Zichtbaarheid en Waarde geven

De twee dingen die als ondernemer het belangrijkste zijn om te groeien met je bedrijf zijn; Zichtbaarheid en Waarde geven. Wanneer je heel zichtbaar bent, maar geen waarde (genoeg) levert prikkken mensen daar snel doorheen en heeft je bedrijf geen lang leven.

Wanneer je veel kennis in huis hebt en veel waarde te bieden hebt vanuit vakmanschap, maar mensen weten je niet te vinden, groei je ook niet met je bedrijf.

Dus zaak dat beide in orde zijn om het vertrouwen van je klanten te winnen en te zorgen dat je werkt met je allerleukste klanten. De doelgroep die bij je past en jij het meest te bieden hebt.

De allerleukste klanten

Mijn allerleukste klanten zijn vrouwelijke ondernemers. Vrouwen die net als ik anderen zo goed mogelijk willen helpen om de beste versie van zichzelf te laten zien. En die graag van waarde willen zijn en d wereld een beetje mooier willen maken.

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer en heb inmiddels “alles” wel meegemaakt en “alle” fouten wel gemaakt. Inclusief het “niet zichtbaar” zijn.

Zichtbaar zijn is zeker niet makkelijk, daar kun je hulp bij gebruiken, omdat jezelf vaak niet ziet hoe je dat het best kan doen.

Heb jij vakkennis genoeg, maar wil je zichtbaarder zijn en beter herinnert worden? Zodat ook jij kunt groeien met je bedrijf en kunt werken met je aller leukste klanten?

Nieuw bij Kijk op Kleur; Personal Branding advies

Voor jou als ondernemer heb ik een bewezen 3 stappenplan voor jouw Personal Branding gemaakt.

Deze 3 stappen gaan ervoor zorgen dat jij meer zichtbaar wordt vanuit je grootste kracht met de kleuren die daarbij horen.

Voor jou als ondernemer heb ik een bewezen 3 stappenplan voor jouw Personal Branding gemaakt. Deze 3 stappen gaan ervoor zorgen dat jij meer zichtbaar wordt vanuit je grootste kracht met de kleuren die daarbij horen.

Pad, Potentieel en Presentatie

We gaan aan de slag met je Pad, Potentieel en Presentatie voor een Zichtbaar Bedrijf die met een duidelijke strategie meer impact heeft op de wereld om je heen.

Wil jij een duidelijk productaanbod die past bij je ideale doelgroep? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ik bied je een Gratis Adviesgesprek aan van 30 minuten om je meest brandende ondernemersvraag te bespreken.

Hoor ik je? Stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

 

Tot gauw……

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,

Kleurrijke Powergroet, Jannie