Wie ben ik?

Mijn naam is Jannie Boer, een kleurrijke mensenhelper, steeds in beweging en altijd bezig met vernieuwingen. Het begeleiden van vrouwen die bezig zijn met veranderen en persoonlijke groei en die zichzelf zichtbaar willen maken met een passende uitstraling/imago is waar ik me graag mee bezig houd. Vrouwen van 30 plus die weer blij willen zijn met hun spiegelbeeld en vol trots durven te zeggen dat ze heel bijzonder zijn.

Al ruim 25 jaar beleef en ervaar ik een carrière in de kleur-, imago- en kledingbranche, en weet als geen ander hoe het is om te veranderen en persoonlijk te groeien naar zichtbaarheid.

Ik had een enorm verlangen om mijn passie te volgen en het beste uit mezelf te halen en te groeien en te ontwikkelen naar degene die ik ben en graag wil laten zien. Om zichtbaar te worden in al mijn kwetsbaarheid is best eng, maar ook leerzaam en vooral een boeiend proces om mee te maken.

Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op dit gebied en is mijn missie om mensen die in een transformatie zitten te begeleiden naar zichtbaarheid door middel van alle aspecten van kleur en imago. En deze in te zetten voor een effectieve communicatie met de mensen om zich heen. Waardoor ze net als ik succesvol(ler) worden en meer kracht en zelfvertrouwen uitstralen en blij zijn met wie ze zijn en hoe ze eruit zien.

Over jannie wie ben ik

Mijn carrière is begonnen binnen de kinderpsychiatrie

Jannie-boer-alle-kleurenHier zag ik als jonge vrouw hoe kinderen al helemaal de weg kwijt waren door de omstandigheden waarin ze opgroeiden. En ik mocht ze helpen met diverse creatieve therapieën (o.a. met kleur) om ze weer op het juiste pad te krijgen.

Daarna verhuisde ik van Friesland naar Zeeland, heb ik mijn carrière in de kinderpsychiatrie opgegeven en ben ik in de mode beland. Mijn eigen kleding maakte ik zelf, omdat ik in die tijd een “maatje meer”
had en geen leuke, vlotte en vooral kleurrijke kleding kon vinden. En zo werd mijn eerste eigen bedrijf een feit: een kledinglijn voor dames met een maatje meer die hielden van kleur en zich niet wilden verstoppen in het zwart. Mijn eerste project was een trui van maat 42 t/m 60 in 20 verschillende kleuren. Wat werd ik daar blij van en wat heb ik daarmee veel dames blij mogen maken.

Daarna volgden nog meer bedrijven, want het smaakte goed “eigen baas zijn”. Om zelf te bepalen wat ik deed of wanneer ik dat wilde doen. Een groothandel in T-Shirts, grote maten kleding, een eigen truienlabel, een dames- heren- en kinderkledingzaak en een Multi Level Marketing bedrijf samen met mijn man is wat ik had aan eigen bedrijven. In die tijd volgde ik ook nog diverse opleidingen op het gebied van kleur en stijl en was ik druk bezig. Zo ben ik nu al meer dan 25 jaar succesvol ondernemer in de kleur- en kledingbranche en heb ik inmiddels duizenden mensen mogen helpen met hun kledingkeuzes.

adviezenIk ben de vrouw die geen weekend heeft, want ik werk 24/7

Ik ben succesvol, kan heel goed rennen, vliegen, vluchten, regelen, anderen helpen en het zo perfect mogelijk willen doen. Ik heb een succesvol bedrijf opgebouwd met Kijk op kleur, zeker voor de buitenwereld.
Maar echt van binnen voelt dat vaak anders, want ik ben altijd maar bezig en vergeet dat er ook nog een leven is naast mijn bedrijf. Want ik heb ook nog een lieve, zorgzame man, 2 prachtige dochters en een chronische ziekte (MS) waar ik rekening mee moest houden.

Ik heb ook geen hekel aan “mijn werk”, want ik mag mensen helpen met hun uitstraling en dat is wat ik het allerliefste doe. Mensen helpen om zichzelf te laten zien zodat ze blij worden van hun spiegelbeeld. En dat doe ik volop, want dat is mijn passie.

Maar als je zo bezig bent met anderen, vergeet je de belangrijkste persoon: JEZELF. En ik ben eens heel goed naar mezelf gaan kijken en met mezelf aan de slag gegaan. Dingen die ik jarenlang had onderdrukt, ben ik gaan omarmen en heb daar het positieve uitgehaald. Ik kwam erachter wat mijn echte missie is in dit leven en welke idealen daarbij horen en toen zijn er vele kwartjes gevallen. Ik ben de verandering aangegaan en heb mij laten inspireren. Ik moest eerst zelf zichtbaar worden voordat ik daar anderen bij kon helpen. En die keuze moest ik maken en dat was niet makkelijk. Maar ik heb het gedaan en hier ben ik dan en durf ik te zeggen dat ik bijzonder genoeg ben om anderen te helpen met hun veranderingen. En dat vervolgens ook neer te mogen zetten en zichtbaar te maken.

Ik hou van veranderen, samenwerken en persoonlijke groei.

Door mijn eigen ervaring en wijsheid te gebruiken om die verandering plaats te laten vinden en er gebeurt niets zonder reden en toeval bestaat niet. En voor het beste resultaat volg ik mijn gevoel. En dat heeft me veel opgeleverd. Ook mooie samenwerkingen met lieve collega’s, zoals Pauline van der Veeken heb ik mogen ervaren. En ik wilde ook graag iets nalaten en vanuit Home of Image, ons gemeenschappelijke bedrijf hebben wij Het Imago Spel gemaakt, waarvoor we de VIP Award 2015 hebben gewonnen. Mensen laten ervaren hoe bijzonder ze zijn is één van de mooiste dingen om te mogen doen. En ze te helpen met veranderen en zichzelf zichtbaar maken is prachtig en wordt ik erg blij van.

Ook werk ik al een aantal jaren samen met Marieke Blok en geven wij de training Colours by Heart, kleurbeleving met al je zintuigen. Heerlijk om te doen en mooi om te zien wat de deelnemers met kleur mogen ervaren. En ook werk ik heel wat jaren samen met Thea Haak, mijn rechterhand als het gaat om websites en social media. Zij heeft mij op de weg naar persoonlijke groei de weg gewezen en in contact gebracht met de juiste mensen. Deze 3 vrouwen zijn belangrijk in mijn proces naar persoonlijke groei en ik gun iedereen zulke mooie, bijzondere mensen om zich heen.

Jannie met imagospel

Verander je Imago, verander je Leven.

Dat is wat er is gebeurd bij mij en dat heeft me veel gebracht. Ik
droeg en draag graag/veel zwarte kleding; daar voelde ik me veilig in en vond dat zwart me slanker maakte.

Na een opleiding kleurbeleving ben ik meer kleur gaan dragen en dat heeft enorm veel invloed gehad op mijn leven. Ik heb veel bijzondere gebeurtenissen mee mogen maken met mooie mensen die hun gevoel volgen en bezig zijn met persoonlijk groeien.

En mijn bedrijf heeft meer diepgang gekregen doordat ik het innerlijk en het uiterlijk in balans ging brengen. En nu mag ik mensen helpen bij hun zoektocht om op een - voor hun-  juiste manier zichtbaar te worden. Zodat ook zij op hun beurt andere mensen kunnen helpen en inspireren met persoonlijke groei en zichtbaar worden.

jannie en jan

Rechtvaardigheid is mijn drijfveer en kleur mijn middel

Ik vind innerlijke oprechtheid erg belangrijk en hou van gemeenschappelijke doelen en van een win-win situatie. Ik hou ook van snelle resultaten en heb het vermogen mensen een spiegel voor te houden waardoor ze zelf de resultaten ook zien. De verandering openbaart zich vaak vanzelf, puur door alleen te weten wat je graag zou willen veranderen en ik wil je daarbij graag helpen. Kleur is daarbij een fantastisch middel om inzichten te krijgen en om zichtbaar te worden.

Ik kan deze verandering op een unieke manier vaststellen door datgene wat ik zelf heb ervaren en waardoor ik nu op een andere manier kijk, voel, waarneem en denk. Veranderen en zichtbaar worden hebben voor mij een nieuwe betekenis gekregen.

En ik help jou, kleurrijk mensenmens daar graag bij door je nieuwe inzichten te geven waardoor ook jij jezelf kunt laten zien. En niet alleen aan jezelf maar ook aan de wereld om je heen.

Zichtbaar worden doe je niet zelf, maar wordt je door de ogen van anderen.

IMG_1687

Ik houd van

Reizen – Kleur – Kleding – Kinderen -  Romantische films  – Shoppen – Wandelen -  Bossen -  Swarovski –  Amerika – Florida – Stedentrips - Chocola met pepermunt – Dim Sum – Sushi – Paprika Pringels - Sport kijken – Accessoires - Samenwerken -  Jan, Marni en Silke

Mijn passie is kleur

Kleur is mijn passie en voor mij de rode draad in mijn leven. Kleur komt altijd weer tevoorschijn op het juiste moment en ik heb me hier dan ook helemaal in verdiept. De Taal van kleur is een hele bijzondere wanneer je die leert spreken. 
Ik heb ruim 25 jaar ervaring binnen de kleding branche en alles wat daarmee samenhangt. Imago, kleur, kleding en styling zijn voor mij net zo gewoon als “boodschappen doen”. Mensen helpen bij hun kledingkeuze, vertellen wat ze uitstralen en laten ervaren wat ze communiceren met hun imago is wat ik al heel lang doe.

Voor mij is imago een optelsom van de binnenkant, de buitenkant en de overkant. Wie ben je met al je talenten en kwaliteiten, wat laat je zien met je uitstraling en hoe communiceer je daarmee met de mensen om je heen. Vele opleidingen en verdiepingen heb ik gevolgd om alle ins en outs te leren en om die vervolgens in de praktijk te toetsen. En investeren in mezelf heb ik zeker ook gedaan door te werken met een persoonlijke coach die me helpt en laat zien wie ik ben en hoe ik dat zichtbaar kan maken. 

Wat mij uniek maakt

Mijn gave is, om mensen inzichten te geven in wie ze zijn en wat ze willen laten zien van zichzelf met oog voor de persoon en de behoeftes. Vernieuwend bezig te zijn en steeds nieuwe oplossingen bedenken om mensen te laten stralen. Met veel enthousiasme en positieve feedback telkens weer mensen weten te raken. En niet bang zijn om mezelf te laten zien in al mijn kwetsbaarheid en met al mijn kleuren. Daar zit mijn kracht. Dit maakt mij uniek om jou te helpen zichtbaar te worden en al je kwaliteiten te laten zien in je uitstraling.

jannie-passie

Kleur- en Image Expert, Trainer en Coach

jannie-oranjejasjeAls Kleur- en Image Expert leer ik je kijken naar datgene wat je uitstraalt of zou willen uitstralen. Ik inspireer en daag je uit om te laten zien wie jij nu echt bent en wat je wilt. Imago is de optelsom van jouw buitenkant: – hoe jij jezelf verzorgt, kleedt, beweegt, kijkt of een hand schudt,  jouw binnenkant: – wie je bent, jouw energie, je kwaliteiten, je unieke eigenschappen, je zelfvertrouwen, hoe blij je met jezelf bent en hoe je communiceert met de mensen om je heen. Ik luister naar je woorden en je stem, wat zegt jouw lichaamstaal? Kortom; ik laat je zien hoe bijzonder jij bent en vertaal dat naar een passende uitstraling.

Als trainer leer ik andere kleurrijke vernieuwende mensenhelpers te werken met de HART methode, zodat zij op hun beurt mensen kunnen inspireren en helpen met hun uitstraling. Dit doe ik door middel van “blended learning”; online trainingen in combinatie met praktijkdagen, waarbij je in je eigen tempo, op je eigen plek en in je eigen tijd leert hoe je dit moet doen.

Als coach begeleid ik mensen die (bij mij) een opleiding hebben gevolgd binnen de kleur- en imago branche om een eigen bedrijf neer te zetten. Helpen bij het kiezen van een doelgroep, de ideale klant, de juiste manier van marketing en daarmee aan de slag gaan is mooi om te begeleiden. En dat ze dan ook zichtbaar mogen zijn met hun bedrijf door het bepalen van het juiste imago!

Anders in het leven staan

Naast mijn passie voor kleuren, mensen en hun uitstraling, heb ik een passie voor reizen. Ik wordt steeds weer verliefd op nieuwe landen en gebieden met andere gewoonten. En steeds weer vind ik het fascinerend om nieuwe mensen te ontmoeten en bijzondere dingen te zien. Diverse modestijlen zien in andere landen, ervaren hoe mensen daar wonen en werken, wandelen in prachtige natuurgebieden en heerlijk eten.

Elk jaar gaan we naar een ander land en ontdekken we nieuwe culturen en maken we nieuwe herinneringen. Het werkt erg inspirerend voor mij en deze inspiratie neem ik weer mij in mijn adviezen en opleidingen. Geweldig om iets te hebben om voor te werken en om naar uit te kijken.

jannie-samen werken

Werken met mij

Werken met mij geeft als resultaat een positieve verandering in je leven, zowel innerlijk als uiterlijk.

Met veel enthousiasme samen werken aan jezelf om met vernieuwende oplossingen jezelf zichtbaar te maken. En dan iemand te worden/zijn die mentaal, fysiek en emotioneel lekker in haar vel zit en zich laat zien met een zelfverzekerde, krachtige uitstraling.

 

jannie en pauline

 

Laat je zien!

Jij bepaalt waar je aan wilt werken. Je kan aan je creativiteit, je zelfvertrouwen, je kracht of aan je mindset werken. Jezelf accepteren in wie je bent, doe je door jezelf niet te verbergen, maar juist door goed te laten zien wie je bent. Een kleurrijke mensenhelper weet hoe zij zich wil voelen in alles wat ze onderneemt. Dus; omarm je veranderingen en wordt zichtbaar!

Je wordt pas gehoord als je wordt gezien.

jannie is dit voor jou