Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

MATCHCALL

even bellen

Match Call met Jannie Boer

Heb je vragen over wat Kijk op Kleur voor jou kan betekenen? Ben je geïnteresseerd in de Persoonlijke Kracht Opleiding? Wil je de Persoonlijke Kracht Test maken in combinatie met het Power Profiel? Zoek je een spreker voor jouw event? Heb je misschien hele andere vragen? Plan een gratis MatchCall! Dan maken we een belafspraak en neem ik de tijd om je vragen te beantwoorden.

Een MatchCall duurt max. 30 minuten

Matchcall Kijk op Kleur

"*" geeft vereiste velden aan

Niet verplicht
Bijvoorbeeld dinsdag middag, maandag avond, vrijdag ochtend

Zodra ik jouw vraag heb ontvangen, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden!

Stuur je liever een email of een bericht via mijn social media kanalen?

Dat mag natuurlijk ook! Kijk voor alle contact mogelijkheden op mijn contactpagina.

Het Boek van Jannie Boer & Pauline van der Veeken, nu met korting & gratis verzenden!