kijk op kleur

kleurtraining

Ontdek de Psychologie van Kleur

KIJK OP KLEUR masterclass
WIL JIJ MET BEHULP VAN DE TAAL VAN KLEUR MAKKELIJKER IN GESPREK GAAN MET JE KLANTEN (OOK KINDEREN), ZE NIEUWE INZICHTEN GEVEN EN HELPEN MET HUN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING VOOR MEER SUCCES & GELUK.

BEN JIJ EEN KLEURLIEFHEBBER DIE NOG MEER WIL LEREN OVER DE PSYCHOLOGIE EN EMOTIE ACHTER KLEUREN?

WIL JIJ DE TAAL VAN KLEUR LEREN SPREKEN EN TOEPASSEN VOOR JEZELF EN JE KLANTEN?

Leer tijdens deze 5-daagse Training hoe jij je klanten inzicht geeft waarom ze kleuren fantastisch vinden en bij andere kleuren weerstand voelen. Leer hoe je de verschillende kleuren bewust inzet voor meer persoonlijke groei en je makkelijker verlangens dichterbij haalt.

Wil jij dat ook voor jezelf en je klanten?

DAT KAN!

Kijk op Kleur biedt unieke Kijk op Kleur Masterclasses voor alle Kleurliefhebbers die nog meer willen leren over de psychologie en emoties die achter kleuren schuilgaan.
Leer die krachtige Taal van Kleur spreken, door je eigen ervaring de juiste kleuren inzetten voor jezelf en voor je klanten.

In deze unieke Kijk op Kleur Masterclasses verdiep je niet alleen je kleurkennis, maar ervaar je ook fysiek hoe kleuren “voelen”.

Je kunt kiezen voor 1 Masterclass om “te proberen” of meteen alle 5 de Kijk op Kleur Masterclasses te volgen als een complete Training met diverse werkvormen en een Certificaat aan het eind.

Als dat is wat jij zoekt, dan ben je bij Kijk op Kleur aan het juiste adres.

KIJK OP KLEUR MASTERCLASSES

Je gaat de 40 kleuren van de Persoonlijke Kracht Methodiek ervaren tot in je vezels. Je gaat kleuren fysiek voelen, horen en ruiken en deze ervaring en inzichten nooit meer vergeten.

Door de kleuren te ervaren krijg je inzichten die je niet uit een studieboek kunt leren.
Je ervaart 8 kleuren per Masterclass en krijgt een helder inzicht in de diverse kleuren en kleurnuances. Hierdoor zul je meer gevoel krijgen bij kleur en kun je jouw klanten extra waarde geven en beter begrijpen tijdens jouw adviezen.

Je leert tijdens de Masterclasses de “Taal van Kleur” te spreken. Hierdoor kon je tijdens je adviezen sneller tot de kern van je klant. Je ervaart tijdens de Masterclasses wat jouw emoties bij een bepaalde kleur je vertellen, leert ze te begrijpen en een plaatsje te geven.

Dit kun je daarna ook toepassen bij je klanten en is ook prima geschikt voor kinderen.

WAT BEREIK JE MET DE KIJK OP KLEUR MASTERCLASSES?

Je leert de Taal van Kleur spreken en in te zetten voor de groei van jezelf en je klanten.
Je leert hoe je heel snel bij de kern van je klanten komt, zodat ze sneller resultaten bereiken.

Je verdiept je kleurkennis, door je eigen Kleurervaring, waardoor je de emoties die achter de kleuren zitten nooit meer vergeet en ze makkelijker inzet.

Na het volgen van deze unieke Kleurtraining heb jij alle tools in handen om te groeien met je bedrijf met Kleur als krachtige basis.
Wanneer je werkt met kinderen geven kleuren een mooie en snelle inkijk in hun leven en heb je altijd een onderwerp om over te praten.

WAT HOUDEN DEZE KIJK OP KLEUR MASTERCLASSES IN?

• Per online lesdag ervaar je in een groep van 4 a 8 personen 8 Kleuren van de 40 Kleuren van de Persoonlijke Kracht Methodiek. Er zijn in totaal 5 verschillende Kijk op Kleur Masterclasses.
• Van te voren ontvang je een mapje met daarin materialen die horen bij die Kijk op Kleur Masterclass.
• Je ontvangt een uitgebreide informatiemap over Kleur en na elke Kleur Masterclass een info map over behandelde 8 kleuren.
• Je ontvang ook een blikje met de 40 Persoonlijke Kracht Kleurhartjes, met diverse werkvormen hoe je deze toepast bij jouw klanten.
• Ook krijg je de unieke Balanskleurhartjes met de Thema’s van de beide Balanskleuren erop om snel toe te passen bij je klanten.

Aan het eind van de 5 daagse Training ontvang je een Certificaat van de Kleur Masterclasses.

Wat is de investering voor de Kijk op Kleur Masterclasses?

Deze dagen zijn apart te volgen voor een investering van 147,- (excl. Btw) per Kleur Masterclass.

Dit zijn de 5 verschillende Kijk op Kleur Masterclasses:

– Rood/Groen
– Geel/Paars
– Oranje/Blauw
– Roze/Zwart-Wit
– Turkoois/Bruin

Wanneer je alle 5 de online Kleur Masterclasses volgt zitten alle materialen en de uitgebreide informatiemap erbij en is je investering 697,- (excl. Btw).

Bekijk de agenda met de geplande Masterclasses hier: Agenda Masterclasses

materialen masterclass kijk op kleur

aanmelden of meer informatie

Wil je meer informatie over de datums van de 5 verschillende online Masterclasses of heb je een andere specifieke vraag?
Vraag dan meer informatie aan of boek een belafspraak, zodat je meteen al je vragen kunt stellen.

Maak gebruik van het formulier door middel van de onderstaande knop of stuur me rechtstreek een email via info@kijkopkleur.nl.

De Kijk op kleur masterclasses hebben me veel kennis bijgebracht over mezelf en ik heb de kleuren meteen toegepast voor de branding van mijn bedrijf. Ik heb geleerd dat Kleur niet zomaar een kleur is, maar dat er veel meer achter zit en dat kleur een zeer belangrijke rol speelt in ons leven.
De kleur die me het meest verrast heeft was Turkoois. Hoewel ik mezelf voor een heel groot deel in deze kleur herken vond ik het heel verrassend wat dit emotioneel met me deed.

Ik zou de Kijk op Kleur MC adviseren aan alle coaches die met kleur werken. Het is een zeer interessante bijdrage aan je adviezen en geeft een extra dieptezicht in de kleurenkennis. Het gevoel dat kleuren bij je kan oproepen is prachtig en vergeet ik nooit meer, ook en vooral omdat dit soms emotioneel kan zijn.

Kristin Verreth

Lifestyle Coach

De kleur oranje heeft me ontzettend veel bijgebracht de laatste tijd. Zo vreemd te bedenken dat ik vorig jaar nog een afkeer had van oranje en nu oranje zo weet te omarmen. De relatie tussen oranje en blauw heeft me ook verrast. Het zijn de kleuren waar ik de laatste tijd het meest aan de slag mee ben gegaan om ze in balans te brengen.
Het grootste inzicht is voor mij telkens de thema’s die je koppelde aan de verschillende kleuren. De balanskaartjes zijn voor mij van onschatbare waarde omdat ik merk dat ik die heel erg kan inzetten in mijn begeleidingen.
Voor mijn bedrijf heb ik eindelijk het gevoel dat ik nu weet welke kleuren te kiezen voor mijn website. Het voelt zoveel meer aan als ik in hart en ziel (dankzij de kleuren). Persoonlijk bracht het mij dat ik ELKE dag nu bezig ben met kleur. Het lijkt wel een ‘gezonde verslaving’ geworden. Het opent ook een weg naar het creatieve in mij. Turkoois koos mij en ik liet turkoois binnen. Mijn kleren hangen nu op kleur in mijn kleerkast en winkel veel bewuster en veel zelf zekerder.
De Kijk op Kleur Masterclasses geeft je zoveel extra bagage om uiteindelijk je eigen cliënteel verder te helpen.

Katia Boute

Hypno Therapeute

"Kleur is energie en geeft energie"

"Kleur is licht, Kleur is snel"

"Kleur roept emoties op"

"Kleur zie je als eerste en herinner je als laatste"

Kijk op Kleur

Kabelweg 3 | 4382 WV Vlissingen

info@kijkopkleur.nl | +31(0)6 24763240

ebook kijk op kleur