Leer wat u als een Personal Shopper doet en wat u voor uw klanten kunt betekenen. Het is meer dan alleen de juiste kledingvorm en –kleur te adviseren. Een Personal Shopper verdiept zich ook in de persoon, komt de uitstraling overeen met wie uw klant werkelijk is? Of wil uw klant een meer vrouwelijke of juist zakelijke uitstraling? Als Personal Shopper leert u hoe u het juiste effect bereikt met kleur, vorm, contrast en stof.

U leert hoe u zelfstandig als personal shopper aan de slag kunt gaan en hoe dat er in de praktijk uit ziet. Wat is de voorbereiding van een shopping sessie, de sessie zelf en wat is uw rol als personal shopper? U krijgt ook en opdracht om voor een klant iets te shoppen in een stad. We gaan lekker praktisch bezig met combinaties maken voor klanten. En wat hoort u te weten van de trends en welke winkels passen bij uw klant en de vragen die ze heeft.

Personal shopper is een extra service die u aan kunt bieden aan uw klanten wanneer ze een Kleur- en Stijladvies hebben gehad. Wanneer ze deze nog niet hebben gehad is dat ook een advies wat ze eerst bij u kunnen volgen.

Deze service voor uw klanten kan een onderdeel zijn waardoor u zich onderscheidend kunt maken ten opzichte van u collega’s.

Wij vragen voor deze tweedaagse training tot personal shopper € 225,- (ecl. BTW)

Aanmelden voor deze opleiding
Wilt u meer informatie kunt u mailen  of bellen met 06-24763240