Privacy Verklaring

Kijk op Kleur respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar website.

Ik zal proberen in een niet al te lang en ingewikkeld verhaal te vertellen hoe ik met jouw privacy omga wanneer je mijn website bezoekt en wat je rechten zijn.

Natuurlijk doe ik er alles aan om je prive gegevens prive te houden, daar kun je van op aan. Ik vraag wel gegevens van je, maar dat doe ik om je zo goed mogelijk te helpen. Welke gegevens dat zijn en waarvoor ik ze gebruik, vertel ik je hieronder.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kun je terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van je gegevens?
Ik gebruik je gegevens om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en je zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Zo registreer ik je contactgegevens, zodat ik contact met je op kan nemen wanneer dit nodig is;
wanneer je een opleiding volgt bij Kijk op Kleur;
wanneer je een afspraak maakt bij Kijk op Kleur.

Ik registreer je contactgegevens ook, als je een bestelling plaatst bij Kijk op Kleur;
om jouw bestelling naar het juiste adres te verzenden;
om contact met je op te nemen over je bestelling als dat nodig is en
om je te voorzien van de juiste inlog gegevens wanneer je een online event bijwoont.

Onder contactgegevens versta ik jouw
voor- en achternaam
adres
bedrijfsnaam
telefoonnummer
en email-adres

In de AVG wordt de grondslag “gerechtvaardigd belang” genoemd; ik wil mijn klanten namelijk een zo goed mogelijke, persoonlijke service bieden.

Hierbij denk ik altijd aan je privacy. Dit doe ik ook bij het gebruik van Social Media zoals Facebook of Instagram, wanneer je telefonisch contact met me op neemt of wanneer je mij een email stuurt.

Wie heeft toegang tot je gegevens?

Nieuwsbrieven
Voor het verzenden van nieuwsbrieven maken we gebruik van Mailblue (active Campaign). Deze nieuwsbrieven worden verzonden naar jouw emailadres, dat we hebben verkregen doordat je een account aanmaakte op de website van Kijk op Kleur of omdat je een gratis E-book hebt gedownload op onze website. We delen dus jouw gegevens (naam en emailadres) met Mailblue (Active Campaign) om jou een nieuwsbrief te kunnen toesturen en/of jou te kunnen voorzien van de juiste email in onze mailfunnel.
Je kunt jezelf te allen tijde uitschrijven voor onze nieuwsbrief, door onderin de email op afmelden te klikken.

De Privacy Verklaring van Mailblue lees je hier: https://mailblue.nl/privacy-policy/

Facebook & Instagram
Naast dat Kijk op Kleur Facebook en Instagram gebruikt om je te informeren en te inspireren, gebruiken we in sommige gevallen ook jouw persoonsgegevens om beter te kunnen adverteren op Facebook en Instagram. Zo maken we betere doelgroepen met de gegevens uit onze nieuwsbrief contact lijsten.

Ook plaatsen we Cookies, om jou en de mensen uit dezelfde doelgroep als waar jij in zit, relevante advertenties te laten zien over en van Kijk op Kleur.

Overige diensten en Software
Voor het registreren van je gegevens, maken we gebruik van diensten en software.
Voor ondersteuning in het gebruik van onze geautomatiseerde systemen, het beheer van onze website en onze social media kanalen, maken we gebruik van een webbeheerder.

Deze partijen kunnen dan ook de door jouw aan ons gegeven persoonsgegevens inzien, omdat deze in onze geautomatiseerde systemen staan opgeslagen. Wanneer je een vraag stelt via bijvoorbeeld 1 van onze social media kanalen, ziet onze webbeheerder de gegevens die je deelt in het bericht en de gegevens die je hebt gedeeld in je social media profiel.

Wij hebben met deze genoemde partijen duidelijke en bindende afspraken gemaakt over hoe we met de privacy van onze klanten om (willen) gaan en deze vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

We verkopen of geven je gegevens NOOIT aan derden voor welk doel dan ook.

Cookies
Om de website van Kijk op Kleur zo goed mogelijk te laten werken én de inhoud van onze advertenties zo goed mogelijk af te stemmen op jouw voorkeur en interesses, plaatsen we Cookies.
We maken gebruik van zogenaamde’ functionele cookies’. Ook maken we gebruik van ‘analytische cookies’.
Functionele cookies zorgen dat de website goed werkt. Analytische cookies geven ons informatie over hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina’s het meest worden bekeken.

Advertentiecookies
Met jouw toestemming, plaatsen we cookies (Facebook Pixel) om voor jou relevante advertenties te laten zien op Facebook.
Meer over de Cookies en Facebook lees je hier: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Cookies uitschakelen en/of verwijderen
Je kunt de geplaatste Cookies eventueel uitschakelen en/of verwijderen in je browser. Je leest er hier meer over: www.browserchecker.nl/cookies-verwijderen-instellen

Uitgaande links
Via onze website verwijzen we regelmatig naar andere websites met een link. Op het moment dat je op een dergelijke link klikt, verlaat je de website van Kijk op Kleur en geldt de Privacy Verklaring van de website waarop je terecht komt.

Hoe lang bewaren we je gegevens?
We bewaren je gegevens nooit langer dan nodig is. We moeten een aantal gegevens in onze administratie bewaren voor de belastingdienst, niet leuk, maar moet.

“embedded content”
Op onze contact pagina hebben we een Google Maps kaartje geplaatst, zodat je ons makkelijk kunt vinden. Ook Google maps gebruikt cookies.
Bij elke website die je bezoekt, plaatst ook de browser (Google Chrome, Safari, Firefox etc.) cookies. Deze instellingen kun je zelf beheren. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan eens deze website: www.browserchecker.nl/cookies-verwijderen-instellen

Wat zijn jouw rechten?
Natuurlijk blijf je baas over je eigen gegevens. Wil je jouw gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Geen probleem! Laat het ons weten via de post, email, telefoon of een bezoek aan onze studio.
We willen, wanneer we jouw gegevens wijzigen of verwijderen wel zeker weten dat jij het bent, we kunnen dan ook om jouw identiteitsbewijs vragen.

Heb je vragen?
Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van je privacy kun je contact opnemen met Jannie Boer, eigenaresse van Kijk op Kleur en verantwoordelijke over de bij Kijk op Kleur bekende persoonsgegevens, of rechtstreeks met onze webmaster en beheerder van onze social media kanalen via het email adres webmaster@kijkopkleur.nl

 

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

Ik ben Jannie Boer van Kijk op Kleur.

Mijn KvK nummer is 22065030.

Je kunt me zo bereiken:
bellen: 06-24763240
mailen: info@kijkopkleur.nl
schrijven of langskomen: Kabelweg 3 (4382 WV) in Vlissingen

Ben je er nog steeds? Heb je echt alles gelezen? Daar ben ik blij mee. Zo heb ik niet voor niets een privacy verklaring opgesteld en ben je dus bewust bezig met jouw persoonsgegevens. Dat is mooi, want de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is met name gerealiseerd om bewustwording te creëren over de omgang met persoonsgegevens.

Met het gebruik van mijn website ga je akkoord met de wijze waarop ik met jouw privacy omgaan.

 

 

 

laatste gewijzigd: 12 augustus 2020