Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Purper in mijn logo

PURPER in mijn logo!

Afgelopen week had ik een mooi gesprek met Dimara van Editoor, die zorgt voor mijn nieuwsbrieven, logo, website en nog veel meer…..

We hebben gekeken hoe we Kijk op Kleur op de juiste manier en consistent onder de aandacht kunnen brengen.

Toen zag ik dat ik een kleur miste in mijn logo. Purper is een van de 4 kleuren uit mijn blauwdruk en die zat niet in mijn logo.

 

[Video over zwart-wit-grijs en roze, purper toevoegen aan mijn logo en ‘kloppen jouw kleuren nog?’]

 

Dus die kleur is meteen door Dimara subtiel toegevoegd en zie hier het resultaat. Wat ben ik daar blij mee; nu klopt het helemaal en het geeft mij rust en duidelijkheid.

 

Kloppen jouw kleuren nog bij jou?

Heb jij het gevoel dat de kleuren van jouw bedrijf, logo, website en uitstraling kloppen? Is het wie je bent en wat je uit wilt stralen? Werk jij al met de allerleukste klanten, zit jij helemaal op je plek in het werk wat je doet? Wil jij ook de rust en duidelijkheid om niet steeds uit te leggen wie je bent en wat je doet.

Kleuren zeggen meer dan duizend woorden……

Wanneer je niet alleen je allergrootste Kracht met bijpassende kleur wil weten, maar je complete blauwdruk voor succes en geluk, stuur dan een mailtje naar info@kijkopkleur.nl voor jouw mogelijkheden.

Mag ik nog wel komen? Voel je niet bezwaard wanneer je niet een bedrijf hebt, dan ben je ook van harte welkom. Vorige week kwam er een klant langs die vroeg of ze nog wel gebruik mocht maken van mijn adviezen omdat ik aangegeven had voor mijn ideale doelgroep; ondernemers. Ik ben zelf al 30 jaar ondernemer en ik snap waar zij mee “worstelen” en hoe ik ze kan helpen om daar sneller doorheen te komen. Maar kiezen voor een specifieke doelgroep betekent niet dat mensen die niet binnen deze doelgroep vallen en geen ondernemer zijn, niet welkom zijn…

Powergesprek

Zo had ik vorige week een bijzonder online gesprek met een werkneemster bij een grote instelling in Goes. Ze zat thuis om te kijken of het werk wat ze al jaren deed nog wel bij haar paste…. Ze was een half jaar bezig met een loopbaantraject wat haar al mooie inzichten opgeleverd had.

Na het invullen van de Persoonlijke Kracht Test had ik haar prachtige uitslag in de vorm van een persoonlijk rapport binnen.

We hadden samen een online gesprek en na afloop vertelde ze me “Je hebt me een heldere samenvatting gegeven van een half jaar loopbaantraject met het inzicht dat ik op de juiste weg ben en dat ik ga doen wat hier uitkomt…”. “Ik ga meer ondernemen en minder werken voor een baas”.

Wat prachtig om dit te mogen doen!

Wil jij dat ook? Knopen doorhakken en de beslissing nemen waarvan je weet dat die er moet/mag komen? Voor meer informatie stuur je gerust een mailtje naar info@kijkopkleur.nl.

 

Roze en zwart-wit-grijs

Heb jij ook een voorkeur voor bepaalde kleuren?

Draag je die ook graag en vaak?

Zijn er kleuren die je nooit draag of gestopt bent met dragen?

Uit de enquêtes is gebleken dat zwart een kleur is die (heel) veel gedragen word, vooral door jongeren, mensen die vinden dat de kleur hen afkleedt en mensen die niet “gestoord” willen worden.

Mooi om dan te weten dat Roze de balanskleur is en dat die kleur OOK gedragen mag worden voor de balans zodat degene die veel zwart dragen niet alleen komen te staan en om liefdevol naar jezelf te blijven kijken. Roze wordt ook veel gedragen voornamelijk door vrouwen die graag zorgen voor anderen en die in een nieuwe fase van hun leven zitten.

Leuk om te kijken hoe dat bij jou is. Is zwart (of grijs) in je leven en hoe staat het met zwart?

Wanneer je mij mailt info@kijkopkleur.nl met het antwoord op deze vraag, kan ik je daar nog meer over vertellen.

We hebben ook Zwart- Wit-Grijs en Roze nodig in ons leven. Hoe zit dat bij jou?

 

Masterclass Kleur Roze & Zwart-Wit

 

Deze online Masterclass over Roze & Zwart-Wit vindt plaats op 3 augustus en volg je lekker vanuit je eigen huis.

Het is een online training met een groep van maximaal 8 deelnemers, waarbij je van tevoren de materialen thuisgestuurd krijgt. Na afloop krijg je een mooie map met veel informatie over de beide kleurfamilies.

 

Kleuren voelen, ruiken en horen…..

In deze Masterclass krijg je een bijzondere beleving met de 4 tinten uit de beide kleurfamilies.

Je gaat de kleuren dragen, ruiken, voelen en horen; altijd weer een hele bijzondere ervaring.

Alle inzichten zijn ervoor om te ontdekken waarom je wel/niet van deze kleur houdt en hoe je dat gevoel over die kleur een andere plek kan geven.

Maak een mooie stap maakt in je persoonlijke ontwikkeling als mens en/of als ondernemer

Wil jij dat ook? Interesse? Stuur een mailtje voor meer informatie naar info@kijkopkleur.nl.

 

Het Boek van Jannie Boer & Pauline van der Veeken, nu met korting & gratis verzenden!