Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Kleur Analyse De Verraders Aflevering 2

mijn kleur analyse voor dag 2 van de verraders

Elke week geef ik een Kleur Analyse op basis van de kleding die de kandidaten van de Verraders (Seizoen 4) dragen.

Ik maak hierbij o.a. gebruik van het kaartendeck ”Kleur jouw Kracht”.

Wat dragen de kandidaten vandaag en welke kleur heb ik deze ochtend getrokken uit mijn kaartendeck? Wat is de kleur voor deze dag?

LICHTROZE

Elke aflevering heb ik een kleur getrokken die voor mij bepalend was voor die dag. Vandaag heb ik de kleur Lichtroze getrokken, een kleur met de drijfveren ‘liefde en zorgzaamheid’.

Een kleur die het grote hart openstelt en onvoorwaardelijk liefheeft. Deze kleur durft kwetsbaar te zijn en die onderen ondersteunt op een zachtaardige liefdevolle manier.

Met het trekken van deze lichte roze kleur wist ik al dat ik mezelf vandaag kwetsbaar mocht opstellen en open moest staan voor wat er die dag op mijn pad zou komen. En toen er aan de ronde tafel één van de deelnemer was die een lichtroze shirt droeg, wist ik dat hij kwetsbaar zou zijn. Het resulteerde in een de verbanning van deze liefdevolle deelnemer: Nathan!

Hij bleek helaas een getrouwe te zijn, dus we zaten er naast….. Wil je zien hoe dat is gegaan? Volg dan de verraders elke vrijdag bij RTL 4 om 20.00 uur of kijk vooruit op Videoland.

Lichtroze is een lichte kleur van het element; Lucht.

De roze Kleurfamilie geeft deze kleur iets liefs, iets schattigs en vooral iets waar je van gaat houden. Wanneer je lichtroze draagt kunnen anderen niet makkelijk boos op je worden of vervelende woorden tegen je zeggen. Dat doe je niet tegen iemand in het lichtroze…

De Quote van lichtroze kaart uit het kaartendeck zegt:

“Durf kwetsbaar te zijn en laat jouw liefde volop stromen, ook voor jezelf”.

Fijn om te weten wat je uitstraalt met elke kleur en hoe jij met anderen communiceert.

Het “Kleur jouw Kracht” Kaartendeck bevat 40 kleuren, elk met een persoonlijke quote die je op diverse manieren kunt gebruiken. In het kaartendeck vind je de diverse mogelijkheden om gebruik te maken van de kracht van kleur.

Wil jij ook gebruik maken van de energie van Kleur? Je kunt dit kaartendeck bestellen voor jezelf óf voor iemand anders, om cadeau te geven.

Een Lichtroze groet, Jannie