Power Kleur Professional: meer informatie

 

Deze opleiding tot Power Kleur Professional bestaat uit 3 Praktijkdagen en 12 online modules zodat je in je eigen tijd en tempo de lessen kunt bekijken en beluisteren.
De praktijkdagen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers in Zwolle op donderdagen, in Vlissingen op maandagen en in IJsselstein op dinsdagen.

Je sluit de Opleiding af met een online theorie examen en na een positief praktijkexamen krijg jij je erkend diploma uitgereikt en kun je vol enthousiasme aan de slag. Je gaat dan vanuit je eigen bedrijf klanten helpen met het versterken van hun persoonlijke kracht en zo meer te bereiken en betekenen.

Deze professionele Opleiding bevat de set met 40 Kleurdoeken, de Goud en Zilverdoeken, een set van 40 Kleurkaartjes, het blikje met de 40 Power Kleurhartjes en tal van kleurrijke materialen. Zodat je tijdens de opleiding lekker kunt oefenen en na de opleiding meteen aan de slag kunt gaan als Power Kleur Professional.

Wil je meer informatie over prijzen, datums of heb je een specifieke vraag?
Vraag dan meer informatie aan of boek een gratis Kleurgesprek met Jannie, zodat je meteen al je vragen kunt stellen.

Hoe hebben anderen het ervaren?

De Power kleuranalyses vind ik erg gaaf om te doen. Wat heb ik mooie, diepe gesprekken met mensen aan de hand van de kleuren die ze zelf ervaren.
Een bijzondere tool waar ik veel mensen blij mee ga maken.
In het najaar van 2015 ben ik begonnen met de opleiding bij Jannie Boer van Kijk op Kleur.
Haar website sprak mij meteen aan, omdat er duidelijk uit naar voren komt dat Jannie iemand is die succes in de samenwerking zoekt.

Ze is iemand met ontzettend veel knowhow en een echt mensen-mens.

De opleiding bevat naast de uitgebreide theorie ook veel ruimte om te oefenen en vragen te stellen.
Jannie motiveert en stimuleert de mensen in haar omgeving op een enthousiaste en natuurlijke manier.
Ze deelt graag haar kennis en je merkt aan haar dat ze er ontzettend veel plezier in heeft.

Grietje Jongsma

Imago Coach bij KleurBkennen, Hattem

Op zoek naar een extra invulling van mijn tijd en een uitdaging naast mijn huidige werkzaamheden kwam ik via via terecht bij Jannie Boer.
Na een erg leuk gesprek met Jannie was ik zo enthousiast dat ik in september 2017 gestart ben met de opleiding Power Kleur Professional meteen gevolgd door de opleiding Stijl- en Imago Expert. Alles achter elkaar!
Jannie geeft deze opleidingen met veel passie op een ongedwongen manier.
Ze heeft enorm veel kennis in huis en weet deze kennis ook over te brengen op haar cursisten. Ze geeft je zelfvertrouwen en motiveert je om zaken aan te pakken.
De combinatie van online modules theorie en uitleg, ondersteund door praktijkdagen waarin er alle ruimte is voor vragen en het oefenen met modellen sprak mij erg aan.
Je kunt de uitleg zo vaak je wilt terugkijken, ook nadat je de opleiding hebt afgesloten.

Jannie is een echt mensen-mens, ze leert je werken vanuit je hart. Ze is een geweldige coach die je altijd kunt benaderen voor vragen of advies.

Door haar warme manier van lesgeven wil je steeds meer opleidingen en verdiepingsdagen bij haar volgen.
Uiteindelijk heeft de opleiding mij niet alleen een nieuwe invulling van mijn tijd gebracht, ik geef nu zelf kleur-, stijl en imagoadvies, het heeft het mij ook veel inzicht in mijzelf gegeven.
Door mijn blauwdruk werden zaken duidelijk en sta ik nu zelfverzekerder en ontspannener in het leven en volg ik meer mijn hart.
Hierdoor ontstaan er met mijn klanten mooie, soms diepgaande, gesprekken want de buiten-, binnen-, en overkant kunnen niet zonder elkaar.

Het is mooi om te zien hoe mijn klanten dit ervaren.

Annet van Langevelde

Imago Coach ’t Kleurgilde, Terneuzen

Ik heb bijna alle opleidingen en bijscholingen gevolgd bij Jannie Boer van Kijk op Kleur.

De opleiding tot Power Kleur Professional. De opleiding Stijl/Imago met de online modules als ondersteuning.Ik vond de opleidingen erg leuk. De online modules vind ik zeker een grote meerwaarde omdat je ze steeds terug kan kijken en zo veel meer kennis tot je kunt nemen.Dat neemt niet weg dat de praktijkdagen zeer belangrijk zijn, mede doordat Jannie zo goed en gedegen uitleg geeft.

De uitleg van Jannie, de filmpjes en daarna de tekst zijn heel goed te volgen en zo vaak als je wilt terug te zien.

De materialen zijn erg waardevol, van mooie kwaliteit en heel goed om het aan de klanten uit te leggen, vooral de hartjes die iedereen super interessant vinden en heel verassend.Een heel goed begin van een analyse zijn de Power Kleurhartjes, die ik veel gebruik.Ik kom heel graag even bij Jannie langs op de inspiratieochtenden, we hebben nooit gebrek aan gespreksstof of wederzijdse interesse.Jannie zal nooit iemand pushen om iets tegen zijn zin te doen, maar laat de mogelijkheden zien die er zijn.Voor mij is de weg van kleur, stijl en imago een mooie ervaring geworden die misschien wel iets aan de late kant in mijn leven is gekomen maar zeker ook weer op een mooi moment.

Door mijn ontslag op mijn werk in de gezinszorg kon ik mijn hersens verblijden met een geheel andere studie wat mij weer heeft geholpen tot waar ik nu ben.

Ik doe het op mijn manier, weloverwogen en met Jannie als een zeer grote steun. Jannie is een kanjer in lesgeven, uitleggen, motiveren en iedereen in zijn waarde laten. 

Anja Schipper

Kleur, Stijl & Imago Consulent, Koudekerke