Genieten en Inspiratie

 

De lente is begonnen en wat begint de natuur al mooi groen en kleurrijk te worden. Heerlijk om naar te kijken en van te genieten. Laten we dat vooral doen; GENIETEN van alles wat er is!! Dat maakt mij heel gelukkig, jou ook?

 

GENIET

Het leven is te kort om niet van elke dag te genieten en stil te staan bij al het moois wat het leven je brengt. En wat je zelf uit het leven kunt halen, dat is je eigen keuze!  Dit zeg ik uiteraard niet zomaar, we worden soms met de neus op de feiten gedrukt dat het leven niet altijd gaat zoals we denken.

En dat gebeurde bij mij toen ik 2 weken geleden een rouwkaart ontving van een prachtige vrouw die slechts 62 jaar is geworden. Ze was een lieve, kundige collega, waar ik veel van heb geleerd en die bij mij de opleidingen Kleur, Stijl en Imago heeft gevolgd, samen met haar dochter. Waar ik in september 2016 hun kleurrijke studio mocht openen en van wiens fijne gezelschap ik nog graag wat langer had willen genieten.

En toen was ze er opeens niet meer! Zomaar zonder dat ik afscheid van haar heb kunnen nemen, waardoor ik niet meer kan genieten van haar mooie glimlach, onze diepgaande (kleur)gesprekken en vooral van haar prachtige, krachtige aanwezigheid. Dieke wat zal ik (en alle collega’s) je missen. Ik beloof je wat meer te genieten van al het moois om me heen en ik geef deze wijze les ook mee aan jou nu je deze nieuwsbrief leest! DOE HET! GENIET NU!

INSPIRATIE

Genieten kun je dit voorjaar en deze zomer ook van alle prachtige, kleurrijke mode. Let op! Het is helaas niet goed voor je portemonnee, maar wat is er momenteel mooie, stijlvolle, creatieve en vooral kleurrijke mode te vinden in veel winkels.

Zelf heb 2 favoriete winkels in de buurt waar ik regelmatig kleding shop en die veel verschillende kleuren kleding hebben op dit moment. Wil je ook (kleur)inspiratie op doen? Vrijdag 6 april is er een MODESHOW bij This Time Damesmode in Kapelle. Deze wordt gehouden in Dorpshuis “de Vroone” in Kapelle en staat altijd garant voor een heerlijke avond uit, vol bijzondere kleurrijke combinaties. Ik zal er zelf ook bij aanwezig zijn, want ik mag de modeshow presenteren… Dus ben je op zoek naar MODE en KLEUR inspiratie dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Op maandag 20 maart ben ik naar de Modeavond geweest van Op en Top Zij in Vlissingen. Dit was een feest van herkenning, want iedereen werd getrakteerd op prachtige mode, creatieve combinaties, mooie mannequins en dat alles met een uitstekende organisatie. Carla, Dicky en alle andere dames hebben er een echt KLEURFEESTJE van gemaakt! Iedereen werd in de watten gelegd met smaakvolle hapjes en heerlijke drankjes en natuurlijk veel nieuwe merken in het sfeervolle pand met maar liefst 240 m2 verkoopruimte; Wat een grote aanwinst voor Vlissingen en zeker de moeite van het bezoeken waard.
 

HET KLEURGESPREK

Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief heb ik met 5 prachtige dames een kleurgesprek gehad en ze waren allemaal erg bijzonder. Met vier kleurrijke dames; Annelies, Miranda, Marianne en Elize heb ik een telefonisch Kleurgesprek gehad en ze waren alle vier onder de indruk dat hun gekozen kleuren zoveel vertelden over wie ze zijn en waar ze momenteel mee bezig waren. Ze hebben diverse tips gekregen om verder mee aan de slag te gaan.

Het laatste kleurgesprek van de vijf was met Arrianne en zij stond op het geplande tijdstip bij mijn Studio in Vlissingen voor de deur…… Ik was net terug van de fysiotherapeut en stond nog in mijn joggingpak! Deze had ik niet aan zien komen en Arrianne had niet aan een telefonische afspraak gedacht. (leerpuntje voor mij dat ik duidelijker moet zijn). Ondanks mijn niet zo “gepaste outfit”  werd het een Kleurgesprek om niet snel te vergeten. Dank je wel Arriane voor je vertrouwen en veel succes en plezier met de adviezen. Ik wens je het allerbeste toe.

Omdat het zo’n succes was wil ik nog een keer deze actie herhalen en bied ik nogmaals de eerste vijf mensen die mailen naar info@kijkopkleur.nl een Kleurgesprek aan. Naar aanleiding van deze nieuwsbrief met de code: APRIL 2018, krijgen de eerste vijf van mij een GRATIS telefonisch Kleurgesprek van 30 minuten.

Grijp nu je kans om die antwoorden te krijgen waar jij naar op zoek bent zodat je makkelijker de volgende stap kunt zetten en knopen door kunt hakken. KLEUR is het krachtige middel die ik daarvoor inzet.

Ben je net te laat en zit je niet bij de eerste vijf en wil je toch ook die volgende stap zetten naar meer uitstraling en zichtbaarheid? Boek dan nu een KLEURGESPREK!!! Deze is als nieuwe dienst te boeken bij Kijk op Kleur. Voor slechts € 25,- geef ik aan de hand van vier vragen een 30 minuten durend telefonisch consult, of voor € 45,- een Kleurconsult van een uur. Sta jij op een kruispunt van je leven, verandert je lichaam en heb je “niks” meer op aan te trekken en wil je graag snel antwoorden zodat jij weer kunt genieten van je eigen spiegelbeeld? Stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl en vraag jouw KLEURGESPREK aan.

 

POWERDAG VLISSINGEN en BERGEN OP ZOOM

Wil jij ook ervaren wat jouw blauwdruk is voor succes en een waardevol leven? En hoe jij belangrijke keuze makkelijker maakt? Waardoor het rustiger is in je hoofd, je meer tijd overhoudt, je lekkerder in je vel zit en meer kunt genieten van al het moois om je heen?

Ontdek welke kleuren bij jouw innerlijke kwaliteiten passen en hoe je de beste versie van jezelf kunt laten zien! Zodat je weer blij bent en gelukkiger in het leven staat.

Tijdens de Powerdag die op zaterdag 14 april in Bergen op Zoom (Studio Pauline) en vrijdag 20 april in Vlissingen (Studio Kijk op Kleur)ervaar je samen met gelijkgestemde vrouwen wat jouw grootste kracht is. Dit doe je aan de hand van een online De Powertest. De uitslag hiervan geeft je een prachtig rapport en brengt niet alleen je uiterlijke kenmerken in beeld, maar begint bij je binnenkant. Nooit meer onzeker over jezelf, je kleur- en kledinggebruik en altijd een passende outfit die laat zien wie jij bent en wat je wilt.

Wil jij niet alleen deze Powertest maken en je unieke rapport ontvangen met veel antwoorden en een uniek kleuradvies, maar wil je dit ook ervaren? Voor slechts 149,- krijg je een dag vol cadeautjes; Het uitgebreide rapport met kleurrijke materialen, een heerlijke lunch en nog veel meer verrassingen op de Powerdag zelf. Geef je nu op https://www.personalpowerplus.com/powerdag/ en ontvang het bovendien het prachtige boek; Krijg toch allemaal de kleuren” twv. € 29,95 er GRATIS bij.

  • Zaterdag 14 april in Bergen op Zoom
  • Vrijdag 20 april in Vlissingen
  • Vrijdag 25 mei in Zwolle

Voor meer informatie over deze unieke POWERDAG (een dag vol cadeautjes) waar je veel leert over jezelf en je uitstaling en om je op te geven, ga naar de website; https://www.personalpowerplus.com/powerdag/
 

POWER KLEURBELEVING ROOD/GROEN

  • Heb je het altijd druk en is het lastig om je werk en privé goed in balans te krijgen?
  • Wil je weten waarom het je niet lukt om van beide optimaal te genieten?
  • Wil je weten hoe je wel harmonie in je leven kunt ervaren en je meer rust krijgt in je leven waardoor je niet alleen effectiever bent op je werk, maar ook meer geniet van alle lieve mensen om je heen.

De kleuren Rood en Groen kunnen je hier een antwoord op geven. Ontdek ze tijdens de Power kleurbeleving dag Rood/Groen op maandag 7 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur in Vlissingen.

Ben jij klaar voor deze bijzondere ervaring met maar liefst 8 verschillende tinten van rood en groen? Want naast rood en groen beleef je ook de kleuren bordeaux, aubergine, koraal, olijfgroen, smaragdgroen en limegroen. Ervaar wat de kracht is van deze kleuren en hoe het komt dat je deze kleuren wel of niet graag draagt.

De investering in jezelf voor het volgen van deze Power Kleurbeleving dag is € 127,-  inclusief heerlijke lunch en verhelderende informatie om thuis nog eens na te lezen.

Wil jij ook ervaren wat je tegenhoudt om je werk en privé in balans te krijgen en te houden? Dan is deze dag zeker een aanrader.

EXAMEN STIJL EN IMAGO EXPERT

Zaterdag 31 maart was het zover: Het examen Stijl en Imago Expert. Nadat de basis van het Praktijkexamen was gedaan in de studio van Kijk op Kleur door de beide kandidaten Anja en Annet gingen we om 4 uur richting Kapelle, naar kledingzaak This Time waar de beide dames voor de 2 proefpersonen Karin en Beatrix twee passende kledingsets uitzochten, die naadloos aansloot bij hun figuurtype, gezichtsvorm, stijltype EN Imago.

De beide proefpersonen hadden zich opgegeven via de vorige nieuwsbrief en kregen een complete Imagoanalyse van de 2 examenkandidaten, waarbij in de winkel aan de Biezelingsestraat de twee passende kledingoutfits per persoon werden uitgezocht. Wat zagen Karin en Beatrix er geweldig en kleurrijk uit en daardoor zijn de beide kandidaten met vlag en wimpel geslaagd voor hun examen.

Ik feliciteer bij deze van harte mijn twee nieuwe collega’s;

Anja Schipper en Annet van Langevelde

en wens ze veel succes met hun nieuwe carrière als Kleur, Stijl en Imago Expert!

Maak meer mensen blij met hun uitstraling, want dat is al gelukt bij de beide proefpersonen; Karin en Beatrix.

Sorry, comments are closed for this post.