Verdieping Power Kleur Professional: meer informatie

 

In de Verdieping tot Power Kleur Professional leer je hoe je met 40 Kleurdoeken de 4 grootste Krachten van klanten analyseert. Dit resulteert in 4 Powerkleuren die samen een unieke Blauwdruk voor succes en geluk geven. Deze verdiepende Kleur Opleiding die je onderscheidend maakt in de markt. Waarmee je klanten prachtige zelfinzichten geeft en ze helpt met hun zichtbaarheid, presentatie en persoonlijke ontwikkeling.

Deze Verdieping bestaat uit 2 Praktijkdagen en 1 online module zodat je in je eigen tijd en tempo de lessen nog een keer kunt bekijken en beluisteren.
De praktijkdagen worden gegeven in kleine groepen van in Zwolle op donderdagen, in Vlissingen op maandagen en in IJsselstein op dinsdagen.

Je sluit de Opleiding af met een erkend diploma en kun je vol enthousiasme aan de slag met deze unieke manier van analyseren. Je gaat vanuit je eigen bedrijf klanten helpen met het versterken van hun persoonlijke kracht en zo meer te bereiken en betekenen.

Deze verdiepende Kleur Opleiding bevat het blikje met de 40 Power Kleurhartjes en tal van kleurrijke materialen die je kunt gebruiken tijdens de Power kleuranalyse.

Wil je meer informatie over prijzen, datums of heb je een specifieke vraag?
Vraag dan meer informatie aan of boek een gratis Kleurgesprek met Jannie, zodat je meteen al je vragen kunt stellen.

Hoe hebben anderen het ervaren?

De opleiding tot Power Kleurexpert heb ik met veel plezier gevolgd. Het is een hele inspirerende opleiding waar je wel enthousiast van moet worden.

De praktijkdagen gaven mij steeds meer zelfvertrouwen en je krijgt inzichten in hoe jij je klanten het beste kunt benaderen.De professionele materialen die je bij de opleiding tot Power Kleur Expert krijgt maken dat je al meteen kunt gaan starten met het geven van bijzondere kleuradviezen.Wat mij het meeste aanspreekt is dat er niet alleen naar de buitenkant gekeken wordt, maar ook naar de kwaliteiten van iemand!

Na de online lessen volgde altijd een praktijk dag die gegeven werd in de kleurrijke studio van Kijk op Kleur in Vlissingen.

Deze dagen waren altijd weer een ‘feestje’. Jannie vertelt zo gepassioneerd over de verschillende onderwerpen, dat geeft je veel energie!

Maar ook buiten de praktijkdagen kun je altijd bij Jannie terecht voor alle dingen die je tegen komt en alle vragen die je wilt stellen. 

Ik vind het een eer, nu ik mijn diploma heb, om bij het Team van Kijk op Kleur te horen!

Ook kijk ik ernaar uit om nog meer mensen te adviseren met de kleuren die ze laten stralen vanuit de binnenkant in combinatie met het uiterlijk.

Anja Rozenkamp

Kleur & Stijl Consulent, Tazzelz, Roosendaal

De Power Kleuranalyse verdieping heb ik gevolgd omdat ik meer diepgang zocht en mijn klanten meer wilde geven dan alleen een kleurenkaartje.

Ik vond het nodig om eerst zelf te ervaren wat het mij zou brengen. Ik zat in een proces van verandering en dat was dan ook zichtbaar in de uitslag.

Kleur heeft mij enorm geholpen tijdens dat proces en toen ik de Power Kleuranalyse opnieuw deed was er veel meer balans gekomen.

Dit is wat ik zocht, door kleur verbinding kunnen maken met wie jij bent en waar je op dat moment in je leven staat. 

Daarbij lerend hoe je kleur kunt inzetten in het hele proces geeft zoveel meerwaarde.

De materialen zijn stijlvol, kleurrijk en handzaam en samen met de Personal Power Methode een verrijking voor mezelf maar ook voor de cliënt.

Nu geef ik met veel plezier Power Kleuranalyses aan mijn klanten die heel tevreden en blij met zichzelf de deur uit gaan.

Yvonne van Buren

Caresse Health& Beauty, Steenwijk