Online Masterclass: Turkoois – Bruin

masterclass turkoois bruin

Tijd Masterclass

09:30

Tijdens deze online Masterclass, die je volgt in je eigen omgeving, ervaar je in de ochtend de 4 tinten van Turkoois en in de middag de 4 tinten van Bruin. Beide kleuren zijn elkaars balanskleuren. Je gaat Cyaan, Turkoois, Petrol en Mint ervaren en ook Kastanjebruin, Taupe, Chocoladebruin en Camel ervaar je door alle 8 kleuren te voelen, te horen en te ruiken. Deze kleuren geven je inzichten waarom je wel of niet van deze kleuren houdt. Waar deze voor- of afkeuren vandaan komen en hoe je meer balans vindt in je leven en laat zien wie je bent en wat je wilt bereiken. Na deze Masterclass weet je;

  • Hoe je deze kleuren inzet om jouw doelen te bereiken
  • Hoe je de balans vindt tussen creativiteit en vakmanschap
  • Hoe je al je nieuwe ideeën in de wereld zet en dingen afmaakt
  • Hoe je rust krijgt in je hoofd en helderheid in je communicatie

Je ontvangt voor deze Masterclass een pakketje met kleurformulieren en een 2 geurkaasjes in de kleuren van de beide kleurfamilies. Je ontvang na afloop van deze Masterclass een mooie kleurrijke hand-out met veel informatie over de beide Kleurfamilies. Voor deze unieke ervaring is de investering 147,- per dag.

Van 9.30 uur tot 12.00 uur ontdek je alles over Kleurfamilie Turkoois. Van 13.30 uur tot 16.00 uur ervaar je de kleurfamilie Bruin.

De online Masterclasses gaan door bij minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Deze Masterclass staat gepland op; maandag 9 november 2020 (deze Masterclass is vol) en maandag 1 februari 2021.

Je mag 1 keer een “Proefdag” ervaren voor slechts 97,-. Gebruik hiervoor de code TurkooisBruin in het afrekenproces!

Wanneer je alle 5 Masterclasses wilt volgen is de investering 597,- in plaats van 735,-. Kies je voor alle Masterclasses? Dan neem ik contact met je op om alle Masterclasses samen met jou in te plannen!

Pascale; Turkoois heeft mij erg geraakt, vooral omdat het voelde als thuiskomen. Dit is wie ik echt ben en mag zijn. Heerlijk om dit van de daken te schreeuwen en daar mijn kracht uit te putten. Dit ben ik!Wilma; Bruin is een kleur die ik niet leuk vind en ook niet graag. Ik weet nu waar dat vandaan komt en hoe ik die kleur weer toelaat in mijn leven. Want het gaat me mooie nieuwe dingen brengen dat weet ik nu zeker!!

Agenda Masterclasses

Aanmelden

Kies een datum:

Online Masterclass: Turkoois - Bruin 1 februari 2021
10 beschikbaar
Aantal Tickets
Prijs per Ticket 147.00
Deelname alle (5) Masterclasses
10 beschikbaar
Aantal Tickets
Prijs per Ticket 597.00
Hoeveelheid: Totaal
Totaal aantal plaatsen: 20 (20 Links)

Masterclass details

  • 1 februari 2021 09:30 - 16:00
deel de masterclass
voeg toe aan je kalender