Wie wint deze week een gratis PowerGesprek?

Vorige week vroeg ik je om een enquete met 8 vragen in te vullen over de kleuren Blauw & Oranje en die naar mij te mailen.

Er waren weer 13 nieuwsbrieflezers die dat hebben gedaan; Dank je wel daarvoor! Super te lezen wat de associaties met de kleuren zijn en waar je die kleuren in je huis wel/niet hebt. Ook de kleuren van de badkamer leverden mooie inzichten op. Die vind je allemaal in mijn filmpje.

Een van de inzenders heeft het laatste gratis Powergesprek gewonnen en dat is … GEFELICITEERD! Ik neem snel contact met je op!

Video over Blauw en Oranje en bekendmaking winnares

Bijzondere betrokken lezeressen

Er zijn maar liefst 3 lezeressen geweest die alle 5 de enquetes hebben ingevuld. Dank je wel voor jullie betrokkenheid Ingeborg, Anja en Wilke. Super. De komende nieuwsbrieven ga ik nog een aantal van de uitkomsten uit de enquetes met jullie delen. Daarin ga je wellicht je eigen antwoorden herkennen.

Zelf een Powergesprek aanvragen?

Dit was de laatste enquete met 8 vragen waarbij je een Pwoegesprek kon winnen. Maar je kan deze zelf uiteraard ook aanvragen. Wanneer jij wilt weten wat jouw grootste Kracht is en hoe je die kunt laten zien? En hoe je deze unieke kracht inzet om die ene keuze makkelijker te maken, lekkerder in je vel te zitten of je bedrijf te laten groeien? Vraag dan naar de mogelijkheden voor jouw Powergesprek naar aanleiding van de Persoonlijke Kracht Test. Stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl. en ik neem contact met je op voor de mogelijkheden!

 

 

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,

Kleurrijke Powergroet, Jannie

Wil je alles leren over de kleuren blauw en Oranje? Volg de Masterclass Kleur: Blauw en Oranje ! Er is nog 1 plaatsje over op maandag 6 juli.

 

Masterclass Kleur; Blauw & Oranje

Benieuwd wat deze kleuren jou vertellen?

Zodat je duidelijker hebt waarom je de ene kleur liever hebt en draagt dan de andere? Beide kleuren heb je nodig in in je leven voor de juiste balans tussen controle vasthouden en balast loslaten.

Wellicht vind je dat lastig? En zit het je in de weg om verder te groeien als mens of met je bedrijf?

Na deze Masterclass waarin je maar liefst 8 kleuren ervaart, (4 tinten blauw en 4 tinten oranje), weet je waar dat aan ligt en wat je eraan kunt doen om de balans te vinden in je leven en je bedrijf,  zodat je weer blij wordt met je bedrijf en meer geluk en succes ervaart.

 

Bijzondere beleving

In deze Masterclass krijg je een bijzondere beleving en veel nieuwe informatie over beide kleurfamilies, die je helpen om dingen eens vanuit een ander standpunt te bekijken zodat je dingen beter snapt. Interesse? Stuur een mailtje voor meer informatie naar info@kijkopkleur.nl.

Ik hoor je graag. Durf jij dat aan? Heb je wat oranje in je DNA?