logokijkopkleur
logokijkopkleur

Het nieuwe boek van Jannie & Pauline is uit!

Kleur jouw Kracht bekijk het hier

Een PowerGesprek met een enquete winnares

Afgelopen week heb ik weer een prachtig Powergesprek gehad met een prachtige, kleurrijke interieurontwerpster uit Brabant. Die al jaren in het vak zit en al veel mensen heeft voorzien van prachtige adviezen voor de de juiste inrichting van hun huis.

Kleur speelt daarbij een belangrijke rol en ze zat klaar in de online skypemeeting in een prachtig knalgeel vest. Dan weet ik meteen wat dit betekent…..”Die draag ik niet zo vaak hoor, maar vandaag had ik er in in!” is wat ze meteen vertelde. Geel is de kleur van duidelijkheid en weten wie je bent en wat je doet. Deze helderheid mocht ik haar tijdens dit vrolijke, positieve Powergeprek geven.

 

Video over Paars en Geel, de Masterclass over deze kleur en het Powergesprek dat ik had.

Wat bleek; het gele vest was er niet voor niks.

Ze kwam uit de Persoonlijke Kracht Test als een Creme persoonlijkheid (de lichtste tint van geel).

Deze kracht staat voor de “Zonnige Adviseur” helemaal kloppend bij haar, want dat is wat ik meteen merkte, ze was vrolijk, positief en had constant een lach op haar gezicht.

Ze herkende zich dan ook volkomen in deze prachtige kracht. De balanskleur kwam ook bij haar binnen, dat was de diepe aardekleur Paars; De Geloofwaardige Autoriteit….Dat was ze inmiddels wel geworden op het gebied van interieurdesign met meer dan 15 jaar ervaring. Toch bijzonder dat ze even moest slikken om dit te erkennen en van mij horen dat ze dit ook duidelijk neer mocht zetten.

Weten wie je bent en wat je wilt is waar ze mee bezig was, voor haarzelf en haar klanten. Ze kreeg handvatten om dat nog meer zichtbaar te maken en haar kracht te gebruiken om (nog) meer resultaten te halen met haar bedrijf.

Mooi inzicht voor haar, voor mij prachtig om haar dat te mogen geven.

Zelf ook een Persoonlijk Powergesprek?

Wil jij dat ook, ontdekken wat je grootste kracht is en hoe je die zichtbaar maakt voor je groei en persoonlijke ontwikkeling?

Ontdekken hoe deze kracht je helpt om beter gezien, gehoord en gewaardeerd te worden voor alles wat jij doet en wie jij bent?

Tot 1 augustus ia deze online Persoonlijke Kracht Test met een Persoonlijk gesprek met mij nog te boeken voor 97,-, daarna krijgt het de originele prijs weer van 147,-.

Dit is inclusief jouw persoonlijke Powertyperapport, zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen.

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je de kleur draagt van je allergrootste kracht en die van je balanskleur, je dan zelfverzekerder bent, makkelijker beslissingen neemt, duidelijker kunt verwoorden wat je wilt en beter samenwerkt omdat je lekkerder in je vel zit.

Wil jij dat ook? Dan spreek ik jou graag binnenkort voor jouw Powergesprek. Voor een snelle stap in jouw persoonlijke ontwikkeling en/of die van je bedrijf?

Stuur me gerust een mailtje: info@kijkopkleur.nl.

Alle kleuren zijn belangrijk en nodig!

Heb jij voorkeur voor bepaalde kleuren?

Draag je die graag en vaak?

Zijn er kleuren die je mist in je leven?

Uit diverse enquetes is gebleken dat blauw de kleur is die het meest gedragen wordt en oranje het minst. Ook hebben we veel meer blauw in ons huis dan oranje tinten…..We hebben beide kleuren echt nodig om de balans te vinden tussen de controle van blauw en om los te laten in oranje.

We hebben ALLE kleuren nodig in ons leven om op elk vlak van het leven de balans te vinden.

Wil jij ontdekken waar je de balans nog in kunt vinden?

Draag jij regelmatig Geel? EN regelmatig Paars?

Wanneer je beide niet draagt of de een meer dan de ander ontdek dan tijdens de Masterclass Geel/Paars wat dit betekent.

Ervaar hoe je deze beide kleuren in balans krijgt om jouw honger naar meer kennis en jouw hooggevoeligheid te onderzoeken en te leren waarderen als grote kracht.

Wil je alles leren over de kleuren blauw en Oranje? Volg de Masterclass Kleur: Geel en Paars ! Er is nog 1 plaatsje over op maandag 20 juli.

 

Masterclass Kleur Geel & Paars

Deze online Masterclass over Geel & Paars vindt plaats op 20 juli en volg je lekker vanuit je eigen huis.

Het is een online training met een groep van maximaal 8 deelnemers, waarbij je van tevoren de materialen thuisgestuurd krijgt. Na afloop krijg je een mooie map met veel informatie over de beide kleurfamilies.

 

Kleuren voelen, ruiken en horen…..

In deze Masterclass krijg je een bijzondere beleving met de 4 tinten uit de beide kleurfamilies. Je krijgt inzicht in kleurfamilie Geel met de tinten Geel, vanillegeel, okergeel en crem in de ochtend en in de middag purper, lavendel, paars en lila uit de Paarse kleurfamilie.

Je gaat de kleuren dragen, ruiken, voelen en horen; altijd weer een hele bijzondere ervaring.

Alle inzichten zijn ervoor om te ontdekken waarom je wel/niet van deze kleur houdt en hoe je dat gevoel over die kleur een andere plek kan geven.

Maak een mooie stap maakt in je persoonlijke ontwikkeling als mens en/of als ondernemer

Wil jij dat ook? De balans vinden tussen geel en paars waardoor jij een mooie stap maakt in je persoonlijke ontwikkeling als mens en/of als ondernemer. Interesse? Stuur een mailtje voor meer informatie naar info@kijkopkleur.nl.

  • Boek je je deelname aan de Masterclass Geel en Paars online op mijn website? Je kunt deze zomer 1 Masterclass volgen met maar liefst 50,00 korting! Gebruik voor de Masterclass Geel en Paars de kortingscode GeelPaars in het afrekenproces.

Ben je benieuwd naar hoe dat nou gaat, een Masterclass Online volgen? Ik vertel er in dit nieuwsbericht meer over. *klik*