DIT VINDEN ANDERE EXPERTS VAN KIJK OP KLEUR

De power kleur analyses  vind ik erg gaaf om te doen. En wat heb ik mooie, diepe gesprekken met mensen aan de hand van de kleuren die ze zelf ervaren.

Een bijzondere tool waar ik veel mensen blij mee ga maken.

In het najaar van 2015 ben ik begonnen met de opleiding Stijl bij Jannie Boer van Kijk op Kleur.

Haar website sprak mij meteen aan, omdat er duidelijk uit naar voren komt dat Jannie iemand is die succes in de samenwerking zoekt. Ze is iemand met ontzettend veel knowhow en een echt mensen-mens.

De opleiding bevat naast de uitgebreide theorie ook veel ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Jannie motiveert en stimuleert de mensen in haar omgeving op een enthousiaste en natuurlijke manier.
Ze deelt graag haar kennis en je merkt aan haar dat ze er ontzettend veel plezier in heeft.

Dit werkt aanstekelijk! Uiteindelijk bleek dat het gewoon doen en vertrouwen hebben heel belangrijke voorwaarden zijn voor succes. Na Stijl met succes te hebben afgerond ben ik verder gegaan met de opleiding kleurconsulent om mijn adviezen compleet te kunnen maken.

Zelf heb ik nu ook mogen ervaren dat het mensen echt raakt wanneer je je werk met hart en ziel doet. De buitenkant staat niet los van de binnenkant. Prachtig om te zien wanneer mensen mogen ontdekken hoe mooi ze eigenlijk zijn.

Grietje Jongsma, KleurBkennen, Zwolle

https://www.facebook.com/Kleurbkennen.nl/

Sinds de opening van Kijk Op Kleur, heb ik bij Jannie Boer, zo goed als alle opleidingen en verdiepingen op het gebied van kleur en stijl wel gedaan. Dit omdat zij zoveel meer diepgang geeft aan een kleurenanalyse door de introductie van contrasten, gedempt en helder en de Hart Methode, dit ook nog eens met heel veel liefde, plezier en kennis kan overbrengen op anderen.

Jannie is de persoon die je leert vertrouwen te hebben in jezelf en in hetgeen jij kunt. Haar opleidingen zijn super verzorgd met uitgebreide naslagwerken, verder is zij een vrouw die weet waar ze voor staat en dat draagt ze dan ook met heel veel passie uit naar anderen. Als mensen mens en coach heeft ze de gave om je laten voelen dat je het kunt en dat je er met plezier mee aan de slag gaat. Zeker door alle kennis die ze heeft.

Mede door haar enthousiasme is mijn werkwijze ook verandert en geef ik mijn kleuradviezen nu vanuit het hart, door je binnenkant in balans te brengen met je buitenkant en je overkant, ervaar ik dat dit heel veel betekent voor mijn klanten en mijn omgeving.

Erna van de Ven – Zwakenberg 

Kleur En Coach Praktijk Kleur uw Leven – Veghel

www.kleuruwleven.nl

Op zoek naar een extra invulling van mijn tijd en een uitdaging naast mijn huidige werkzaamheden kwam ik via via terecht bij Jannie Boer. Na een erg leuk gesprek met Jannie was ik zo enthousiast dat ik in september 2017 gestart ben met de opleiding Kleur Expert meteen gevolgd door de opleiding Stijl- en Imago Expert. Alles achter elkaar!

Jannie geeft deze opleidingen met veel passie op een ongedwongen manier. Ze heeft enorm veel kennis in huis en weet deze kennis ook over te brengen op haar cursisten. Ze geeft je zelfvertrouwen en motiveert je om zaken aan te pakken.

De combinatie van online modules theorie en uitleg, ondersteund door praktijkdagen waarin er alle ruimte is voor vragen en het oefenen met modellen sprak mij erg aan. Je kunt de uitleg zo vaak  je wilt terugkijken, ook nadat je de opleiding hebt afgesloten. Jannie is een echt mensen-mens, ze leert je werken vanuit je hart. Ze is een geweldige coach die je altijd kunt benaderen voor vragen of advies. Door haar warme manier van lesgeven wil je steeds meer opleidingen en verdiepingsdagen bij haar volgen.

Uiteindelijk heeft de opleiding mij niet alleen een nieuwe invulling van mijn tijd gebracht, ik geef nu zelf kleur-, stijl en imagoadvies, het heeft het mij ook veel inzicht in mijzelf gegeven. Door mijn blauwdruk werden zaken duidelijk en sta ik nu zelfverzekerder en ontspannener in het leven en volg ik meer mijn hart. Hierdoor ontstaan er met mijn klanten mooie, soms diepgaande, gesprekken want de buiten-, binnen-, en overkant kunnen niet zonder elkaar. Het is mooi om te zien hoe mijn klanten dit ervaren.

Annet van Langevelde-’t Gilde
’t Kleurgilde Terneuzenwww.kleurgilde.nl

Ik heb bijna alle opleidingen en bijscholingen gevolgd bij Kijk op Kleur. De opleiding tot Kleur Expert, ook de nieuwe methode. De opleiding Stijl/Imago met de online modules als ondersteuning. De Powerdag met het Powertype rapport en 2 van de 5 Kleurdagen van de Masterclass over de psychologie van Kleur.

Ik vond de opleiding voor kleur erg leuk, jammer dat ik niet gelijk de nieuwe methode gevolgd heb omdat die nu veel uitgebreider is met de online modules. De online modules vind ik zeker een grote meerwaarde omdat je ze steeds terug kan kijken en zo veel meer kennis tot je kunt nemen. Dat neemt niet weg dat de praktijkdagen zeer belangrijk zijn, mede doordat Jannie zo goed en gedegen uitleg geeft. De opleiding van stijl en imago via de nieuwe manier is dus heel fijn mede door de modules. De uitleg van Jannie, de filmpjes en daarna de tekst. Heel goed te volgen en zo vaak als je wilt terug te zien.

De materialen zijn erg waardevol, van mooie kwaliteit en heel goed om het aan de klanten uit te leggen, vooral de hartjes die iedereen super interessant vinden en heel verassend. Een heel goed begin van een analyse.

Ik kom heel graag bij Jannie even langs, met namen op de inspiratiedagen, we hebben nooit gebrek aan gespreksstof of wederzijdse interesse. Jannie zal nooit iemand pushen om iets tegen zijn zin te doen, maar laat de mogelijkheden zien die er zijn. Voor mij is heel de weg van kleur, stijl en imago een mooie weg geworden die misschien wel iets aan de late kant in mijn leven is gekomen maar zeker ook weer op een mooi moment. Door mijn ontslag op mijn werk in de gezinszorg kon ik mijn hersens verblijden met een geheel andere studie wat mij weer heeft geholpen tot waar ik nu ben. Ik doe het op mijn manier, weloverwogen en met Jannie als een zeer grote steun. Heel voorzichtig probeer ik het geleerde in de praktijk te oefenen.

Jannie is een kanjer in lesgeven, uitleggen, motiveren en iedereen in zijn waarde laten. Ook zij loopt tegen beperkingen op maar hoe ze daar mee omgaat vind ik harstikke positief. Dat is 1 van je grootste krachten.

Met ontzettend veel plezier heb ik de opleidingen bij Kijk op Kleur gedaan. Kleur heeft mij altijd als een magneet aangetrokken. Zo was het voor mij een logische stap om Kleurconsulent te worden. 
In het prille begin met 4 seizoenskleuren, maar verder mee ontwikkeld met Jannie naar 10 en 78 kleuren. 
En nu een totaal andere benadering, vanuit de binnenkant analyseren. Dit is voor mij het HOERA moment. Altijd had ik iets dat niet helemaal klopte met mijn gevoel en wat de doeken vertelden. Nu we de doeken op deze manier gebruiken combineer ik de buitenkant met de binnenkant, wat een veel zuiverder en compleet beeld van iemand geeft. Je ziet je klant gaan stralen en heel blij zijn met de kleuren. 
 
Met heel veel interesse en plezier heb ik de ontwikkeling bij Jannie gevolgd door cursussen te doen. Ik pas het toe als imago consulent en als webdesigner, waarbij ik het doel heb dat de website en de kleuren hetzelfde beeld en gevoel geeft als je de persoon erachter ontmoet.
 
Thea Schutz, DC Image, Oostkapelle

De opleiding tot Power Kleurexpert heb ik met veel plezier gevolgd. Het is een hele inspirerende opleiding waar je wel enthousiast van moet worden. De praktijkdagen gaven mij steeds meer zelfvertrouwen en je krijgt inzichten in hoe jij je klanten het beste kunt benaderen. De professionele materialen die je bij de opleiding tot Power Kleur Expert krijgt maken dat je al meteen kunt gaan starten met het geven van kleuradviezen. Oefenen is belangrijk om te doen en heel leerzaam.

Wat mij het meeste aanspreekt is dat er niet alleen naar de buitenkant gekeken wordt, maar ook naar de kwaliteiten van iemand!

Na de online lessen volgde altijd een praktijk dag die gegeven werd in de kleurrijke studio van Kijk op Kleur in Vlissingen. Deze dagen waren altijd weer een ‘feestje’. Jannie vertelt zo gepassioneerd over de verschillende onderwerpen, dat geeft je veel energie! Maar ook buiten de praktijkdagen kun je altijd bij Jannie terecht voor alle dingen die je tegen komt en alle vragen die je wilt stellen. 

Ik vind het een eer, nu ik mijn diploma heb, om bij het team van Kijk op Kleur te horen!

Ook kijk ik ernaar uit om nog meer mensen te adviseren met de kleuren die ze laten stralen vanuit de binnenkant in combinatie met het uiterlijk.

Anja Rozenkamp, Tazzelz, Roosendaal

De Power Kleuranalyse training heb ik gedaan omdat ik meer verdieping zocht en mijn klanten meer wilde geven dan alleen een kleurenkaartje. Ik vond het nodig om eerst zelf te ervaren wat het mij zou brengen. Ik zat in een proces van verandering en dat was dan ook zichtbaar in de uitslag. Kleur heeft mij enorm geholpen tijdens dat proces en toen ik de analyse opnieuw deed was er veel meer balans gekomen.

Dit is wat ik zocht, door kleur verbinding kunnen maken met wie jij bent en waar je op dat moment in je leven staat. Daarbij lerend hoe je kleur kunt inzetten in het hele proces geeft zoveel meerwaarde. De materialen zijn stijlvol, kleurrijk en handzaam en samen met deze methode een verrijking voor mezelf maar ook voor de cliënt.

De Masterclass over de psychologie van de kleuren hebben mijn leven enorm verrijkt en ik blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Ik heb alle emoties doorlopen van tranen tot blijdschap en alle kleuren ook echt gevoeld.

Dat kleur zo intens binnen kan komen als je het durft toe te laten, heb ik geweten.
Het naslagwerk waarin de betekenissen per kleur nog eens uiteengezet worden is ook super! Deze bijzondere dagen hebben me zoveel inzichten gegeven en het heeft nu al invloed op de inhoud van mijn kledingkast. Ik weet nu pas echt, welke kleuren en balanskleuren ik kan inzetten, om het door mij gewenste resultaat te bereiken. Dit is wat ik zocht en hier wil ik mee wil werken. 

Dit gaat verder dan de buitenkant, dit gaat veel dieper, het gaat om JOU als persoon!

Yvonne van Buren, Caresse Health& Beauty Steenwijk

 

Voor mij is dit de missing- tool waar ik naar op zoek was. Doordat het gestructureerd is maakt het praktisch en helder duidelijk welke kleuren passen voor zowel voor mij als voor de klant.

Voor mij is het een instrument waardoor ik mijn intuïtie op een aardse manier kan neerzetten.

 

Ik vind het echt een fantastische manier van analyseren, waarmee je drijfveren en kwaliteiten zichtbaar kunt maken.

Ik ben er heel blij mee en vind het van grote toegevoegde waarde!

Francien Steunenberg

Vandaag mijn eerste powerkleuradvies gegeven. En echt ik wil nooit weer anders….

Ik heb nog een paar kleuradviezen ‘oude stijl’ gepland staan omdat die al lang geleden geboekt zijn maar ik bied het daarna niet meer aan.

Dit is wat ik mensen aan wil beiden.

Wia Oost

Ik heb de stijlopleiding bij Kijk op Kleur als zeer verrijkend ervaren. Jannie is een positieve, enthousiaste vrouw met een betrokkenheid en uitstraling waardoor ik me erg op m’n gemak voelde tijdens de opleiding. Jannie zorgt voor een ongedwongen sfeer in de groep en er is veel ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen. Ik heb veel geleerd van haar deskundigheid en kennis van zaken. Kortom ik kijk terug op een waardevolle, inspirerende opleiding waar ik geen spijt van heb en waardoor ik vrouwen nog beter kan helpen de beste versie van zichzelf zichtbaar te maken. Jannie, Dank je wel!

Petra van Noord, Vrouwen op hun best, Den Dolder