Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

KIJK OP KLEUR

JANNIE BOER

Mijn verhaal

Jannie Boer, al 30 jaar ondernemer

Inmiddels heb ik duizenden (voornamelijk) vrouwen en ondernemers geadviseerd en geïnspireerd te laten zien wie ze zijn en wat ze willen.

Graag ben ik een zichtbaar voorbeeld voor vrouwen en ondernemers met een chronische ziekte. 

Ook zij mogen ook hun plek innemen in deze wereld, vrij en onafhankelijk zijn door krachtig op eigen benen te staan.

Ik inspireer ze om hun gevoel te volgen, hun hart te openen en hun liefde te laten stromen voor anderen EN voor zichzelf. 

Ze helpen met een authentieke uitstraling, zodat ze vol zelfvertrouwen in de wereld staan. Ik moedig ze graag aan om hun kracht(en) te waarderen, omarmen en zichtbaar te maken.

Kleur is voor mij altijd een leidraad en houvast geweest in mijn leven

"Het is mijn missie om meer kleur te brengen in het leven van mensen die op mijn pad komen, zodat zij het leven mogen lijden vanuit hun persoonlijke kracht."

Carrière als creatief therapeut binnen de kinderpsychiatrie

Daar merkte ik dat de kleuren die kinderen droegen, waar ze mee tekenden en welke ze in hun omgeving wel en niet wilden veel zei over wie ze waren en waarom ze in behandeling waren.

Door kleuren bewust te gebruiken heeft mooie inzichten gegeven en ik kon op een “zachte” manier kinderen helpen met datgene waarmee ze “struggelden”.

MS

Op een dag zakte ik door mijn benen en kon ik niet meer lopen. Er werd bij mij MS geconstateerd. Ik heb hierna een tijd alleen maar zwart gedragen omdat er even geen kleur was in mijn leven. Het was voor mij een heftige periode in mijn leven waarbij ik me steeds afvroeg wie wil er nu een werknemer met een chronische ziekte? Dat heeft me toen doen besluiten om een eigen bedrijf kon op te starten, zodat ik zelf kon bepalen of ik fysiek wel of niet in staat was om te werken.

WAT VOND IK HET LEUKST?

Je raadt het al” ik ben me verder gaan verdiepen in kleur. Ik heb veel boeken gelezen, cursussen gedaan en de kleuren ook toe gaan passen in mijn leven. Zwart alleen nog maar gedragen als basiskleur, andere kleuren erbij gecombineerd, waardoor ik merkte dat ik me niet alleen fysiek sterker voelde maar ook mentaal kwam ik in een heel andere mindset terecht. Als kleuren inzetten voor mezelf werkt, waarom zou dat ook niet werken voor anderen?

Even bellen over wat Kijk op Kleur of de Persoonlijke Kracht Methodiek voor jou kan betekenen?

KLEDINGLIJN

Ik heb een kledinglijn opgezet voor mensen met een maatje meer, want die had ik inmiddels ook gekregen na een aantal prednison kuren. Mijn eerste product was een trui van maat 44 t/m maat 60 in 12 verschillende kleuren. Dat werd meteen een hit in de grote maten modezaken, omdat daar eigenlijk alleen maar zwart en andere donkere kleuren te koop waren. Zo heb ik mijn bedrijf langzaam uitgebouwd met meer “gekleurde” artikelen.

DOCHTER 1

Onverwacht kwam dochter nr. 1. Het werd het tijd om het “rustiger” aan te doen en  heb ik mijn eigen kledingzaak gerund: “My Choice” in Arnemuiden. Met kleurrijke kleding voor vrouwen (ook met een maatje meer), mannen en kinderen, waar ik geleerd heb wat ondernemen is. Dit leren ging gepaard met (te) veel tijd en geld investeren, fouten en verkeerde keuzes maken.

DOCHTER 2

Ik moest gaan kiezen voor mezelf en mijn gezin. Ik ben me gaan verdiepen in het geven van Kleur-, Stijl- en Imago adviezen met mijn bedrijf Kijk Op kleur. Na diverse trainingen, verdiepingen en het maken van de nodige reclame had ik een goede naam gevestigd en werd het een groot succes. Er kwamen wachtlijsten van klanten, ik had het nog steeds heel druk. Dus ik besloot dat het tijd werd om mijn collega’s op te gaan leiden, zodat ik klanten kon doorverwijzen. 

De Kijk op Kleur Academy

Vanuit daar heb ik honderden collega’s mogen opleiden en begeleiden bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Kleur is wel altijd mijn specialiteit en mijn grootste liefde gebleven, dus daar wilde ik meer van weten en meer mee doen. Na een verdiepende opleiding in Rotterdam ontmoete ik Pauline v/d Veeken, een collega waarmee ik samen het bedrijf: Persoonlijke Kracht oprichtte. Wij wilden mensen laten zien hoe bijzonder ze zijn en hoe ze dat vol vertrouwen mogen laten zien. Kleur speelt daar een hele grote rol in.

Persoonlijke Kracht

Inmiddels zetten meer dan 150 coaches, trainers, imago en branding experts de door ons zelf ontwikkelde methodiek succesvol in. Naast de kant en klare werkvormen van het Imago Spel, het blikje met de kleurhartjes en alle kleurrijke materialen is de Persoonlijke Kracht Methodiek een innovatieve methode om snel échte transformatie zichtbaar te maken voor alle klanten. 

Even bellen over wat Kijk op Kleur of de Persoonlijke Kracht Methodiek voor jou kan betekenen?

Kleur bewust inzetten in het leven

Kleur is een prachtige taal die ik beheers. De psychologie achter kleuren is heel fascinerend en schitterend om te ontdekken en door te geven aan iedereen die daar meer van wil weten. Start bij jezelf, welke kleuren heb je momenteel nodig om heldere inzichten te geven in wie je bent en wat je wilt? Met het Power Profiel heb je GOUD in handen, jouw sleutel tot succes en geluk. Die gun ik jou ook!

LAAT ZIEN HOE BIJZONDER JIJ BENT

Jannie

Jannie in vogelvlucht

even bellen?

Matchcall met Jannie Boer

Wil je meer weten over Kijk op Kleur, de Persoonlijke Kracht Methodiek, de Power Profiel test of wellicht zelfs over het toepassen van de Persoonlijke Kracht Methodiek in jouw onderneming?

Boek een gratis MatchCall met Jannie Boer (30 minuten)