Verdieping Kleur Professional: meer informatie

Wat houdt deze opleiding in? Tijdens deze Opleiding leer je hoe je een analyse uitvoert die een unieke verbinding maakt vanuit de binnenkant met de buitenkant. Je leert met behulp van de Persoonlijke Kracht Methodiek om niet alleen de uiterlijke kenmerken van je klant in kaart te brengen, maar te starten vanuit de persoonlijkheid en unieke kwaliteiten van je klant. Je leert hoe je deze persoonlijkheid en kwaliteiten van je klant in beeld brengt en hoe je deze combineert met de kleuren die mooi staan bij haar, huid en ogen. Wellicht heb je al gemerkt dat kleuren soms “technisch” niet helemaal kloppen, maar dat ze toch mooi staan bij je klant? Of “voel” je dat een klant meer of andere kleuren nodig heeft om zichzelf echt te laten zien? Dan is deze Verdieping tot Kleur Professional interessant voor jou.   Wat bereik je met deze opleiding? Je wordt opgeleid tot gecertificeerd Kleur Professional en kunt na deze opleiding de Blauwdruk van je klanten analyseren en bespreken.  Deze verdiepende opleiding maakt je onderscheidend in de markt omdat je niet alleen de uiterlijke kenmerken analyseert, maar omdat je ook de binnenkant van je klanten zichtbaar maakt. Hierdoor krijgen je klanten prachtige zelfinzichten help jij ze met hun presentatie en hun persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer informatie over prijzen, datums of heb je een specifieke vraag? Vraag dan meer informatie aan of boek een gratis Kleurgesprek met Jannie, zodat je meteen al je vragen kunt stellen.
Wat is de investering in deze opleiding? Deze verdieping bevat een online les en 2 praktijkdagen in Vlissingen of Zwolle. Je ontvangt je eigen Power Kleuranalyse met rapport en materialen. De 40 Kijk op Kleur Analysedoeken, de beide Goud en Zilverdoeken, 40 Kleurkaartjes 1, diverse geplastificeerde materialen en een blikje met de 40 Persoonlijke Kracht hartjes, het boek; Krijg toch allemaal de Kleuren, de Contrastwaardemeter met contrasthartjes en de make-up hartjes. investering 997,- Ook in 3-maandelijkse termijnen van 350,- te voldoen. Wat is de eerste stap om deze opleiding te volgen? Wanneer je een mailtje stuurt naar info@kijkopkleur.nl neem ik contact met je op om alle details door te spreken. Je kunt op elk moment starten, omdat de online les te volgen is in je eigen tempo en lekker thuis in je vertrouwde omgeving. De praktijkdagen worden gepland in onderling overleg.

Hoe hebben anderen het ervaren?

De opleiding tot Power Kleurexpert heb ik met veel plezier gevolgd. Het is een hele inspirerende opleiding waar je wel enthousiast van moet worden.

De praktijkdagen gaven mij steeds meer zelfvertrouwen en je krijgt inzichten in hoe jij je klanten het beste kunt benaderen.De professionele materialen die je bij de opleiding tot Power Kleur Expert krijgt maken dat je al meteen kunt gaan starten met het geven van bijzondere kleuradviezen.Wat mij het meeste aanspreekt is dat er niet alleen naar de buitenkant gekeken wordt, maar ook naar de kwaliteiten van iemand!

Na de online lessen volgde altijd een praktijk dag die gegeven werd in de kleurrijke studio van Kijk op Kleur in Vlissingen.

Deze dagen waren altijd weer een ‘feestje’. Jannie vertelt zo gepassioneerd over de verschillende onderwerpen, dat geeft je veel energie!

Maar ook buiten de praktijkdagen kun je altijd bij Jannie terecht voor alle dingen die je tegen komt en alle vragen die je wilt stellen. 

Ik vind het een eer, nu ik mijn diploma heb, om bij het Team van Kijk op Kleur te horen!

Ook kijk ik ernaar uit om nog meer mensen te adviseren met de kleuren die ze laten stralen vanuit de binnenkant in combinatie met het uiterlijk.

Anja Rozenkamp

Kleur & Stijl Consulent, Tazzelz, Roosendaal

De Power Kleuranalyse verdieping heb ik gevolgd omdat ik meer diepgang zocht en mijn klanten meer wilde geven dan alleen een kleurenkaartje.

Ik vond het nodig om eerst zelf te ervaren wat het mij zou brengen. Ik zat in een proces van verandering en dat was dan ook zichtbaar in de uitslag.

Kleur heeft mij enorm geholpen tijdens dat proces en toen ik de Power Kleuranalyse opnieuw deed was er veel meer balans gekomen.

Dit is wat ik zocht, door kleur verbinding kunnen maken met wie jij bent en waar je op dat moment in je leven staat. 

Daarbij lerend hoe je kleur kunt inzetten in het hele proces geeft zoveel meerwaarde.

De materialen zijn stijlvol, kleurrijk en handzaam en samen met de Personal Power Methode een verrijking voor mezelf maar ook voor de cliënt.

Nu geef ik met veel plezier Power Kleuranalyses aan mijn klanten die heel tevreden en blij met zichzelf de deur uit gaan.

Yvonne van Buren

Caresse Health& Beauty, Steenwijk