Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Kijken door een roze of koraal bril

Kijken door een roze bril betekent dat je is het leven rooskleuriger ziet dan het werkelijk is. De meeste mensen kunnen in deze tijd wel een Roze bril gebruiken. Maar hoeveel mensen dragen daadwerkelijk een Roze bril?

Ik draag die Roze kleur zeer regelmatig omdat Roze mijn grootste kracht is en ik Roze heb als voorzetstukje bij mijn LookAdd Bril. Ik heb een Zwarte bril als basis. Daarop kan ik diverse kleuren en/of motieven als voorzetstukjes plaatsen zodat ik elke keer een “andere” bril draag.

 

Zwart is de kleur van mijn grootste Verlangen; Vrijheid & Ruimte.

Die zie en ervaar ik elke dag wanneer ik door mijn bril kijk. De Kleur van je bril verteld je hoe jij dingen en de wereld ziet. Voor mij is dat regelmatig anders….. zodra ik een andere kleur op mijn zwarte bril zet, maar wel altijd met een zelfde basis (Zwart).

 

Wil jij weten hoe jij overkomt bij anderen en hoe jij de wereld ziet?

Wat de kleur van je bril jou verteld? Boek dan een Gratis Kleurgesprek en ik vertel je er alles over. Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bril, kan ik je iets vertellen welke kleur bij je past en welke kleur past bij je innerlijke kwaliteiten en je uiterlijke kenmerken.

Nu hebben ze deze KORAAL kleur speciaal voor mij ontwikkeld als voorzetstukje en de kleur is naar mij vernoemd.

Vanmorgen kreeg ik een mailtje van een fabrikant van de Lookadd Bril dat ze een voorzetstukje hadden gemaakt aan de hand van mijn feedback. De kleur Koraal staat veel mensen heel mooi en die kleur was niet verkrijgbaar bij Lookadd.

Nu hebben ze deze KORAAL kleur speciaal voor mij ontwikkeld als voorzetstukje en de kleur is naar mij vernoemd, hoe leuk is dat! Klik hier om het voorzetstukje te bekijken of te bestellen.

 

Koraal is een rozerode Kleur die staat voor:

  • recht door zee,
  • inspireren,
  • vurig,
  • energiek en
  • initiatiefrijk.

 

Wanneer dat is hoe jij bent of hoe jij in de wereld wilt staan? Dan is koraal een kleur die een plekje verdiend in je kast, je omgeving en je leven.

Veel plezier met Koraal en met de kleur van jouw bril…..

Ik spreek je graag tijdens een gratis Kleurgesprek, je hoeft me hiervoor alleen maar een mailtje te sturen.

 

Een Koraal roze groet, Jannie

 

Reageer op dit bericht