Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Is de Persoonlijke Kracht Test een Persoonlijkheids Test?

De vraag of de Persoonlijke Kracht Test een Persoonlijkheids Test is, wordt mij vaak gesteld.

Is de Persoonlijke Kracht Test zoiets als DISC, INSIGHTS, TMA of Human Design?

Het antwoord daarop is nee.

De meeste testen meten hoe jij communiceert, hoe jij leiderschap geeft en hoe jij in het leven staat. Wat jouw drijfveren, talenten en competenties zijn. En dat is fantastisch en heel waardevol om te weten. Alle testen geven je nieuwe inzichten om alles uit jezelf en het leven te halen.

De Persoonlijke Kracht Test is een momentopname.

Het geeft aan wie je nu bent, hoe het staat met je leven, je gezondheid en wat op dit moment jouw stip op de horizon is. Welke thema’s spelen er op dit moment in je leven en voor welke (lastige) keuze sta je?

De Persoonlijke Kracht Test meet jouw persoonlijke kracht van dit moment, zodat je die kunt nemen als uitgangspunt om jezelf verder te ontwikkelen. Om jouw unieke kracht verder te versterken, zodat je keuzes kunt maken die nodig zijn. De uitslag van de Test leert je hoe je met meer geloof in jezelf op weg kunt gaan en om jouw verlangen waar te maken.

De uitslag van de Persoonlijke Test is een kleurprofiel, die we “jouw blauwdruk” noemen. Deze 5 kleuren kun je in je omgeving zetten, je muren mee schilderen of gebruiken in je uitstraling.

Als je een bedrijf hebt gebruik je de kleuren voor je branding; je logo, je socials en je website om klanten mee aan te trekken die bij jou passen.

Wanneer je de kleuren hebt erkent en omarmt kun je ze ook gaan dragen om zo persoonlijke ontwikkeling in gang te zetten.

Wanneer je de kleuren niet mooi vind of lastig om te dragen, start je met een klein accentje van een kleur, wat meteen een groot effect heeft op je ontwikkeling. 

Erkennen en waarderen van jezelf is niet altijd even makkelijk, de uitslag van de persoonlijke kracht test zet ontwikkeling in gang. Je zou het dus een ontwikkeltest kunnen noemen, waar van de uitslag kan veranderen als er wat verandert in jouw situatie, baan, financiën, gezondheid of gezinssamenstelling.

Sta jij voor een (lastige) keuze? Ben je toe aan persoonlijke groei? Wil jij je persoonlijke kracht kennen en inzetten om meer geluk en succes te vinden? Je bent het meer dan waard. Jij bent bijzonder!

POWERPROFIEL

Met jouw Power Profiel ontdek je jouw grootste kracht én balanskracht, 2 kleuren om in te zetten voor jouw persoonlijke groei.

Maak de 40 online vragen en verbaas je over jouw uitslag! Je ontvangt de uitslag in jouw mailbox.

ONDERNEMERPROFIEL

Met jouw Ondernemer Profiel ontdek je jouw blauwdruk; 5 kleuren om succesvol in te zetten voor jouw zakelijke groei.

Na het maken van de Test die hoort bij het OndernemerProfiel, bespreken wij samen de uitslag.

Op jouw ontwikkelling!

Liefs, Jannie

Het Boek van Jannie Boer & Pauline van der Veeken, nu met korting & gratis verzenden!