vanuit de binnenkant met de buitenkant zeker een bijdrage levert voor het herstelproces. Ze raakt tijdens haar workshops met Het Imago Spel altijd een “gevoelige” snaar en krijgt altijd een onderliggende vraag naar boven. Wil jij weten hoe bijzonder je bent door de ogen van Pauline en ben je op zoek naar een stuk coaching en kleurverdieping? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Thea Schutz van DC Image woont in Oostkapelle en is een gespecialiseerde collega die ik al vele jaren ken. Ze weet alles op het gebied van kleur in combinatie met techniek. Ze vindt het geweldig om 1 op 1 kleuradviezen te geven aan mannen en vrouwen, die diepgang zoeken vanuit de binnenkant. Mannen en vrouwen die het lastig vinden zichzelf te laten zien in al hun kwaliteiten. Die spiritualiteit ook belangrijk vinden en weten dat het uiterlijk uiteindelijk het verschil kan maken. Ze maakt bijzondere websites met als specialisatie iemands persoonlijke kleuren vanuit de blauwdruk te koppelen aan de kleuren van de website. Het geven van kleurenworkshops, eventueel met behulp van Het Imago Spel is ook waar haar hart ligt. Thea is een uitstekende teamspeler en werkt graag met een grote groep op Teamevents bij groepen of bedrijven. Ze heeft een hart van goud en maakt het jou graag naar de zin.

Yvonne Bolding en Mandy van Heck van This Time Color uit Kapelle zijn moeder en dochter en werken al een aantal jaren in de kledingzaak van moeder Yvonne; “This Time”. Ze hebben beide vele opleidingen kleur en stijl met goed gevolg afgerond en geven dagelijks waardevolle adviezen aan hun klanten die de winkel vol kleurrijke kleding in Kapelle bezoeken. Yvonne is ook gespecialiseerd in Personal Power Plus en helpt vanuit haar eigen blauwdruk mensen aan hun blauwdruk voor succes. Samen geven ze moeder/dochter arrangementen welke een blijvende herinnering achterlaten. Hierbij geeft Mandy adviezen aan de dochter en Yvonne aan de moeder. Ze maken hier een echt feestje van, de moeite waard om eens te beleven. Daarnaast zetten ze regelmatig het Imago Spel met de thema set “Kleding en accessoires” in om de nieuwste trends op modegebied te introduceren en laten ze mensen zien hoe bijzonder ze zijn. Ze werken ook graag samen op grotere evenementen.

Erna van de Ven van Kleur uw Leven woont in Veghel en is een zeer ervaren Kleurexpert die al heel wat jaren in het vak zit en graag bezig is om het mensen naar de zin te maken. Ze werkt niet alleen met de kleuren van de binnenkant, maar is ook graag creatief bezig met mensen door middel van haar creatieve workshops. Ze geeft ook graag vrouwen vanaf 50 jaar 1 op 1 trajecten hoe zij zichzelf in al hun kwaliteiten kunnen laten zien. Bovendien is creatief coachen met kleur ook iets waar haar hart ligt en kan ze aan de hand van iemands favoriete kleuren veel over hen zeggen. Ook de workshops die ze geeft met behulp van Het Imago Spel worden bij Erna als waardevol, gezellig en erg leerzaam ervaren. Deze specialist uit Brabant zorgt ervoor dat je in haar prachtige studio een plezierige tijd zult hebben en dat je met prachtige inzichten naar huis gaat waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Ze werkt ook graag samen tijdens grotere (team) evenementen.

Grietje Jongmans van KleurBkennen uit Zwolle is Kleur-, Stijl- en Imago consulent. Nadat ze alle opleidingen heeft gevolgd maakt ze momenteel veel mensen blij met haar persoonlijke en verdiepende adviezen. Ze heeft een voorliefde voor kleur en mensen helpen om weer blij te zijn met zichzelf door ze kleur te laten bekennen. Daarvoor gaat ze graag de diepte in en verbind ze op haar eigen unieke wijze de buitenkant met de binnenkant.  Ze doet dit met hulp van Hem en daar put ze veel kracht uit. Doordat ze lichaam, ziel en geest met elkaar weet te verbinden ontstaat er een bedrijf waarmee ze mensen op haar pad krijgt die haar hulp heel goed kunnen gebruiken. Door goed te luisteren naar haar klanten gaat ze op zoek naar hun ware identiteit en hun ultieme doel in het leven. Voor een kleur-, stijl-, imago advies, teamevents of presentaties en verdiepende workshops ben je bij Grietje aan het juiste adres. Een advies bij haar zal een ervaring worden die je niet snel vergeet.

Annet van Langevelde van ’t Kleurgilde uit Terneuzen werkt op een enthousiaste, professionele manier met de Powertypes en de unikleurhartjes. Ze laat mensen met de juiste kleur en stijl graag ervaren hoe bijzonder ze zijn en hoe ze zichzelf het best kunnen laten zien. Annet geeft zichzelf tijdens een advies helemaal en je krijgt altijd nog 1 extra tip die je prima kunt gebruiken. Ze geeft niet alleen analyses aan vrouwen, maar ook mannen zijn bij haar aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een totaalpakket? Annet is van alle markten thuis en verzorgd graag voor jou een kleur, stijl, imago analyse, met daarna een garderobeplanning en personal shopping sessie. Annet maakt voor jou een advies op maat. Wanneer je op zoek bent naar een groepsactiviteit of een bijzondere presentatie over kleur en stijl, dan ben je bij Annet ook aan het juiste adres. Ze werkt vanuit de combinatie van de unieke buitenkant met de binnenkant en maakt elk advies onvergetelijk.

Anja Rosenkamp komt uit Roosendaal en is eigenaresse van Tazzelz. Ze is al heel lang bezig om mensen te voorzien van mooie kleding, tassen en andere accessoires. Deze bijzondere tassen en accessoires koopt ze zelf in of als ze niet te koop zijn, dan maakt ze deze gewoon zelf. Ze is een creatieve duizendpoot die veel ideeën heeft en open staat voor alles wat nieuw is. Ze staat altijd klaar om mensen te voorzien van de juiste kleuren en om ze te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn. Dat doet ze met veel passie en vol energie.

Wanneer ze na een analyse je Powertype heeft bepaald is er van dat Powertype zeker ook een mooie sjaal of kleurrijke accessoire te koop bij Anja. Mocht ze die niet hebben, dan maakt ze hem voor je op maat. Woon je in de buurt van Roosendaal en ben je op naar een Kleuradvies die helemaal begint bij jou als persoon en die de combinatie maakt met het uiterlijk, dan ben je bij Anja op het juiste adres. Ontdek jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven via een Power kleuranalyse of een workshop met meerdere personen. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen!

Miranda Gaasterland van Kleur jouw Zijn uit Almere is styliste en lijfstijlcoach. Nadat ze zelf een enorme reis achter de rug heeft gehad is het nu tijd om mensen te begeleiden op hun weg naar hun zijn. Voor haar is een eigen stijl hebben een weerspiegeling wie je bent en wat je wilt zijn erg belangrijk. Doordat ze lichaam en geest met elkaar weet te verbinden ontstaat er een unieke stijl waarin je jezelf helemaal kunt vinden. Door goed te luisteren naar haar klanten stelt ze een uniek analysepakket samen waardoor je doelen kunt behalen en je unieke stijl neer gaat zetten. Het kan een kort traject zijn door alleen imagostyling toe te passen tot wat langere trajecten waar het innerlijk het uitgangspunt is. In haar begeleiding maakt ze gebruik van haar helder voelende vermogens en intuïtie. Verder heeft ze 20 jaar verkoopervaring in de detailhandel waardoor ze ook veel mensenkennis heeft opgedaan. Ze is spontaan, creatief en enthousiast en bij Miranda ben je aan het juiste adres.

Yvonne van Buren van Caresse Health en Beauty woont en werkt in Steenwijk. Bij haar ben je aan het juiste adres voor een Power Kleuranalyse, een stijladvies en ook op het gebied van “Beauty en Health” kan ze je prima adviseren. Ze heeft al veel meegemaakt in haar leven waardoor ze mensen haarfijn aanvoelt en precies weet wat ze nodig hebben. Wil je een persoonlijk advies over je uitstraling of heb je een specifieke imago vraag? Dan laat Yvonne je op een unieke wijze ervaren hoe bijzonder je bent. Ze laat je dat niet alleen beleven ze neemt je ook mee in een 1 op 1 sessie en adviseert je hoe je kunt laten zien wie je bent en wat je verlangen is.

Met haar ruimte (levens)ervaring weet ze je met kleur te raken en kan ze je in een persoonlijk traject of tijdens een workshop laten zien hoe jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Ze heeft vele wegen die naar Rome lijden, dus laat je verrassen tijdens een advies bij Yvonne van Buren in het prachtige Steenwijk. Je komt zeker niet voor niks en het zal een ervaring worden die je nooit meer vergeet.

Dicky Dieleman is een kleur en stijlconsulent die al jaren werkzaam is in een kledingzaak in Vlissingen: “Op en Top Zij”. Ze geeft daar kledingadviezen als de beste en heeft er sinds kort een specialisatie aan toegevoegd, het geven van kleur en stijladvies. Ze geeft regelmatig in de winkel kleur en stijladviezen in een speciaal ingericht hoekje van de winkel. Ze laat dan meteen in de praktijk zien hoe je dan de mooiste kledingcombinaties maakt in de passende kleuren, juiste stijl, glans en contrasten. Ze heeft veel kennis van zaken omdat ze al vele jaren mensen van kledingadvies voorziet, maar nu is het nog specifieker gericht op de prachtige kleding van Op en Top zijn.  Ze geeft daarnaast ook t diverse kleurenanalyses en workshops bij haar thuis of op locatie. Dicky is klaar om je een bijzonder en professioneel advies te geven en ze zal met al haar hartelijkheid en mensenkennis jou een super ervaring geven die je niet snel meer vergeet.

Anja Schipper uit Koudekerke is vroeger werkzaam geweest in de zorg en dat merk je nog steeds. Ze zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt wanneer je bij haar een Kleur, Stijl of Imago advies boekt. Ze zal je liefdevol vertellen welke kleuren en stijl bij je innerlijk en je uiterlijk passen. Ze werkt ook met de 40 Powertypes en de unikleurhartjes en kan je feilloos vertellen wat je blauwdruk is voor succes en een waardevol leven. Wanneer je wilt dat ze met je mee gaat om te winkelen kom je gegarandeerd met waardevolle kledingstukken thuis. Ze is namelijk een kei van een Personal Shopper. Ben je op zoek naar een ervaring om nooit te vergeten, dan ben je bij Anja in goede handen. Ze heeft er veel kijk op om jou te laten stralen voor de spiegel en je vol trots over jezelf de deur uit te laten gaan. Anja heeft als voorkeur om naar jou als toe te komen om het advies in je eigen vertrouwde omgeving te laten plaatsvinden. Veel plezier alvast.

Willy Janse van Kleur met Stijl uit Goes is een Zeeuwse dame die niet meer helemaal “piep” is. Ze wil er wel goed uit blijven zien en dat gunt ze ook aan anderen. Zij is de laatste jaren goed bezig als kleur en imago consulent en ze laar vrouwen van haar leeftijd zien hoe je er zo goed mogelijk uit kunt zien. Ze is gespecialiseerd in het geven van persoonlijke adviezen, presentaties voor (vrouwen) verenigingen, en workshops voor gezellige groepen vriendinnen of zussen het liefst in haar eigen leeftijdscategorie. Ze zegt zelf: “ik heb een maatje meer, maar dat betekent niet dat ik het niet waard ben om gezien te worden, integendeel zelfs. Ze is het zeker waard en wil dat graag delen en kleur laten ervaren aan anderen. Ze heeft altijd gewerkt in de ouderenzorg en dat doet ze eigenlijk met kleur en stijl nog steeds. Ze zal goed voor je zorgen wanneer je naar haar toe komt voor een kleur of stijlanalyse. Ook voor een workshop draait deze kwieke dame haar hand niet om.

Wilma van der Does van Kieskleurig uit Goes is al een flinke tijd actief binnen het Kleur en Stijl vak. Ze heeft aardig wat jaren een leidinggevende functie gehad bij een kledingmerk en heeft daar veel ervaring opgedaan met kleding, mensen en hun uitstraling. Wat ze erg leuk vind is het geven van kleur- en stijlanalyses aan heren en daar is ze erg bedreven in. Ook is ze gespecialiseerd in de psychologie van kleur en kan mensen coachen over welke kleuren je beter wel en niet kunt dragen en waarom dit zo is.  Het geven van workshops over kleur, stijl en imago is ook helemaal haar ding en je kunt bij haar ook terecht voor bijzondere workshops met Het Imago Spel. Wanneer je wilt dat Wilma met je gaat shoppen ben je ook aan het juiste adres. Voor een garderobeadvies draait ze haar hand ook niet om en voor grotere evenementen ban je bij haar ook op het juiste adres.

Anita Paauwe van EigenWijzMooi uit Ellewoutsdijk is een ervaren imagoconsulent die haar passie achterna is gegaan en heeft gekozen om mensen in haar prachtig verbouwde huis in Ellewoutsdijk te adviseren over kleur, kleding en meer… Ze geeft persoonlijke kleur- en stijladviezen en verkoopt unieke, betaalbare tweedehandskleding en accessoires. Ze is een kei op het gebied van combineren van bijzondere kledingstukken en laat mensen er (nog) beter uit zien.  Ze werkt graag met vrouwen die op weg zijn naar een hoger (zelf)bewustzijn.  Vrouwen die door omstandigheden “even” een handvat nodig hebben op weg naar hun eigen/nieuwe zelf. Voor deze vrouwen kan Anita het verschil betekenen. Ze is goed in het vertalen van emoties en kleur en weet als geen ander wat de taal van kleding kan zijn voor iedereen die daarvoor open staat. Het innerlijk en het uiterlijk op een liefdevolle manier met elkaar verbinden is wat Anita het liefst voor je doet.

Jannie van Dijke van Beken je Kleur in Stijl komt van het eiland Tholen en is daar inmiddels een bekende naam in “Kleur en Stijl land”. Ze is een kleur en stijl “mens” in hart en nieren. Ze heeft inmiddels al vele analyse gedaan en kan met recht ervaren genoemd worden. Ze heeft als specialisatie kleur-, stijl en imago analyses en workshops voor vrouwen in allerlei leeftijden. Ze maakt ook graag iets op maat voor een groep en dan combineert ze de kleur- en stijladviezen met een smaakvolle high tea of met het maken van een kleurrijk sieraad of vrolijke tassenhanger. Regelmatig werkt ze samen met een visagiste en dan combineert ze kleur met make-up. Regelmatig laat ze mensen zien hoe bijzonder ze zijn tijdens haar workshops met Het Imago Spel. Ook is ze een kei in het presenteren voor (vrouwen) groepen of verenigingen en combineert ze op een bijzondere manier de kleuren van de bijbel in haar presentaties. Waardevol en erg leerzaam om te horen, ervaar het zelf, dan ben je overtuigd van haar kennis over kleur. 

Annelies Goudswaard van Kleuranneliese komt uit Dreischor en is gediplomeerd Kleur- en Stijlconsulent. Annelies is erg goed in het combineren van deze beide disciplines. Na een carrière in de zorg en welzijn sector, deed zich een nieuwe mogelijkheid voor en is ze haar hart gaan volgen. Mode in het algemeen, kleur en stijl in het bijzonder was altijd al een grote liefde van Annelies en de keuze om daar iets mee te gaan doen was snel gemaakt. Annelies is een warme persoonlijkheid en doet niks liever dan mensen helpen bij het vinden van hun juiste kledingstijl en outfit. Annelies werkt vanuit huis waar ze inmiddels een professionele praktijkruimte heeft ingericht en waar ze graag mensen van de juiste adviezen voorziet. Ook het werken op locatie behoort bij Annelies tot de mogelijkheden. Wanneer je een analyse of workshop volgt bij Annelies kom je zeker met juiste adviezen thuis en heb je een gezellige, maar vooral ook leerzame tijd gehad.

Anne Breure van Kleur & Zo uit Sint Maartensdijk heeft een mooie studio aan huis waar ze klanten voorziet van persoonlijke kleur- en stijlanalyses. Ze vindt het prettig om deze adviezen te geven aan vrouwen waarin ze veel aandacht en expertise met hen deelt. Ze verteld je alles wat zij weet en dat is inmiddels aardig wat en zorgt dat je met veel tips op kleur- en stijlgebied bij haar de deur uit gaat. Regelmatig vind je haar in diverse kledingzaken waar ze QuickScan kleur en stijl geeft en waar ze je ook helpt met het vinden van de juiste kleding combinaties. Ze heeft daar veel oog voor en kan als de beste met je gaan shoppen voor een geschikte outfit. Ze richt zich ook op chronisch zieke mensen en minder validen, daar is haar ruimte helemaal op ingericht. Je bent meer dan welkom voor een bijzondere ervaring op het gebied van kleur, stijl en imago en dan met een luisterend oor. Anne komt ook naar je toe voor een garderobeplanning en kan daarvoor ook nog een Kleur- en Stijladvies geven.

Petra van Noord van Vrouwen op hun Best uit Gorinchem is een ervaren imagoconsulent, auteur, trainer, coach en moeder van 3 dochters en woont in Gorinchem. Ze heeft een prachtig boek geschreven: “Iedereen Deugt”. En dat is ook het motto van Petra, iedereen is mooi en uniek met al haar/zijn talenten. Ze laat je zien hoe bijzonder je bent en dat doet ze in haar prachtige studio waar ze 1 op1 adviezen en workshops geeft in Kleur en Stijl. Tijdens deze workshops werkt ze ook met Het Imago Spel, waar ze echt een waardevolle tijd van maakt met veel gezelligheid, mooie adviezen en veel plezier. Ze richt zich op vrouwen die iets willen bijdragen vanuit passie. Ze kan ook prima een gardeobsessie voor je verzorgen, waardoor je kast er na afloop weer heerlijk overzichtelijk uit zal ziet. Ook voor een (online) advies of voor personal shoppen kan je bij Petra prima terecht. Petra is een echt “mensenmens”, dus voor diverse vragen en een luisterend oor kun je ook bij haar terecht. 

Anneke Rotteveel en Therese Rood hebben samen hun bedrijf Antre in Breezand. Beide dames maken naam in de kop van Noord-Holland met hun bijzondere Powerdagen waar je gaat ontdekken welk mooi mens je eigenlijk bent. Ze werken samen omdat ze dan hun prachtige kwaliteiten kunnen bundelen, waardoor ze nog meer mensen kunnen laten zien en ervaren hoe bijzonder ze zijn. Ze werken vol enthousiasme en op professionele wijze met het Personal Power Plus concept, waar ze hun eigen adviezen mee geven. Ontdek jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven bij deze beide dames in Breezand. Ze laten jou je grootste kracht ervaren passend bij jouw drijfveren, waarmee je kunt laten zien wie je bent en wat je wilt. Beide dames hebben veel ervaring, hebben een hart van goud en zullen jou met veel respect vertellen hoe je de beste versie van jezelf kunt worden en hoe je dat ook kunt laten zien in een authentieke uitstraling.

Debbie Kotteman van Jouw eigen Kracht uit Deventer is al vele jaren werkzaam als professional in de kleur, stijl en imago branche. Ze heeft niet leen veel ervaring in de particuliere sector, maar is inmiddels ook een gevestigde naam als Imago Coach in de zakelijke dienstverlening. Ze heeft zelf altijd in het bedrijfsleven gewerkt en weet uit ervaring hoe belangrijk uitstraling daarin is. Naast trainingen bij gemeentes en andere instellingen is ze nu bezig met Personal Power Plus om daar helemaal haar unieke traject van te maken. Deze zet ze succesvol in bij particulieren en binnen groepen en teams. Ben je op zoek naar een waardevolle invulling van een traject, training of coaching sessie op het gebied van een passende uitstraling dan ben je bij Debbie op het juiste adres. Zij kan als geen ander met haar feilloze intuïtief bepalen wat het best bij jou past. Bij Debbie krijg je geen spijt van je investering, die lever je namelijk veel meer op.

Wia Oost van Touch of Style uit Drachten is een icoon in het noorden van het land op het gebied van Kleur, Stijl en Imago adviezen. Zij is al vele jaren bezig met mensen op creatieve wijze te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn. Ze is een hele betrokken vrouw en kundige collega die je elke keer weer verrast met haar prachtige adviezen. Ze houdt niet van steeds hetzelfde en wisselt daarom regelmatig van de invulling van haar analyses, workshops en trajecten. Ze is erg flexibel, denkt out of the box en zal je altijd geven wat je op dat moment nodig hebt. Ze weet en kan veel op het gebied van kleur, stijl en Imagoadviezen en geeft graag persoonlijke adviezen en trajecten of workshops aan groepen. Een advies bij Wia is nooit saai, steeds weer verrassend maar altijd zorgvuldig en van hoge kwaliteit. Laat je verrassen en gun jezelf een advies of workshop bij Touch of Style in Drachten. Wia is er klaar voor.

Paula Felius uit Middelburg is een echt “Zeeuws meisje” en een gewaarde collega die oorspronkelijk in het bankwezen werkzaam was. Ze heeft inmiddels haar sporen ruimschoots verdiend in diverse kledingzaken waar ze dagelijks mensen adviseert in de juiste kleuren en de bijpassende stijlen. Ze is dan ook meer dan gespecialiseerd in het geven van presentaties en workshops op het gebeid van kleur en stijl in het bedrijfsleven. Ook geeft ze workshops en 1 op 1 adviezen aan mensen die hun zelfbeeld weer een boost willen geven na een moeilijke periode. Dan kun je denken aan een ziekte, burn-out of overspannenheid. Hiervoor geeft ze kleur en stijladviezen en workshops met Het Imago Spel, zodat mensen van alle leeftijden, maar met name “50 plus dames” het leven weer vol zelfvertrouwen tegemoet kunnen zien. Paula spreekt uit eigen ervaring en je bent bij haar in goede en vooral kleurrijke handen.

Kitty Eskes is een Imago consulent uit het oosten van het land. Daar geeft ze leiding aan een team van kledingadviseurs en traint ze deze dames alles op het gebied van Kleur en Stijl. Ze zit al vele jaren in de kledingbranche en kan als geen ander de juiste kleding combinaties voor je vinden. Ze is gespecialiseerd in persoonlijke Kleur en Stijlanalyses en die geeft ze ook in workshop vorm. Heb je een vriendinnen dag of een vrijgezellenfeest dan ben je bij Kitty ook aan het juiste adres, want ze maakt van dit evenement een feestje… Ze geeft ook workshop met behulp van Het Imago Spel en laat mensen graag zien hoe bijzonder ze zijn. Kitty is zelf een “diep” type en wil graag alles tot in de puntjes verzorgen, dus je bent bij haar in goede handen. Ze zorgt ervoor dat elke analyse, workshop of feest een bijzonder tintje krijgt omdat zij er is met haar kennis, haar aanwezigheid en haar kledingcombinaties. Ze is zelf het voorbeeld van hoe een vrouw er mooie, verzorgd en stijlvol uit kan zien.

Liset Beenhakker komt uit Goes en is een gedreven schoonheidsspecialiste die je prima kan voorzien van de mooiste make-up in de juiste kleuren. Ze heeft als specialisatie in haar salon Sentir gekozen om de opleiding tot kleurconsulent te volgen. Nu kan ze exact en onderbouwt vertellen welke kleuren het beste bij jou en je persoonlijkheid passen. Naast een advies over welke huidverzorging het beste is voor je huid en hoe je wenkbrauwen het mooist vorm kunt geven, verzorgt ze nu ook 1 op 1 kleuradviezen. Een mooie combinatie om make-up en kleuradvies te combineren en je zult na een advies bij Liset ook in de juiste kleuren worden opgemaakt. Ze kan je ook leren hoe je dit zelf kunt doen. Ben je op zoek naar een kleuradvies met als specialisatie make-up, dan ben je bij Liset aan het juiste adres. Aangezien Liset geen rijbewijs heeft en ze een prachtige ruimte heeft, stelt ze het op prijs wanneer je naar haar toe wilt komen voor een kleuranalyse met make-up advies.

Martine Wallenburg woont in Houten, moeder van 4 kinderen waar ze het lekker druk mee heeft. Daarnaast geeft ze aan moeders die het ook druk hebben Kleur-, Kleding en Stijladviezen. Vrouwen met diverse uitdagingen zoals na een scheiding, bevalling of ziekte helpt ze graag weer op weg met een passende uitstraling. Martine spreekt uit eigen ervaring want het is haar ook gelukt om na een lastige periode in haar leven er weer bovenop te komen. Ze heeft zelf op jonge leeftijd een herseninfarct gehad en heeft een nieuwe passie in haar leven gevonden: Mensen helpen met een juiste uitstraling. Wanneer je bij haar komt voor een advies zal ze jou centraal zetten en zal ze het beste van zichzelf geven tijdens een Kleur- of Stijlanalyse. Ze is ook personal shopper en gaat graag met je mee om te shoppen om de juiste kleding en trends voor je te vinden. Ze heeft veel kennis van zaken en is goed op de hoogte van alle nieuwe trends van het seizoen en zal deze ook zeker in haar adviezen meenemen.

Jeannine Meul is een kleurconsulent uit Zeeuws-Vlaanderen en geeft in haar studio aan huis, kleuranalyses, stijladviezen en workshops gecombineerd met make-up. Ze richt zich op dames van alle leeftijden die het leuk vinden om meer te weten over welke kleuren het beste in hen naar boven halen. Vrouwen het belangrijk vinden om er goed verzorgd uit te zien. Ze combineert haar kleuradviezen altijd met een make-up advies. Ze leert je hoe je make-up het beste kunt opbrengen. Tijdens een 1 op 1 advies bij haar ga je de deur uit met een verzorgde dag make-up in passende kleuren. Voor een Stijladvies kun je ook bij Jeanine terecht, ze geeft je diverse tips om er op je mooist uit te zien. Jeanine is ook nog juf en kan als geen andere informatie overdragen. Na afloop van een consult of workshop bij Jeanine zal je met veel informatie naar huis gaan die je zeker niet meer zult vergeten. Ze is een levend voorbeeld van hoe je er goed uit kunt zien in de juiste kleuren en de passende stijl.