Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Kleur Analyse De Verraders Aflevering 3

antraciet

mijn kleur analyse voor dag 3 van de verraders

Elke week geef ik een Kleur Analyse op basis van de kleding die de kandidaten van de Verraders (Seizoen 4) dragen.

Ik maak hierbij o.a. gebruik van het kaartendeck ”Kleur jouw Kracht”.

DE STEVIGE KRACHT VAN ANTRACIET

Gisteren zat ik helemaal fout bij de verbanning van Nathan.

Daar heb ik slecht van geslapen en wel een paar tranen over gelaten.

Ik heb me gisteren kwetsbaar opgesteld door de kleur lichtroze te benoemen bij Nathan en daar ben ik flink van slag van geweest.

Mensen gaan zeker mijn kennis over kleur in twijfel trekken en dat voelt niet goed. Dus vandaag móet en gaat het anders.

Ook deze dag heb ik weer een kaart getrokken uit het “Kleur jouw Kracht” kaartendeck.

Deze keer was het de kleur Antraciet, de kleur van de ervaren rots in de branding. Een kleur die sterk, krachtig en op eigen benen staat, die blaas je niet zomaar omver. Het is “toevallig” ook de balanskleur van Lichtroze, de kleur van gisteren.

Antraciet is een kleur die ik niet meegenomen had qua kleding, maar ik had wel een jurkje in zwart-wit.

Als je deze kleuren mengt geeft dat de kleur antraciet.

De quote van antraciet is: “zorg dat alles tot in de puntjes klopt en vertrouw op jouw kennis”. 

Dat klinkt een stuk beter dan gisteren en ik weet al dat dit een hele andere dag zal worden.

Jan-Roderick

Aan het ontbijt heerste een uitgelaten sfeer, iedereen die binnenkwam had de nacht overleefd.

Dit keer was ik niet de laatste die binnenkwam, maar was Jan-Roderick degene die niet bij het ontbijt was. Hij was mijn buurman in het kasteel en blijkbaar te sterk in de ogen van de verraders en daarom was hij vermoord die nacht. Erg jammer, want ik had wel een klik met JR en we zouden samen als getrouwen die verraders wel “eventjes” ontmaskeren.

De missie van vandaag leverde weer natte kleding op, want het goot van de regen. We hadden 3 fietsers uitgekozen, Jeremy, Ihsane en Tristan om “onze” kleding te vervoeren tussen 3 punten waar bij elk punt 4 deelnemers stonden.

Er waren waslijnen die vol moest komen te hangen met onze eigen kleding, daar moesten de 3 fietsers voor zorgen. Bij wie dat lukte mocht naar de wapenkamer.

Doordat ik die ochtend gekleurde kleding van mezelf ingeleverd had, was ik weer 1 van de gelukkigen die opnieuw naar de wapenkamer mocht.

Dit keer was Dave de gelukkige die het schild te pakken had en lekker kon slapen die nacht. 

De ronde tafel was voor mij niet zo moeilijk deze keer om iemand te verbannen: dat werd Michel.

Hij kwam die dag met een MASTERPLAN om met 5 sterke spelers naar de finale te gaan en probeerde Jeremy en Kim over te halen om met hem mee te gaan. Toen die beiden twijfelden en niet met hem meegingen viel zijn plan in duigen en was hij de pineut. 

Of hij nu een verrader was of niet, als je zo het spel speelt mag je ervan mij uit.  Dat is ook wat er gebeurde, een grote meerderheid stemde op Michel en hij werd verbannen. Ook al was hij geen verrader, wilden we zo met hem dit spel niet verder spelen. De dag ervoor had hij tegen mij gezegd dat hij niks opschreef, nog geen papiertje bij zich had. De volgende dag had hij met diverse vellen volgeschreven met zijn Masterplan.

Voor de ronde tafel werd hij ook nog emotioneel, hij voelde aan dat hij dit niet meer kon redden. Hij wilde zo graag een verrader zijn en de controle hebben over het spel (hij droeg ook blauw, de kleur van controle) de dag van zijn verbanning. Toen hij op de stip stond vertelde hij dat hij wel een getrouwe was, dat was voor de meeste deelnemers geen verrassing.

Dit keer liep ik heel anders weg bij de ronde tafel. Michel moest eruit omdat we die niet meer konden vertrouwen. Wat een ander gevoel was dit dan bij de vorige verbanning van Nathan. Antraciet heeft ervoor gezorgd dat ik steviger stond, geen twijfel had op wie ik moest stemmen en me het vertrouwen gaf dat ik een juiste beslissing nam. Michel was helaas geen verrader… maar die gaan we zeker nog vinden.

Met een gerust hart gaan slapen, dat kon helaas weer nietIk kon deze nacht weer zo worden vermoord en ik kan je wel vertellen, dat slaapt niet heel erg lekker…  Maar morgen ga ik weer op zoek naar een verrader, ik ga kijken wie er hoog op mijn verdachtenlijstje staat en welke kleur me daarbij gaat helpen om die te ontmaskeren.

Wordt vervolgd.

Antraciet groetjes, Jannie