Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Hoe bijzonder is het dat kleuren je inzicht geven

Blij met mijn keuze voor de ideale doelgroep

 

Kiezen dat is één van de lastigste dingen om te doen. Mensen houden van nature niet van veranderingen, dus kiezen blijft lastig om te doen, want dan gaat er iets veranderen.

We doen dingen het liefst zoals we dat gewend zijn, dan weten wat we hebben en hoe we het horen te doen.

Maar wat nou, wanneer je om welke reden dan ook, niet tevreden bent met je leven? Dat je wel wat meer van dit… of dat….of wellicht wat heel anders zou willen? Dan sta je voor een keuze. De reden waarom we blijven doen wat we altijd al doen en de resultaten halen die we nu ook halen is omdat we geen keuzes (durven) maken. 

Ik ben blij dat ik de keuze hebt gemaakt voor mijn ideale doelgroep; Ondernemers die verder willen groeien met hun bedrijf en die meer Kleur, Vuur en Kracht nodig hebben om ook de nodige keuzes te maken. In 4 stappen groeien naar een onafhankelijk en financieel gezond bedrijf, dat is waar ik graag een handje bij help.

 

Op zoek naar deze hulp?

Stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl voor jouw mogelijkheden. 

 

En oh wat ben ik blij met mijn keuze voor deze prachtige doelgroep!

 

 

BLIJ MET JEZELF EN JE BEDRIJF MET KLEUR.

[Video over wit en cerise.]

 

Blij met mijn Bedrijf

Doordat ik keuzes heb gemaakt voor mijn ideale doelgroep en daar een passend productaanbod voor heb gemaakt ben ik (weer) Blij met mijn Bedrijf. Ik werk met de allerleukste klanten en doe wat ik het allerliefst doe;

DE WERELD EEN BEETJE MEER KLEUR GEVEN.

Niet zo verwonderlijk dat ik “toevallig” de laatste tijd steeds meer ondernemers mag helpen die op zoek zijn naar wat ik te bieden heb. Gelukkig weten ze mij te vinden en waarderen ze de prachtige inzichten die ik ze mag geven naar aanleiding van de Persoonlijke Kracht Test. De impact die ondernemers maken met hun bedrijf wanneer ze gaan ondernemen vanuit hun grootste Kracht is het mooiste wat ze te doen hebben en het beste wat ik ze te bieden heb. Zo zijn we allebei Blij met ons Bedrijf!

Blij met Mezelf

Om blij te zijn met mezelf, daar is wel wat voor nodig. Wanneer ik Zorg voor Kleur, Zorgt Kleur voor mij. Dat is wat ik eigenlijk wel weet, maar de laatste tijd ook steeds meer merk.

De afgelopen weken komt er steeds meer WIT in mijjn leven. Witte sneakers, die aangeven welke richting ik uit wil gaan, een witte lederen veter rond mijn keel, die aangeven wat ik uit wil spreken en een wit topje en veel wit in mijn dessins, die aangeven dat wit een rol wil spelen in mijn leven.

Wit is een A-chromaat, een kleurloze kleur en toch bevat wit alle kleuren van de regenboog (denk maar aan een belleblaas bel waar licht op schijnt). Wit is de kleur die een nieuw begin/nieuwe start aangeeft. Wit is de kleur van De Opgeruimde Coach, met kwaliteiten als eerlijk, kwetsbaar, open en precies. En dat is precies wie ik wil zijn voor mijn klanten…

Daar word je toch blij van?! Dat kleur je dat verteld! Wil jij ook weten wat de kleuren je vertellen die je “veel” draagt?

 Voor meer informatie mail naar info@kijkopkleur.nl.

 

Blij met de Balanskleur

Achter elke Kleur zit nog een andere kleur; De Balanskleur. Dit is de kleur die een prachtige balans vormt met een andere kleur. Voor het lichte Wit is dat het donkere roze; Cerise. Deze kleur staat voor De Betekenisvolle Hulpverlener binnen de Persoonlijke Kracht Methodiek.

Dus wanneer ik me aangetrokken voel tot wit heb ik Cerise ook nodig om van betekenis te zijn met mijn hulpverlening. Is dat nou precies wat ik graag wil doen….

Hoe bijzonder is dat toch dat kleur je inzichten geven die altijd kloppen en waar jij je voordeel mee kunt doen. 

Dus ik ben ook blij met mijn balanskleur en ga ervoor zorgen dat ik die ook  regelmatig draag of in mijn omgeving heb.

Blij zijn met zwart, wit, grijs of roze?

Heb jij ook zo’n behoefte aan één bepaalde kleur?

Is dat wellicht zwart, wit, grijs of een roze tint?

Tot ziens……Ik hoop dat je ook BLIJ bent??

Blije Groet, Jannie

 

 

Maak een mooie stap maakt in je persoonlijke ontwikkeling als mens en/of als ondernemer

Wil jij dat ook? Interesse? Stuur een mailtje voor meer informatie naar info@kijkopkleur.nl.

 

Het Boek van Jannie Boer & Pauline van der Veeken, nu met korting & gratis verzenden!