Jij bent Bijzonder!

Jij bent Bijzonder!

Dromen komen uit

Begin vorig jaar heb ik expliciet mijn droom uitgesproken:

Ik zou graag meer bekendheid willen genereren voor de Persoonlijke Kracht Methodiek en iedereen erover vertellen. Waar kan dat beter dan op tv? Via dit medium krijg je snel en veel belangstelling bij een grote groep mensen.

Talkshow van Humberto Tan

Ik was bij het uitspreken ook erg specifiek, want dan wilde ik graag in een talkshow, het liefst bij Humberto Tan. Ik vind dat hij respectvol omgaat met zijn gasten en ze ook een podium geeft zonder er steeds doorheen te praten of om alleen maar sensatie uit te lokken.

Mijn Podium pakken

Afgelopen woensdag was ik op een Live Coach dag van mijn coach samen met nog 120 andere ambitieuze ondernemers. Ik mocht daar “mijn podium” even pakken door te vertellen dat ik te zien ben in het nieuwe seizoen van de Verraders van RTL 4.

Ik vertelde ook dat ik hoop dat naast het feit dat het een bijzondere ervaring was, mijn deelname ook wat meer bekendheid mag opleveren voor de Persoonlijke Kracht Methodiek.

Tijdens dat moment heb ik ook weer uitgesproken dat het geweldig zou zijn wanneer mijn deelname ervoor zorgt dat ik uitgenodigd wordt in een talkshow en dan natuurlijk bij die van Humberto Tan.

Je gelooft het niet…

Je gelooft het niet….. ik zat in ieder geval verstijfd op mijn stoel en kon helemaal niks meer uitbrengen……

Ik zag op mijn telefoon een apje waarvan ik de inhoud niet kon geloven. De programmamakers van de Verraders vroegen of ik samen met Tijl Beckand, de presentator van de Verraders en nog een andere deelnemer dinsdagavond in de LIVE uitzending wilde komen van…. Dit geloof je vast niet… HUMBERTO TAN.

Dit gebeurde 3 uurtjes nadat ik mijn droom nog een keer had uitgesproken voor mijn collega onderneemsters en ik sta nog steeds versteld van wat dat heeft veroorzaakt.

Ik heb uiteraard JA gezegd en ga mijn uiterste best doen om een goede indruk te maken.

Gelukkig heb ik geen stress over wat ik aan ga trekken.

Uiteraard ga ik in mijn Powerkleur: Magenta, met een toefje van mijn balanskleur Grijs, want dat geeft me zelfvertrouwen en kracht.  En dat ga ik zeker nodig hebben….

Een dankbare magenta groet, Jannie