Stijl/Imago Analyse

Na een Power Kleuranalyse is er een mogelijkheid om een Stijl en/of/Imago analyse te doen. Hier leer je dat kleding meer is dan kleur alleen. Tijdens deze analyse kijken we ook naar vorm, stof, lengte, modellen, accessoires, haar, brillen, structuur, stijlen en het totaalplaatje.

Je leert tijdens een Stijlanalyse je lichaamsvorm en gezichtstype kennen en welke kleding en accessoires daarbij passen.

Tijdens een Imagoanalyse leer je ook welke kleding horen bij jouw kwaliteiten en wat je wilt uitstralen. Wie ben jij en hoe laat je dat niet alleen zien met kleur, maar ook met vorm, stof, accessoires en contrast.

Na afloop krijg je prachtige Stijl en Imago hartjes mee met daarop veel informatie en inspiratie om met het geleerde meteen aan de slag te gaan.

Een Stijl/Imagoanalyse is geschikt voor 1 of 2 personen en duurt 1 ½ uur p.p. De investering is € 147,- p.p. en deze complete analyse is inclusief een set persoonlijke Stijl/Imagohartjes in een blikje.

Garderobecheck

Na een Kleur, Stijl/Imago advies is er ook een mogelijkheid voor een garderobecheck of garderobe planning. Dit is te boeken met een Expert van het team van Kijk op Kleur en zal plaats vinden bij jou thuis. Dit zal 1 a 2 dagdelen in beslag nemen afhankelijk van de grootte van je garderobe.

Voor meer informatie of een offerte op maat stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl