Personal Power Plus © is een persoonlijkheid instrument die meet wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat.

Plus staat voor meer van jou! We willen meer van jou zien zodat jij en wij kunnen genieten van datgene wat jij moeiteloos kunt.

Personal Power Plus is de eerste persoonlijkheid test die meet wat jouw diepste drijfveren zijn, hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt en hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt met een imago advies wat 100% gebaseerd is op jouw persoonlijkheid.

Personal Power Plus geeft je een handleiding hoe je dat voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt. Zodat je moeiteloos je talenten kunt inzetten voor datgene wat jij kunt betekenen voor de mensen om je heen, op een manier waarop jij volledig tot je recht komt en je keuzes kunt maken zonder twijfel of angst. Zodat je je niet meer kunt verstoppen, maar in je kracht gaat staan en overtuigd en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit. En het bijzondere leven leidt wat voor jou bedoeld is.

 

Wil jij weten wat jouw Persoonlijke Power is?

 • Heb jij wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien?
 • Dat je het talent hebt om de wereld te veranderen, maar dat het je niet lukt om eerst jezelf te veranderen?
 • Dat je je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende zichtbaar maakt? Dat anderen niet zien wat jij in huis hebt?
 • Dat je vol ambitie en met je talenten aan de slag bent, maar dat het je veel energie kost en je twijfelt of je op het juiste pad zit?

En frustreert je dat, beperkt je dat, maakt het je onzeker, vermoeid of verdrietig? En leef jij daardoor niet ten volle het leven wat voor jou bedoeld is? En kan je daardoor niet datgene doen waar je hart ligt?

Hoe ontdek jij jouw Persoonlijke Power?   

Dat kan bij Kijk op Kleur op 2 manieren;

 1. Via aan Power Kleur analyse met of zonder rapport waarbij je met kleurdoeken je uiterlijke kenmerken analyseert en je persoonlijkheid in beeld brengt.
 2. Via een online Powertest met een prachtig rapport over jouw Power (type). Dit Powertype kun je op 2 manieren beleven en ervaren. Op een Powerdag waar je samen met andere deelnemers ontdekt en ervaart wat jij moeiteloos kunt en waarom jij hier op aarde bent. Of tijdens een Persoonlijke Powersessie waarbij je door het rapport meegenomen wordt en ontdekt welke Power erin je schuilt en hoe je dat kunt laten zien in de praktijk.

 

Powertypes

Het Personal Power Plus model kent 40 Powertypes, elke met een eigen persoonlijkheid en kleur. Door kennis te maken met jouw Powertype ga je zien hoe bijzonder je bent, welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat jij kunt betekenen als je helemaal jezelf bent, zonder twijfel of angst.  Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt, je gaat leren hoe je dat kunt laten zien in alle facetten van kleur en hoe je daarmee kunt communiceren met de mensen om je heen.

Jouw Powertype ontdekken en in de praktijk brengen, is de eerste stap in PERSONAL POWER PLUS © – jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven.

Als jij helemaal in je kracht gaat staan en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit, krijg je met meer zelfvertrouwen dingen voor elkaar die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. We gaan laten zien welk Powertype bij jou past, met een duidelijk aanwezig element, een kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren, kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden. Ook leer je hoe je ermee aan de slag gaat in het dagelijkse leven door te kiezen voor de kleurcombinaties en contrasten die bij jou horen.

 • Ben jij de gepassioneerde winnaar?
 • Of de vrijgevige vredestichter?
 • Wat speelt er op dit moment in je leven?
 • Hoe kun je dat met kleuren veranderen of laten zien?
 • Hoe communiceer jij met de mensen in je omgeving en snappen zij je altijd meteen?
ppp4
ppp3
ppp2
ppp1

Ontdek dat en nog veel meer na het invullen van de Powertest en ervaar het tijdens een Powerdag of een Persoonlijke Powersessie.

Bij deze Powertest en Power kleur analyse horen prachtige kleurhartjes met veel informatie en inspiratie erop. Deze Kleurhartjes laten jouw zien hoe eenvoudig en duidelijk op zoek kunt gaan naar de kleuren en kleurcombinaties die jouw Power helemaal laten zien. Waardoor je een effectieve communicatie zal ervaren, successen gaat behalen en dat waardevolle leven gaat leiden wat voor jou is bedoeld.

ppphartje 3
ppp hartje2
ppphartje3

Mogelijkheden en investering van jouw Personal Power

Om kennis te maken met Personal Power Plus kun je naast een Power Kleur analyse ook een online Powertest maken waar het Powertype rapport van wordt gegeneerd. Dit kun je beleven op een Powerdag of tijdens een Persoonlijke Powersessie.

Powerdag

Hier ervaar je samen met andere deelnemers wat jouw meest duidelijke element is en op welke manier jij dingen aanpakt. Je maakt kennis met je kleurfamilie, de 4 leden ervan en ontdekt wat dit zegt over de drijfveren en het motto wat past bij deze kleurfamilie en bij jou. Met diverse werkvormen ervaar je hoe het is om anderen te ontmoeten die dingen op dezelfde manier doen als jij en wat de verschillen zijn tussen mensen en hoe je dat kunt zien en na deze dag ook laten zien.

Een bijzondere dag om samen te beleven en die ervoor zorgt dat jij rust krijgt omdat je dingen begrijpt, je daardoor keuzes makkelijker maakt, jezelf op de juiste manier zichtbaar maakt en meer zelfvertrouwen uitstraalt. En datgene wat jij moeiteloos kunt, wat jouw unieke talenten zijn, erkent, omarmt en ermee aan de slag gaat.

Deze Powerdag duurt van 10.00 uur tot 16.30 uur en is inclusief het 20 bladzijden tellende Powertype rapport, de bijbehorende persoonlijke hartjes en een heerlijke lunch.

Persoonlijke Powersessie

Wanneer je liever alleen of met iemand die je kent wilt ontdekken en ervaren welk Powertype jij bent? Dat kan ook tijdens een Persoonlijke Powersessie. Deze duurt ongeveer 1 ½ tot 2 uur en ook hier ga je ontdekken en beleven wat jouw meest duidelijke element is en op welke manier jij dingen aanpakt.

Je maakt kennis met je kleurfamilie, de 4 leden ervan en ontdekt wat dit zegt over de drijfveren en het motto wat past bij deze kleurfamilie en bij jou. Met een persoonlijk gesprek ervaar je hoe het is om jezelf te ontmoeten en te ontdekken wat en op welke manier jij dingen aanpakt en hoe je dat kunt laten zien.

Een bijzondere sessie om te beleven die ervoor zorgt dat jij rust krijgt omdat je dingen begrijpt, je daardoor keuzes makkelijker maakt, jezelf op de juiste manier zichtbaar maakt en meer zelfvertrouwen uitstraalt. En datgene wat jij moeiteloos kunt, wat jouw unieke talenten zijn, erkent, omarmt en ermee aan de slag gaat.

Deze persoonlijke sessie duurt ongeveer 1 ½ tot 2 uur duurt en is inclusief het 20 bladzijden tellende Powertype rapport en de bijbehorende persoonlijke hartjes.

 • Online Powertest met een online rapport exclusief materialen zonder uitleg € 47,-
 • Online Powertest met een online rapport inclusief materialen zonder uitleg € 67,-
 • Powerdag inclusief Powertype rapport, alle materialen en heerlijke lunch € 147,-
 • Persoonlijke Powersessie inclusief Powertype rapport en materialen € 197,-

Voor het boeken van een afspraak of meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

Jouw Blauwdruk

Jouw Blauwdruk is gebaseerd op de 4 hoogst scorende Powertypes. Iedere Blauwdruk heeft zijn eigen 4 kleurendruk en bijbehorend persoonlijkheid profiel. De 4 kleuren in je Blauwdruk geven aan wat jouw diepste drijfveren zijn en het Element wat hier bij hoort is bepalend voor hoe je dingen moeiteloos voor elkaar krijgt. Je vindt in het rapport de nuances in je Elementen en Kleurfamilie scores en je Top10 Powertypes.

Om jouw kracht zichtbaar te maken vind je in het rapport ook een uitgebreid en compleet persoonlijk stijl, imago en garderobe advies met o.a.   een kleuradvies met Top40 kleuren, innerlijke en uiterlijke glans, jouw contrast, hoeveelheid, positie en inspiratie kleuren.

Een Stijladvies met tips voor jouw gezichts- en lichaamsvorm, stijl en stofinspiratie en aanbevelingen voor dessins die bij jou passen. Tot slot geeft het Personal Power Plus rapport je tips, adviezen en instrumenten om met jouw ontwikkeling en grootste verlangen aan de slag te gaan. Zodat jij je kracht zichtbaar maakt en inzet voor succes en een waardevol leven.

Wat deelnemers zeggen die hun powertype en blauwdruk kennen

“Mensen zeggen dat ik veranderd ben, ik voel me rustiger, krachtiger, meer mezelf".

“Het heeft mijn leven veranderd, ik hoef niet zo hard te proberen of te schreeuwen, ik mag zijn wie ik ben”.

“Het heeft ervoor gezorgd dat ik makkelijker keuzes maak en ik heb al gekozen om van baan te veranderen en mijn passie achterna te gaan”.

“Ik heb de naam en de doelgroep van mijn bedrijf verandert en nu komen mensen naar me toe die bij mij passen”.

Mogelijkheden en investering van jouw blauwdruk rapport

Het  uitgebreide 50 pagina tellende Blauwdruk/ Personal Power Plus rapport is bedoeld voor bevlogen vrouwen en gedreven mannen, die:

 • het verschil willen maken en duidelijkheid zoeken met welke talenten en waar zij moeiteloos het meest van waarde zijn.
 • willen weten wat de belangrijkste drijfveren en unieke talenten zijn, waar ze die het beste kunnen inzetten en in de uitstraling kunnen laten zien.
 • op een kruispunt in hun leven staan en moeiteloos de juiste keuzes willen maken, gebaseerd op alles wat er gaande is in hun leven.
 • eerder een Kleur, Stijl of Imago advies hebben ontvangen, maar het gevoel hebben dat dat geen recht doet aan wie ze zijn.

 

Persoonlijke Blauwdruk Sessie(s)

Bij Kijk op Kleur bieden we blauwdruk sessies aan met het Personal Power Plus rapport van 50 bladzijden. Dit wordt gedaan in 2 of 3 aparte sessie met steeds een maand ertussen. Tijdens deze tijd ga je meteen met de opdrachten en de implementatie aan de slag zodat je meteen de resultaten ziet.

 1. Persoonlijke Blauwdruk sessie in 2 keer 1 ½ a 2 uur inclusief het uitgeprinte Personal Power Plus rapport van 50 bladzijden en alle materialen vraagt een investering van € 397,-
 2. Persoonlijke Blauwdruk sessie in 3 keer 1 ½ a 2 uur inclusief het uitgeprinte Personal Power Plus rapport van 50 bladzijden en alle materialen vraagt een investering van € 497,-
 3. Het Persoonlijke Power Plus rapport met materialen en zonder persoonlijke sessie vraagt een investering van €137,-
 4. Persoonlijk ontwikkel traject van 6 maanden met de persoonlijke blauwdruk als basis; Krachtig Zichtbaar vraagt een investering van €1497,- Voor meer details zie verderop in de website bij krachtig zichtbaar.

Voor het boeken van een afspraak of meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl