kijk op kleur

opleidingen

blij met jezelf

Heb jij een passie voor Kleur en wil jij mensen laten zien hoe Prachtig Krachtig  ze zijn in hun Power Kleuren?

Past dit bij jou?

Ben jij creatief, optimistisch, intuïtief en houd jij van Kleur?
Vind jij het geweldig om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te laten zien?
Wil jij een stap maken in je carrière en je hart volgen?
Zoek je een professionele opleiding die je stap voor stap begeleidt tot succesvol ondernemer?
Zou jij de persoonlijke kracht van mensen willen versterken zodat ze meer gezien, gehoord en gewaardeerd worden?
Wil jij aan de slag met je passie Kleur en daarmee mensen (nog meer) inspireren?
Als jij de wereld ook een beetje mooier wilt maken en Kleur wilt bekennen, dan ben je bij Kijk op Kleur aan het juiste adres.

Hoe zou het zijn als;

Jij van je passie voor Kleur je werk hebt gemaakt en de vrijheid geniet van succesvol ondernemerschap?

Jij vol zelfvertrouwen klanten adviseert welke kleuren passen bij hun uitstraling, hun persoonlijkheid en hun branding?

Jij jouw doelgroep met veel plezier helpt met het versterken van hun persoonlijke kracht waardoor ze gaan ontwikkelen?

Jij met je verdiepende kennis over Taal van Kleur de wereld kleur geeft?

Jij voelt dat je bezig bent met je missie en met wat je het allerliefst doet?

“Kleur bekennen betekent ja zeggen tegen jezelf”

Opleiding
Power
Kleur
Professional

Dit is een opleiding waarbij je met 40 Kleurdoeken de 4 grootste Krachten van klanten analyseert. Dit resulteert in 4 Powerkleuren die samen een unieke Blauwdruk voor succes en geluk geven.
Deze allround Opleiding tot Power Kleur Professional gebruikt als enige in Nederland de unieke Personal Power methodiek, die start aan de binnenkant.

Deze methode brengt de persoonlijkheid en belangrijkste kwaliteiten van je klant in beeld en maakt een bijzondere verbinding met de buitenkant. Hierdoor passen de 4 Powerkleuren ook prachtig bij de uiterlijke kenmerken en zal je klant door het dragen van deze kleuren Krachtig Zichtbaar worden.

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd Power Kleur Professional en kunt straks met de set prachtige kleurdoeken de Blauwdruk van je klanten analyseren en bespreken.

Een verdiepende Kleur Opleiding die je onderscheidend maakt in de markt. Waarmee je klanten prachtige zelfinzichten geeft en ze helpt met hun zichtbaarheid, presentatie en persoonlijke ontwikkeling.

 

Verdieping tot
Power
Kleur
Professional

Ben jij Kleur Consulent en heb je al (een ruime) ervaring met het geven van Kleuranalyses? Heb jij gemerkt dat het systeem waar je mee werkt niet voldoet omdat je niet elke klant een “passend” Kleuradvies kunt geven?

Heb je al gemerkt dat kleuren soms “technisch” niet helemaal kloppen, maar dat ze toch mooi staan bij je klant? Of “voel” je dat een klant meer of andere kleuren nodig heeft om Prachtig Zichtbaar te zijn?

Dan is deze 2-daagse verdieping tot Power Kleur Professional interessant voor jou. Tijdens deze Opleiding leer je hoe je gebruik kunt maken van de unieke Personal Power Methodiek. Deze analyseert niet alleen de uiterlijke kenmerken van je klant maar maakt ook een unieke verbinding met de binnenkant (persoonlijkheid en unieke kwaliteiten).

Je leert hoe je deze persoonlijkheid en kwaliteiten van je klant in beeld brengt en hoe je deze combineert met de kleuren die mooi staan bij het haar, de huid en ogen.

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd Power Kleur Professional en kunt na deze opleiding de Blauwdruk van je klanten analyseren en bespreken.

5 daagse
Masterclass
Kleur
Ben jij coach, imago consultant, branding professional, webdesigner, interieurspecialist of werk jij op een andere manier met Kleur?

Wil jij meer diepgang in jouw (kleur) adviezen om zo meer toegevoegde waarde te bieden en je expertstatus vergroten? Dan brengt de Masterclass Kleur jou de verdieping die je zoekt.

Achter iedere kleur zit een bepaalde energie, een specifieke psychologie, die symbool staan voor emoties om mensen snel en diep te raken. Als je de Taal van Kleur beter begrijpt, dan kun je deze inzetten om sneller impact te maken en van betekenis te zijn.

Welke kwaliteiten kan je koppelen aan een Kleur, zodat je klanten jouw advies meer ter harte nemen? En hoe kan je het verlangen van je klanten goed in kaart brengen om een waardevol advies te geven om persoonlijke groei te realiseren?

Leer tijdens een 5-daagse Training wat de emotie en psychologie is van maar liefst 40 kleuren. Ontdek wat de voor en afkeuren van de diverse kleuren jou vertellen en verdiep jouw kleurkennis door eigen ervaring.

“Cobalt isn’t just a color, it is leadership”

Personal
Power
Professional
Ben jij als trainer/coach toe aan de volgende stap in je bedrijf en zoek je meer verdieping van je productaanbod? Wil jij meer klanten helpen in minder tijd en is het versterken van persoonlijke kracht ook jouw passie?

Zoek jij een bewezen methodiek die zowel ratio als gevoel ziet als kracht?
Wil jij de verbinding maken tussen innerlijk en uiterlijk, zodat je klant beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt en meer bereikt en betekent?

Dan is deze opleiding tot PP-Professional iets voor jou. De Personal Power methodiek meet, versterkt en maakt Persoonlijke Kracht zichtbaar
Personal Power biedt een online Powertest om Persoonlijke Kracht te meten. 
Hierdoor krijg je pijlsnel inzicht in je grootste kracht, diepste drijfveren en het pad dat bij je past. Dan weet jij hoe jij het liefste de dingen aanpakt en wat jou ten diepste drijft.

Het is de eerste methodiek die persoonlijkheid aan uiterlijk verbindt, zodat je een praktisch kleur & imago advies ontvangt dat ook past bij je persoonlijkheid en waarmee je kunt laten zien wie je bent.

Personal Power meet gedrag, drijfveren en communicatie in werk en privé en geeft inzicht in wie je bent, wat jij als geen ander kunt en waar jij voor staat. Het geeft je een handleiding om de beste versie van jezelf krachtig zichtbaar te maken. Hiermee geeft Personal Power je een Blauwdruk voor succes en geluk.

Personal Power versterkt Persoonlijke Kracht in 3 stappen:


1. Omarm je no.1 Kracht (Kern & Balans)


2. Gebruik je Blauwdruk als kompas (Pad & Potentieel)


3. Versterk je Impact & Presentatie (Imago & Communicatie)

“Heb je een slecht humeur?
Draag dan je Powerkleur”

Kijk op Kleur

Kabelweg 3 | 4382 WV Vlissingen

info@kijkopkleur.nl | +31(0)6 24763240

i.v.m. de maatregelen omtrent het Corona virus, komen de inspiratie ochtend vooralsnog te vervallen.