ANALYSEREN VANUIT DE BINNENKANT IN COMBINATIE MET DE BUITENKANT

HERKEN JE DIT?

 • Je hebt een kast vol kleren en “niks” om aan te trekken
 • Je bent veranderd en niet meer zo zeker welke uitstraling daarbij past
 • Je leeftijd en spiegelbeeld vertellen iets anders dan zoals jij je voelt
 • Je lichaam verandering zorgt ervoor dat je kleding anders staat als vroeger
 • Je hebt veel verschillende kleding en mist een duidelijke stijl
 • Je vindt het lastig om de juiste kledingkeuzes te maken
 • Je weet niet welke kledingcombinaties je kunt maken voor welke gelegenheid
 • Je hebt diverse kledingstukken in je kast die je nog nooit hebt gedragen

HOE ZOU HET ZIJN ALS . . .

EEN POWERANALYSE BEGINT BIJ JOU ALS PERSOON

WAT IS EEN POWERKLEURANALYSE?

Een Power Kleuranalyse is een Kleuranalyse gebaseerd op kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken EN je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid.

Tijdens deze bijzondere Kleuranalyse kijken we niet alleen welke kleuren passen bij jou haar, huid, ogen en lippen, maar ook welke kleuren jouw unieke persoonlijkheid laten zien.

 • Welke van de 40 Powertypes ben jij?
 • Wat is jouw grootste Kracht, wat doe jij moeiteloos?
 • Welke 4 kleuren zijn jouw Blauwdruk voor Succes en een Waardevol leven?
 • Uit welke Top 10 kleuren kun jij kiezen om er elke dag stralend uit te zien en vol zelfvertrouwen voor de spiegel te staan?

 

Welke kleuren hebben een mooie match met jou en laten je ogen stralen, je haar glanzen, je huid egaal worden en je lippen een prachtige kleur krijgen?

Welke glans laat het best zien hoe jij als persoon kunt stralen en je grootste kracht ten volste laat uitkomen?

Welk contrast zorgt ervoor dat jij met je kleding laat zien wie jij bent en wat jij de wereld te bieden hebt? Ook ga je ervaren hoeveel kleuren mooi bij je staan en op welke plaats je die kleuren het best kunt dragen.

 

De tijd van de kleurtypes Zomer, Winter, Lente en Herfst is echt voorbij! Om iedereen in 4 hokjes te plaatsen blijkt lastig te zijn want voor de meeste mensen zijn de bijbehorende kleuren niet helemaal toereikend. De kleuren doen geen recht aan de combinatie van de uiterlijke kenmerken en de innerlijke kwaliteiten.

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen persoonlijke kenmerken en die komen prachtig tot zijn recht in ieders unieke blauwdruk.

Deze bijzondere Kleuranalyse lijkt daarom ook niet meer op de Kleuranalyse van “vroeger” met de 4 seizoen types, maar gaat veel verder dan dat.

VOOR WIE IS EEN POWER KLEURANALYSE?

 • Wanneer je op een kruispunt staat in je leven en toe bent aan een volgende stap
 • Wanneer er duidelijke veranderingen zijn geweest in je leven, je lichaam, je omstandigheden of in je mind set
 • Wanneer je je eigen kracht (terug) wilt vinden met de daarbij passende kleuren en authentieke uitstraling
 • Wanneer je weer vol trots en zelfvertrouwen voor de spiegel wilt staan en blij bent met je spiegelbeeld
 • Wanneer je jouw unieke kracht wilt laten zien en kleur wilt inzetten voor een effectieve communicatie
 • Wanneer je rust wilt in je hoofd, zodat je makkelijker keuzes maakt en het waardevolle leven leidt wat voor jou bedoeld is
 • Wanneer je “ooit” een Kleuranalyse hebt gehad en “smokkelt” met de kleuren die je zijn geadviseerd

 

Je ervaart deze bijzondere Kleuranalyse niet alleen met je ogen, maar je zal de kleuren ook “voelen”.  Door de kleuren niet alleen te laten matchen met je uiterlijke kenmerken, maar jou in de volle kleuren te zetten, zal je alle kleuren ook lijfelijk voelen.

PRAKTISCHE HULPMIDDELEN OM NA JE POWERKLEURANALYSE TE GEBRUIKEN

PRAKTISCHE GEGEVENS

 • Een Power Kleuranalyse is geschikt voor 1 of 2 personen
 • Een Power Kleuranalyse duurt 1 ½ uur per persoon
 • De investering is € 147,- p.p. inclusief een set met persoonlijke kleurhartjes in een blikje EN een persoonlijke Top 40 kleurenkaart voor in je portemonnee.
 • De investering is € 197,- p.p. inclusief een digitaal persoonlijk rapport van 30 pagina’s over jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven.
 • De investering is € 297,- p.p. inclusief een geprint persoonlijk rapport van 30 pagina’s over jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven. Inclusief een tweede gesprek met een bijpassende figuuranalyse met materialen.
 • Een afspraak maken? Stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl of bel met Jannie Boer; 0624763240

POWERTYPE RAPPORT

Er is ook een mogelijkheid om na een Power Kleuranalyse een Powertype rapport aan te vragen met je complete blauwdruk erin. In dit complete naslagwerk van 30 bladzijdes lees je alles over jouw Powertype en jouw Blauwdruk die helemaal van toepassing zijn op jouw persoonlijke analyse. Erg waardevol om te hebben voor duidelijkheid en om alle mogelijkheden nog eens na te lezen. Hierdoor ga jij je grootste kracht herkennen, erkennen en snel resultaten boeken met je uitstraling.

Een Power Kleuranalyse is te boeken MET en ZONDER rapport, de materialen zitten er altijd bij. Een Powertype Rapport bespreek je tijdens een tweede Kleursessie van 1 ½ uur. Deze sessie geeft veel inzichten, een bijzondere diepgang en snel resultaat in de ontwikkeling die je graag wilt en het verlangen wat je hebt. Bijzondere momenten en prachtige resultaten zijn hiermee al bereikt.

JOUW BLAUWDRUK VOOR SUCCES EN EEN WAARDEVOL LEVEN

Tijdens een Power Kleuranalyse ontdek je niet alleen wat jouw Powertype is, maar ook jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven.

Een blauwdruk bestaat uit je 4 mooiste kleuren die allemaal prachtig passen bij je uiterlijke kenmerken en die tevens je kwaliteiten duidelijk in beeld brengen.

 

Met deze 4 kleuren kun je jezelf op verschillende manier laten zien met een ander doel en voor diverse gelegenheden. Heel verhelderend voor jezelf om te weten wat jouw blauwdruk is, hoe je die kunt inzetten om effectief te communiceren en hoe deze kleuren jou ook laat stralen.

Na deze Power Kleuranalyse krijg je een set met prachtige kleurhartjes mee naar huis met veel informatie en inspiratie erop. Deze geven je diverse inzichten hoe jij jouw blauwdruk kunt inzetten om jouw verlangen te leven.

Hiernaast zie je mijn blauwdruk voor succes en een waardevol leven.

Magenta, de dynamische initiator, mijn POWERTYPE en grootste kracht

Lichtroze, de liefdevolle ondersteuner

Cyaan, de spraakmakende trendsetter

Mint, de verfrissende smaakmaker

Wanneer ik deze kwaliteiten mag leven heb ik een super dag en is mijn leven compleet. Wanneer ik dit uitstraal met deze kleuren voel ik me goed en krijg ik fijne reacties en heb ik mooie gesprekken met mensen die ik ontmoet.

Dit is wie ik ben en ook mag zijn, het geeft rust en voldoening en door het erkennen van deze kwaliteiten kan ik mijn bijzondere leven leiden en veel mensen helpen.

KEN JE UNIEKE POWER EN MAAK KEUZES MAKKELIJK

ONLINE POWERTEST

Je kunt ook via een online Powertest jouw Powertype en Blauwdruk ontdekken. Daarbij ontvang je het Powertype rapport met 30 bladzijden digitaal met daarin veel informatie over jouw Powertype, jouw drijfveren en hoe je kunt laten zien wie je bent. Na het invullen van de online Powertest kun je deze laten verklaren tijdens een Power sessie.

Deze zijn ook prima samen te boeken (Power Kleuranalyse, het Powertyperapport met de Powersessie). Een Power Kleuranalyse met Powertype rapport en Kleursessie met een serie gepersonaliseerde kleurhartjes vraagt een investering van € 297,- en wordt in 2 sessie gedaan van ongeveer 1 ½ uur.