78 kleuren systeemHet 78 Color System heeft een duidelijke structuur van werken en mooie Color Cards om na afloop mee naar huis te geven. Bovendien zijn er bijpassende kleuren paspoorten die helemaal afgestemd zijn op dit systeem en is het nu mogelijk om ook alle 78 kleurcombinaties in een paspoort met echte kleur stofjes vast te leggen.

 

Het 78 Color system werkt vanuit de 6 kleurkarakteristieken, Koel, Warm, Helder, Gedempt, Licht en Diep, waar je 78 verschillende combinaties mee kunt maken. Omdat er ook wordt gekeken naar mat/glans en de contrasten, ontstaat  er een grote mate van verdieping op het gebied van kleur en de 78 mogelijkheden die zo ontstaan.

 

Leer hoe er naast de 10 hoofd types nog heel veel andere mogelijkheden zijn. We bepalen of er 1, 2 of 3 kleurkarakteristieken nodig zijn voor een prachtige uitstraling.

En we kijken niet alleen naar het haar, de huid en de ogen, maar nemen zeker ook de persoonlijkheid mee tijdens een analyse.

 

Voor iedereen die onderscheidend  bezig wil zijn en haar klanten meer mogelijkheden wil bieden dan het systeem waar je nu mee werkt Of als aanvulling op je bestaande systeem voor meer verdieping en uitbreiding van je kleurenanalyse. Want we kijken ook naar de positie van de kleur, de hoeveelheid van de verschillende kleuren en uiteraard ook naar de aller mooiste kleurcombinaties..

 

Het minimale aantal deelnemers is 4  en de volgende training zal plaats vinden op:

Dinsdag 29 september of woensdag 3 december van 10.00 uur tot 16.30 uur .

 

Wij vragen voor deze dag training een investering van € 147,- (excl. BTW) met een uitgebreid naslagwerk.

 

Aanmelden voor deze opleiding
Wilt u meer informatie kunt u mailen  of bellen met 06-24763240