Focussen en met een frisse blik verder gaan.

Kijk op Kleur Inspiratie september 2018

September is voor mij de maand van herstarten, focussen en met een frisse blik verder gaan. Nadat ik in augustus even alles los heb gelaten en min bedrijven Kijk op Kleur en Home of Power van verschillende kanten heb bekeken is het nu de hoogste tijd om vol nieuwe inspiratie weer aan de slag te gaan. Vol met nieuwe plannen en ideeën de weg te volgen die ik ingeslagen ben om voor nog meer klanten te zorgen dat ze hun dromen gaan leven. Ook meer vrouwelijke ondernemers te coachen bij het opzetten van hun prachtige bedrijven. Voor anderen zorgen en te begeleiden naar onafhankelijkheid is het liefste wat ik doe en mijn allergrootste kracht.

Roze en Zwart-Wit zijn de kleurfamilies met de drijfveren “liefde en zorgzaamheid” en bij “onafhankelijkheid en discipline”. Deze nieuwsbrief staat in het teken van deze beide kleurfamilies. Roze heeft veel variaties qua kleuren; we kennen, lichtroze, cerise, magenta, fuchsia, zalmroze, framboosroze en nog veel meer benamingen. Al deze kleuren worden eerder gedragen door vrouwen. Vaak ziet een man met een roze accent in zijn kleding of met een roze overhemd er toegankelijker uit.

Zwart-Wit en alle tinten Grijs worden door zowel mannen als vrouwen gedragen en stralen een krachtige basis uit. Het zijn prachtige basiskleuren om vele andere tinten mee te combineren. Deze kleurfamilie maakt alle andere kleuren mooier. Zwart is minder toegankelijk dan wit en grijs is de meest zakelijke kleur die we kennen. Het straalt kracht uit en geeft een solide fundament weer.

Samen zijn beide kleurfamilies prima te combineren. We zien deze kleuren samen steeds meer ook in de zakenwereld gedragen worden door vrouwen EN mannen. Het zijn beide kleurgroepen die niet meer weg te denken zijn uit het modebeeld van tegenwoordig.

Zwart zien we eigenlijk alle seizoenen en ook in deze wintercollecties is zwart een echte modekleur, vooral in leer en suede.

Wit zien we meer in de zomer en is in de winter een accentkleur, vaak in combinatie met zwart of grijs. Roze en dan met name fuchsia, magenta en cerise zijn nieuwe modekleuren die deze winter in het modebeeld terug zijn van weggeweest.

Wanneer je wilt weten of deze kleurfamilies bij je uitstraling en persoonlijkheid passen boek dan een Power Kleuranalyse bij Kijk op Kleur. Dan ontdek je wat je grootste kracht is, hoe je die kunt laten zien en welke TOP kleuren jou laten stralen van binnen en van buiten.
Geen Zomer/Winter/Herfst/Lentetypes meer waarbij je beperkt wordt in OF koel OF warm, maar juist gaan voor de combinaite van koel EN warm. Dit zal je bijzondere kledingcombinaties opleveren, meer mogelijkheden met de kleding die je al hebt en vooral meer zelfvetrtrouwen omdat je de controle neemt over je eigen kledingkast en leven. Stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl en maak en afspraak voor een Power Kleuranalyse en ontdek en beleef jouw grootste kracht! Ik zorg ervoor dat jij met de juiste kleuren naar huis gaat, je in je kracht gaat staan en weel vol zelfvertrouwen voor de speigel staat en jezelf de moeite waard vind. Laat zien wie jij bent en volg je hart!
Wil je alles weten over kleurfamilies en wat de kleuren vertellen die je (vaak) draagt? Dan kun je dat lezen in het boek; ‘Krijg toch allemaal de kleuren” Hoe je krachtig uit de verf komt en wat je uitstraalt met de kleuren die je draagt kun je hierin lezen. Dus niet alleen alles over de kleurfamilies roze en zwart-wit, maar ook over oranje, bruin, geel, paars, groen, blauw, turkoois en rood. Je kunt het boek kopen via deze linkhttps://www.kijkopkleur.nl/product/boek-krijg-toch-allemaal-de-kleuren/

MUSTHAVES DIT NAJAAR

  1. LEER

We zien deze winter diverse trends in de winkel hangen. Veel leer is te vinden binnen de diverse collecties. Leren broeken, jasjes, rokken & jurkjes; leer is weer helemaal terug in het modebeeld. Heel goed om in laagjes te combineren en lekker warm te dragen en te combineren met een rozre sjaal of roze accent.
Qua kleuren is er veel zwart leer te vinden, maar ook verrassende kleuren zoals smaragdgroen, indigoblauw en zelf petrokleurig leer zien we momenteel in de winkels hangen. Leer is vaak stoer om te dragen en dan is een vrowuelijk accent in een zachte stof of een zachte roze tint prachtig om het ook wat vrouwelijker te maken.

  1. TWEED

Chanel mantelpakjes zijn nooit helemaal uit het modebeeld weggeweest. Wel werden ze op de markt gebracht door de duurdere merken en was het daarom niet voor iedereen weggelegd om Chanel te dragen. Tegenwoordig brengen diverse merken een “Look a like” uit van het Chanel pakje en dan vooral in mooie tweedstoffen of ruitvarianten.
Zo wordt deze trend voor iedereen bereikbaar en kan iedereen mee doen aan deze trend die we veel zien in het najaar. Ruitjes te kust en te keur!
En niet alleen in de geeikte bruine tinten, maar ook in zwart-wit variaties en andere kleurvarianten zien we dit najaar een grote trend ontstaan die veel mensen kunen dragen.

  1. DIERENPRINTS

Dierenprints zijn al weer een paar jaar in de mode. Dit jaar blijft de trend zich voortzetten en zien we naast dierenprintjes in bruin en zwart/grijs ook andere kleurvarianten verschijnen.
De kledingstukken mogen dit jaar heel druk zijn qua print, zelfs met verschillende prints door elkaar. Als het maar groot, lang, wijd en een drukke print heeft dan ben je helemaal klaar voor dit seizoen.
Wil je weten welke trends er nog meer zijn dit komende winterseizoen dan wil ik je attenderen op 2 evenementen waar je alles gaan zien en horen op het gebeid van modetrends en kleur.

Inspirerende Evenementen

Op woensdagavond  26 september is er een Food & Fashion evenement van Op en Top Zij op de boulevard in Vlissingen in samenwerking met Pier 7.
Op en Top Zij staat garant voor een heerlijke avond  mode, trends, bijzondere combinaties en lekkere hapjes.
Een heerlijke avond genieten van modemerken als Studio Anneloes, Yaya, Lizzy en Coco, Fabienne Chapot, Expresso, Summum en Penn & Ink.
Diverse modellen showen de uitgebreide collectie die Carla en haar team hebben samengesteld voor deze winter.
Bij Op en Top Zij  vind je een prachtige collectie damesmode en accessoires. Modisch, stylisch, eigentijds, maar vooral vrouwelijk en altijd met een stoer randje.
Vind je het lastig om te bepalen welke look nu echt bij jou past? Of wil je eens een andere kledingstijl uitproberen? Dan vind je hier zeker inspiratie.
 

Op vrijdagavond  28 september is er een grote Wintermodeshow bij This Time damesmode in  de Vroone in Kapelle.
Dit jaar bestaat This Time 10 jaar en dat willen ze graag vieren met een grote MODESHOW, uiteraard met leuke extra’s en heel veel KLEUR.

Samen met een aantal ondernemers uit Kapele showen ze de allernieuwste modetrends van het komende seizoen. Hier wisselen dierenprins, ruitjes, leer en kleurrijke prints elkaar af.
Maar liefst 12 modellen van maat 36 tot en met maat 46 van 20 plus tot 60 plus showen de laatste modetrends van het komende seizoen.

Ook dit jaar mag ik deze modeshow weer presenteren en het wordt een hele kleurrijke winter als het aan This Time Damesmode ligt.

Wanneer je op zoek bent naar kleur en bijzondere kleding dan weet ik zeker dat je geïnspireerd wordt tijdens deze
feestelijke Wintermodeshow.

VISIONBOARD MAKEN

In de vorige nieuwsbrief heb ik het uitgebreid gehad over het maken van een Visionboard. En daar heb ik erg leuke reacties op gekregen, waaronder deze inspirerende van Els Hendriks.

Els is een aantal maanden geleden bij me geweest voor een Power Kleuranalyse en heeft in haar visionboard heel mooi verwoord wat ze nog wil in haar leven. Haar verlangen vertaald in prachtige plaatjes en mooie zinnen.
Ze heeft me laten weten dat dit visionboard een mooi plekje heeft en dat ze er elke dag naar kijkt. Ik weet zeker dat veel van haar verlangens werkelijkheid zullen worden. Veel succes Els en dank je wel voor het delen.

POWERGESPREK

Afgelopen week had ik een prachtig Powergesprek met een coach uit België. Zij had voor het gesprek de online Powertest ingevuld met 40 vragen uitkomend op 1 Powertype uit het Personal Power Plus Model. Daar kwam een prachtig Powertype uit met een uitgebreid rapport van 20 bladzijden over datgene wat zij moeiteloos kan en doet.  Om met haar te praten over haar grootste kracht, haar verlangen en hoe ze dat kan laten zien in haar uitstraling was erg verhelderend voor haar. En super genieten voor mij…

Ze gaf aan dat ze de kleur van het Powertype (MAGENTA)veel in de kast hangt en dat ze daar erg blij van word. De balanskleur Grijs hangt (bijna) niet in haar kast en draagt ze af en toe als pantalon. Ik ben zelf ook een Magenta Powertype en ik snap helemaal waar zij tegenaan loopt tijdens het opbouwen van haar bedrijf als coach. Mooi dat ik haar kon inspireren en uitdagen om iets minder magenta te dragen waardoor ze ook kan zorgen voor zichzelf. En dat de balanskleur Grijs voor meer professionaliteit zal zorgen, waardoor ze met haar bedrijf de volgende stap kan zetten waar ze zo naar verlangt.

Ben je net als deze coach op zoek naar een volgende stap met je bedrijf of een duidelijke richting in je leven? En lukt het maar niet om die stap ook daadwerkelijk te zetten en vol te houden? Wil jij meer inspiratie hoe jij jezelf kunt laten zien op een manier die helemaal bij je past?

Vraag dan een POWERGESPREK aan. Voor slechts 75 euro spreek ik je persoonlijk via skype of telefoon over de uikomst van de Powertest over je Powertype. Welke grootste kracht kun jij inzetten om een volgende stap te zetten? Ik vind het geweldig om jou daarmee te helpen en je te begeleiden naar een gelukkig(er) leven en een uitstraling die daarbij past.

Vraag jouw persoonlijke Powergesprek door een mailtje te sturen naar info@kijkopkleur.nl. Voor de eerste 3 aanmeldingen heb ik nog een speciale verrassing!
Je ontvangt dan ook een 20 pagina tellend Persoonlijk Rapport over jouw Powertype om nog eens na te lezen. Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan.

INSPIRATIEDAG bij Kijk op kleur

Zaterdag 29 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Je bent van harte welkom op deze eerste inspiratiedag van het najaar. Ik vertel je graag alles over kleur, imago en kleding. Of wil je wellicht de opleiding tot Power Kleur Expert volgen of een persoonlijk coachtraject? Kom dan eens praten over de diverse mogelijkheden bij Kijk op Kleur.
 
 
 
 
 
 Wanneer je wilt weten weke kleur past bij jouw grootste kracht of heimelijke verlangen? Of wat jouw huidige outfit zegt over wie je bent? Kom langs en laat je inspireren. Ervaar de sfeer bij Kijk op Kleur, bekijk de professionele materialen en de bijzondere, kleurrijke accessoires. Laat je verassen en maak kennis met mij en met de mogelijkheden van Kijk op Kleur.
Ontdek wat Personal Power Plus kan betekenen voor jezelf, je team of je organisatie. Speel even met een groepje Het Imago Spel en ontdek wat de kleurhartjes jou vertellen.

Je bent van harte welkom en de koffie en thee staat altijd voor je klaar!

Tot ziens op zaterdag 29 september van 10.00 uur tot 17.00 uur
Of op één van de volgende inspiratiedagen dit najaar; 27 oktober, 24 november of 15 december.

Een zorgzame groet van Jannie

Sorry, comments are closed for this post.