Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Kleur Analyse De Verraders Aflevering 12 de finale

De Finale van de verraders!

Wat bijzonder dat ik in de finale zit!!

Samen met nog 4 prachtige deelnemers die ook tot het eind toe hebben gestreden om deze plek te bemachtigen. Het is de laatste dag om de verraders te ontmaskeren en met 3 getrouwen over te blijven en de finale te winnen. En ik ben er ”gewoon” bij.

Vandaag heb ik ook weer een kaart getrokken uit het “Kleur jouw Kracht” kaartendeck. Ik ga me vandaag laten leiden door de kleur Magenta, de kleur die staat voor De Dynamische Initiator, de kleur van mijn grootste kracht, die liefde en zorgzaamheid hoog in het vaandel heeft. Een kleur waar ik blij van word en die me veel energie geeft. Dus die kan ik zeker gebruiken op deze laatste spannende dag.

Tijdens het ontbijt kwam ik als eerste binnen met Dave. Samen hebben we “gezellig” zitten kletsen over de dag die komen gaat en hoe bijzonder het is dat wij er nog inzitten. Toen iedereen er was ging het gesprek over de komende ronde tafel en hoe deze dag zou verlopen. Iedereen was zoooo blij er nog te zijn en ik ging me richten op 1 van de beide mannen, die MOEST een verrader zijn.

Na het ontbijt ging iedereen met elkaar in gesprek en werden er plannetje gesmeed, namen genoemd, mensen “gechanteerd” en verraderlijke spelletjes gespeeld. Ik hoopte dat Bep met me mee zou gaan op 1 van de mannnen maar die zat op Kim en daar kon ik niet in meegaan, want die verdacht ik niet. 

Maar eerst was er nog een missie in de tuin van het kasteel. Ik had me inmiddels moeten verkleden, want mijn jurk gaf teveel geluid waardoor ik niet goed verstaanbaar was. Ze vroegen of ik geen unie gekleurde jurk bij me had en die had ik inderdaad: een zwarte…..

Dus trok ik de zwarte jurk aan, samen met mijn paarse jasje en allerlei accessoires in het magenta. Hierbij vertelde ik mezelf en de kijkers dat ik ging vertrouwen op mijn gevoel…

Tijdens de missie moesten we vragen beantwoorden over het spel. Wanneer we een fout antwoord gaven moesten we 1 van de 5 lontjes trekken die voor ons stonden. Wanneer we “fout” kozen rolde er aan bal naar een vuurkorf en ging onze foto die erboven hing in vlammen op. Dat gebeurde bij Kim, Bep en Dave, waardoor Tristan en ik naar de wapenkamer mochten. 

Als galante heer liet Tristan mij als eerste naar de wapenkamer gaan. Ik kwam eruit met een dolk, wat betekende dat mijn stem dubbel telde tijdens de ronde tafel. Wat een geluk! Zou dit mijn redding zijn? Het werd een hele spannende ronde tafel voor mij. Dave, Tristan en Bep schreven alle 3 mijn naam op, Kim en ik stemden op Dave en toen was het 3 tegen 3…. Ik zat met zweet in mijn handen, maar na de volgende stemming waarin Dave en ik niet mee mochten stemmen had ik alsnog de meeste stemmen en werd ik verbannen.

Wat ik niet mocht zeggen toen ik op de stip stond of ik een verrader of een getrouwe was. Dat maakte de Grand Finale extra spannend, maar ik wist al dat de getrouwen niet meer konden winnen… Jammer hoor! 

"Ik heb iedereen bedankt voor een geweldige tijd, zij zitten voor altijd in mijn hart. Ik was trots op mezelf dat ik zover was gekomen, dat had ik nooit verwacht!."

Tristan deed nog een meesterzet, waardoor Kim ook nog verbannen werd en hij de grote winnaar was van de verraders. Een terechte winnaar, hij heeft het tot het eind toe fantastisch gespeeld. Wat een avontuur, wat een rollercoaster en wat en impact heeft dit op mij gehad. Deze ervaring was super en had ik voor geen goud willen missen…

Magenta groet, Jannie

In de maand mei 2024 kun je mijn boek “Kleur jouw Kracht” met een verraderlijke korting kopen (24,99) op de website van Persoonlijke Kracht én wordt het boek gratis naar je verzonden!

Benieuwd naar jouw kleuren? Wil je weten welke kleuren jou kracht geven? Lees hier meer over jouw eigen Power Profiel. Gebruik de kortingscode “verraders10” * bij het afrekenen voor een leuke korting! en uhm… Niet verder vertellen hoor, hou het voor jezelf!

 

*de kortingscode is enkel geldig in de maand mei 2024 

Het Boek van Jannie Boer & Pauline van der Veeken, nu met korting & gratis verzenden!