Het KLEURGESPREK

NIEUW bij Kijk op kleur; HET KLEURGESPREK

Ben je op zoek naar de juiste outfit zodat je kunt laten zien wie je bent? Waardoor je met je uitstraling, op de juiste wijze communiceert met de mensen om je heen?  Waardoor je (eindelijk) die stap eens gaat zetten en de beslissing neemt wat je wil doen met je leven? Wat brengt je daar? Wat is je verlangen?

Ben je er nog niet aan toe om meteen een afspraak te maken voor een complete persoonlijke Imagoanlyse of Power Kleuranayse, maar wil je al wel antwoorden?

De eerste 5 mensen die mailen naar info@kijkopkleur.nl voor een Kleurgesprek aan de hand van deze nieuwsbrief met de code: Maart 2018, krijgen van mij een GRATIS telefonisch Kleurgesprek van 30 minuten.

Grijp nu je kans om die antwoorden te krijgen waar jij naar op zoek bent zodat je een volgende stap kunt maken en de knoop door kunt hakken. KLEUR is het middel die ik daarvoor inzet.

Durf jij de uitdaging aan? Laat je verrassen over wat kleur je te zeggen heeft. Hier een voorbeeld van vier kleuren die een klant van mij heeft gekozen, waaruit blijkt dat zij op dit moment veel creatieve ideeën en plannen heeft in haar leven. Ze wil meer genieten van alles wat er nu al is en waar ze niet altijd bij stil staat. Ze wil graag meer vanuit haar passie gaan leven, waardoor ze sneller dingen oppakt die echt bij haar passen. Om dat voor elkaar te krijgen zal ze eerst zaken en mensen los mogen laten die er niet meer toe doen. En dan wat meer het avontuur opzoeken en durven te vertrouwen dat doordat e meer gaat spelen en verkennen haar verlangen dichterbij komt.

Ik heb haar geadviseerd om eens op een rijte te zetten wat beangrijk voor haar is, wie ze meer tijd en aandacht mag geen en wie beter niet… Hoe ze al haar creatieve ideeen op een speelse manier vorm kan geven door meer rode en oranje tinten aan haar garderobe toe te voegen.

Spreekt jou dit ook aan en kun je ook wel zo’n uniek kleuradvies gebruiken, mail me dan voor een KlEURGESPREK

Sorry, comments are closed for this post.