Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Jij mag geen zwart meer dragen

Als kleurconsulent hebben wij de taak om mensen te laten stralen in hun
allermooiste kleuren. We mogen ze laten zien welke kleuren ogen laten
schitteren, waarvan huidtinten mooi egaal worden en waar haren een prachtige glans van krijgen.

Wanneer je bv. een lichtroze huid hebt, blauwe ogen en lichtbruin haar is zwart niet meteen een kleur die dat voor je uiterlijke kenmerken doet. Dan laten bepaalde blauwtinten je ogen blauwer lijken, zullen lichte roze tinten je huid egaliseren en zullen de bruintinten een balans hebben met je haar.

Dan zeggen de meeste kleurconsulenten, die hebben geleerd dat je dan een “Zomertype” – 1 van de 4 seizoentypes – bent; “jij mag geen zwart meer dragen”.

Ik ben het met hen eens dat zwart een kleur is die niet de allerbeste kleur is om te dragen in de buurt van je gezicht. Maar een zwarte pantalon of rok…?!

Zwart is namelijk een kleur die we allemaal nodig hebben en die de meest krachtige kleur is om te dragen. Het is de kleur van onafhankelijkheid, op eigen benen staan, geloven in je eigen potentieel en vooral de kleur van rechtvaardigheid.

Bovendien is zwart een kleur die veel te koop is in winkels en waar je altijd goed mee voor de dag komt.

Je valt niet uit de toon met zwart, sterker nog, het geeft je de kracht die je wellicht nodig hebt.

Voor mij is zwart een basiskleur, een kleur die alle kleuren mooier maakt. Zwart hoeft niet de hoofdrol te spelen, maar geeft andere kleuren een podium.

Ik zal mensen aanraden om zwart te dragen wanneer je onafhankelijk willen zijn, behoefte hebben aan continuïteit en kracht.  

Dus ik zeg JA tegen zwart!

Dat is ongeacht hoe je eruit ziet, zwart is te dragen op diverse plekken. Ook onder je kleding als ondergoed doet zwart haar werk en geeft het je bescherming tegen gevoelens en prikkels die anders veel te veel “binnenkomen”. Dus ik zeg JA tegen zwart! Lekker gaan dragen op een plek en manier die bij je past.

Tijdens mijn kleuranalyses werk ik met de “Persoonlijke Kracht Methodiek” die mensen een blauwdruk geeft voor Succes en Geluk. Waar je no. 1 Krachtkleur je meer zelfvertrouwen geeft en je makkelijker keuzes maakt voor een leven dat jij wilt.

Uit onderzoek aan de TU Eindhoven is gebleken dat wanneer je jouw Krachtkleur draagt je vol zelfvertrouwen bent, je beter samenwerkt en je zekerder voelt.

Wil jij dat ook? Weten hoe jij met je No.1 Krachtkleur vol zelfvertrouwen meer energie hebt en makkelijker keuzes maakt?

Stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl en ik mail je of bel je voor een
afspraak.

 

Een krachtige zwarte groet van Jannie

 

Reageer op dit bericht

Het Boek van Jannie Boer & Pauline van der Veeken, nu met korting & gratis verzenden!