Tijdens een kleurenanalyse is het belangrijk dat u een klant een juist- en zo volledig make-up advies meegeeft. Een passende make-up kan een uitstraling mooier maken en een make-up in de “verkeerde kleuren” kan een outfit breken.

Bij elke kleurtype horen specifieke kleuren en het ene type heeft meer make-up nodig dan het andere type. Maar hoe zit dat nu precies bij iedereen?

Tijdens deze dag training make-up op kleurtype leert u hoe u iemand op kunt maken op basis van een kleur type. Hoe laat u ogen groter lijken? Welke foundation pas bij welke huid? En hoe brengt u nu een blusher op de juiste manier op? Welke (kleur) lippenstift hoort bij welke kleur lippen en uitstraling? Allemaal vragen waarop u antwoorden krijgt.

Bovendien krijgt u deze dag ook vele tips die handig zijn om te gebruiken tijdens een kleurenanalyse. Veel oefenen in de praktijk om elkaar en veel dingen proberen tijdens deze training. U leert een mooie dag make-up aan te kunnen brengen bij uw klant tijdens een kleurenanalyse.

Deze training staat gepland op woensdag 21 mei. De minimale aantal deelnemers is 4

Wij vragen voor deze dag training € 100,- (excl. BTW) en met een uitgebreid naslagwerk en het gebruiken van de make-up producten.

Aanmelden voor deze opleiding
Wilt u meer informatie kunt u mailen  of bellen met 06-24763240