Kleur en verlangen

KLEUR en verlangen

Wat is dat toch met kleur? De ene keer vinden we een kleur heerlijk om te dragen, de andere keer moeten we niet er niet aan denken om die kleur te dragen. Kleuren komen en gaan in ons leven en sommige kleuren zijn er ALTIJD en sommige kleuren zijn er NOOIT (meer)
.
Kleuren vertellen ons niet alleen wie we zijn, waar ook waar we op dit moment mee bezig zijn, wat ons drijft in het leven en wat ons verlangen is. De Taal van kleur is prachtig om te spreken en geweldig om in te zetten als je bepaalde dingen in je leven graag wilt bereiken of wilt uitstralen.
 

  
Wanneer je weet welke kleuren bij je passen (grootste) verlangen kun je die kleuren op de volgende manier in je leven toelaten

  • Kleuren in je omgeving plaatsen (huis/werkomgeving/auto), mooi wanneer je de kleur nog niet kunt dragen.
  • Kleuren dragen onder je kleding (ondergoed/sokken/hemdje), voor een gesprek met jezelf.
  • Kleuren dragen in je bovenkleding die iedereen kan zien en die je wilt delen met de hele wereld.
  • De positie van kleuren zijn ook belangrijk en zeggen heel veel over jou. Daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

Wanneer je een verlangen hebt om een bepaalde kwaliteit of bijzondere kracht van jezelf te laten zien, dan kan dat met een specifieke kleur. Wil je bijvoorbeeld laten zien dat je veel inzet toont dan is de kleur die daarbij hoort; MAGENTA. Wil jij leiderschap laten zien dan is KOBALTBLAUW daar de meest geschikte kleur voor. Wil je meer zelfvertrouwen uitstralen dan is GEEL de kleur die je daarvoor kunt inzetten. Zo heeft elk verlangen zijn eigen specifieke kleur. Wil je daar meer over weten dan kun je dat aan me vragen en je verlangen omzetten in kleur tijdens een persoonlijk KLEURGESPREK.

De positie van de kleuren ga ik ook in een KLEURGESPREK met je delen, zodat jij je verlangen kunt laten zien in je uitstraling, waardoor deze eerder gerealiseerd zal worden. Ik daag je uit om dat eens uit te proberen.

Sorry, comments are closed for this post.