Balans en Creativiteit

Balans opmaken

De balans opmaken is niet iets wat we gewend zijn om regelmatig te doen in het leven. Je zegeningen tellen en even stil te staan en te genieten van alles wat er is doen we vaak te weinig. Ik in ieder geval wel. En hoe zit dat met jou?

 
Wanneer je in je naaste omgeving en via klanten te maken krijgt met ziekte, scheiding, kinderen in problemen, banen op de tocht en meer zaken die zorg en aandacht nodig hebben, wordt je met je neus op de feiten gedrukt dat het ook “anders” kan.

Dan besef ik maar al te goed dat ik blij mag zijn met mijn fijne gezin, dat het goed gaat met mijn man, kinderen, familie en bedrijf. Dat ik bevoorrecht ben dat ik met mijn kennis en ervaring mensen mag helpen vanuit mijn missie om mensen te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn.

Dan slaat voor mij de balans door naar dankbaarheid voor datgene wat ik mag geven ondanks (dankzij) alles wat er wel en niet is in mijn leven. Dat ik mijn leven niet alleen leef voor mezelf, maar dat ik mag bijdragen om de wereld een beetje mooier te maken dankzij of ondanks mijn chronische ziekte. En elke dag voor mij een nieuw begin is…
 

Nieuw begin

Wanneer je elke dag ziet als “ Een Nieuw Begin” dan maak je van elke dag de allermooiste. Voor mij is dat een dag vol kleur. Kleuren die ik draag, kleuren in mijn studio, kleuren in mijn huis, kleuren in de tuin, kleuren die overal te zien zijn wanneer je er oog voor hebt.
 
 
 
Een klant vertelde mij vorige week dat ze afscheid had genomen van een relatie waarin ze niet meer gelukkig was. Dat was voor haar een moedige stap om te zetten, want deze relatie was niet van een paar maanden….. De Kleur ORANJE heeft haar het inzicht gegeven en doen besluiten om voor haarzelf te kiezen en meer plezier in haar leven toe te laten.

Het was voor haar zo’n grote opluchting, het gaf haar letterlijk de lucht waar ze naar op zoek was. Wat was ik dankbaar toen ik dat van haar hoorde, dat ik de taal van kleur mag inzetten om haar leven een beetje mooier te maken. Ze straalde helemaal toen ze het me vertelde! Dat geeft waarde aan mijn leven en mijn bedrijf. Dat ik zulke prachtige vrouwen zoals zij, gelukkig mag maken en inzichten mag geven hoe ze belangrijke keuzes kunnen maken via de inzichten van kleur.

Wil jij ook inzichten hoe je door middel van KLEUR die belangrijke keuzes waar jij momenteel voor staat, moeiteloos kunt maken? Dan ben je van harte welkom voor een Power Kleuranalyse. Deze geeft je niet alleen inzicht in je grootste kracht, maar ook hoe je daarmee makkelijker keuzes maakt.

Sorry, comments are closed for this post.