Opleiding Kleur Professional: meer informatie

Wat houdt deze opleiding in?

Tijdens deze opleiding ga je met 40 Kleurdoeken de Persoonlijke Kracht en de bijbehorende kleuren van je klanten analyseren. Dit resulteert in 4 Krachtkleuren die samen een unieke Blauwdruk voor succes en geluk geven.
Deze allround Opleiding tot Kleur Professional gebruikt als enige in Nederland, de unieke Persoonlijke Kracht Methodiek, die start bij de persoonlijkheid in de analyse.
Deze methode brengt de belangrijkste kwaliteiten van je klant in beeld en maakt een bijzondere verbinding met de uiterlijke kenmerken van haar, huid en ogen. Hierdoor passen de mooiste kleuren niet alleen bij de persoonlijkheid, maar laat het mensen ook stralen aan de buitenkant. Door het dragen van deze kleuren wordt je klant kleurrijk zichtbaar.

Wat bereik je met deze opleiding?

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd Kleur Professional en kunt na de opleiding met de set van de 40 Kijk op Kleurdoeken de Blauwdruk van je klanten analyseren en bespreken.
Deze opleiding maakt je onderscheidend in de markt omdat je niet alleen analyseert op de buitenkant, maar omdat je ook de binnenkant van je klanten zichtbaar maakt. Hierdoor krijgen je klanten prachtige zelfinzichten help jij ze met hun presentatie en hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat is de investering in deze opleiding?

Deze opleiding bevat 12 online lessen, met veel praktische filmpjes en een uitgebreide map met informatie. Deze online leeromgeving blijf je altijd toegang tot hebben, zodat je steeds opnieuw kunt bekijken en/of lezen. Naast de lessen zitten er 2 praktijkdagen bij in Vlissingen of Zwolle en doe je een praktijkexamen waarna je een erkend diploma ontvangt.

Uiteraard ontvang jij je eigen Power Kleuranalyse met rapport en materialen. De 40 Kijk op Kleur Analysedoeken, de beide Goud en Zilverdoeken, 40 Kleurkaartjes 1, diverse geplastificeerde materialen en een blikje met de 40 Persoonlijke Kracht hartjes, het boek; Krijg toch allemaal de Kleuren, de Contrastwaardemeter met contrasthartjes en de make-up hartjes. Investering is 1497,-
Ook in 3-maandelijkse termijnen van 525,- te voldoen.

Wat is de eerste stap om deze opleiding te volgen?

Wanneer je een mailtje stuurt naar info@kijkopkleur.nl neem ik contact met je op om alle details door te spreken.
Je kunt op elk moment starten, omdat de online lessen te volgen zijn in je eigen tempo en lekker thuis in je vertrouwde omgeving. De praktijkdagen worden gepland in onderling overleg.

Hoe hebben anderen het ervaren?

De Power kleuranalyses vind ik erg gaaf om te doen. Wat heb ik mooie, diepe gesprekken met mensen aan de hand van de kleuren die ze zelf ervaren. Een bijzondere tool waar ik veel mensen blij mee ga maken. In het najaar van 2015 ben ik begonnen met de opleiding bij Jannie Boer van Kijk op Kleur. Haar website sprak mij meteen aan, omdat er duidelijk uit naar voren komt dat Jannie iemand is die succes in de samenwerking zoekt. Ze is iemand met ontzettend veel knowhow en een echt mensen-mens. De opleiding bevat naast de uitgebreide theorie ook veel ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Jannie motiveert en stimuleert de mensen in haar omgeving op een enthousiaste en natuurlijke manier. Ze deelt graag haar kennis en je merkt aan haar dat ze er ontzettend veel plezier in heeft.
Grietje Jongsma

Imago Coach bij KleurBkennen, Hattem

Op zoek naar een extra invulling van mijn tijd en een uitdaging naast mijn huidige werkzaamheden kwam ik via via terecht bij Jannie Boer. Na een erg leuk gesprek met Jannie was ik zo enthousiast dat ik in september 2017 gestart ben met de opleiding Power Kleur Professional meteen gevolgd door de opleiding Stijl- en Imago Expert. Alles achter elkaar! Jannie geeft deze opleidingen met veel passie op een ongedwongen manier. Ze heeft enorm veel kennis in huis en weet deze kennis ook over te brengen op haar cursisten. Ze geeft je zelfvertrouwen en motiveert je om zaken aan te pakken. De combinatie van online modules theorie en uitleg, ondersteund door praktijkdagen waarin er alle ruimte is voor vragen en het oefenen met modellen sprak mij erg aan. Je kunt de uitleg zo vaak je wilt terugkijken, ook nadat je de opleiding hebt afgesloten. Jannie is een echt mensen-mens, ze leert je werken vanuit je hart. Ze is een geweldige coach die je altijd kunt benaderen voor vragen of advies. Door haar warme manier van lesgeven wil je steeds meer opleidingen en verdiepingsdagen bij haar volgen. Uiteindelijk heeft de opleiding mij niet alleen een nieuwe invulling van mijn tijd gebracht, ik geef nu zelf kleur-, stijl en imagoadvies, het heeft het mij ook veel inzicht in mijzelf gegeven. Door mijn blauwdruk werden zaken duidelijk en sta ik nu zelfverzekerder en ontspannener in het leven en volg ik meer mijn hart. Hierdoor ontstaan er met mijn klanten mooie, soms diepgaande, gesprekken want de buiten-, binnen-, en overkant kunnen niet zonder elkaar. Het is mooi om te zien hoe mijn klanten dit ervaren.
Annet van Langevelde

Imago Coach ’t Kleurgilde, Terneuzen

Ik heb bijna alle opleidingen en bijscholingen gevolgd bij Jannie Boer van Kijk op Kleur.

De opleiding tot Power Kleur Professional. De opleiding Stijl/Imago met de online modules als ondersteuning.Ik vond de opleidingen erg leuk. De online modules vind ik zeker een grote meerwaarde omdat je ze steeds terug kan kijken en zo veel meer kennis tot je kunt nemen.Dat neemt niet weg dat de praktijkdagen zeer belangrijk zijn, mede doordat Jannie zo goed en gedegen uitleg geeft.

De uitleg van Jannie, de filmpjes en daarna de tekst zijn heel goed te volgen en zo vaak als je wilt terug te zien.

De materialen zijn erg waardevol, van mooie kwaliteit en heel goed om het aan de klanten uit te leggen, vooral de hartjes die iedereen super interessant vinden en heel verassend.Een heel goed begin van een analyse zijn de Power Kleurhartjes, die ik veel gebruik.Ik kom heel graag even bij Jannie langs op de inspiratieochtenden, we hebben nooit gebrek aan gespreksstof of wederzijdse interesse.Jannie zal nooit iemand pushen om iets tegen zijn zin te doen, maar laat de mogelijkheden zien die er zijn.Voor mij is de weg van kleur, stijl en imago een mooie ervaring geworden die misschien wel iets aan de late kant in mijn leven is gekomen maar zeker ook weer op een mooi moment.

Door mijn ontslag op mijn werk in de gezinszorg kon ik mijn hersens verblijden met een geheel andere studie wat mij weer heeft geholpen tot waar ik nu ben.

Ik doe het op mijn manier, weloverwogen en met Jannie als een zeer grote steun. Jannie is een kanjer in lesgeven, uitleggen, motiveren en iedereen in zijn waarde laten. 

Anja Schipper

Kleur, Stijl & Imago Consulent, Koudekerke