logokijkopkleur
logokijkopkleur

Ons nieuwe boek is uit!

Kleur jouw Kracht

OVER DIT KLEURRIJKE BOEK

Kleur jouw Kracht is geschreven door mij (Jannie Boer) samen met Pauline van der Veeken.

Dit boek is voor iedereen die kracht kleur wil geven.

Stapsgewijs word je in dit boek uitgenodigd om dit te doen, gebaseerd op de Persoonlijke Kracht Methodiek. Met 10 Power Doelen, 40 Power Branding adviezen en 1001 tips voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei.

Dit boek is voor jou bedoeld als je op zoek bent naar wie jij bent, wat je grootste kracht is, wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze vol vertrouwen zichtbaar maakt en ontwikkelt.

 

Misschien sta je voor een belangrijke keuze of kruispunt in je leven.

Misschien heb je te maken met een ingrijpende verandering of gebeurtenis en zoek je naar een manier om dit een plaats te geven en daar zo goed mogelijk mee om te gaan.

Misschien gaat alles prima met je en wil je vanuit jouw grote passie en ambitie jezelf verder ontwikkelen om vol zelfvertrouwen het leven te leiden waar jij van droomt.

Jij hebt het juiste boek in handen als je meer kracht of kleur in je leven wilt!

De Persoonlijke Kracht Methodiek is gelanceerd in 2017 en is dus alweer 5 jaar op de markt. Met duizenden klantervaringen verder, met de bevestigende resultaten van het veldonderzoek samen met de TU Eindhoven en met meer dan 200 gecertificeerde Persoonlijke Kracht Coaches die met deze methodiek in de praktijk werken, zie je dat deze methodiek verder verdiept en verfijnd is.

kijk op kleur methodiek persoonlijke kracht

Online te bestellen 

Je kunt het boek Kleur jouw Kracht online bestellen bij Kijk op Kleur: