Power Kleur Middag: meer informatie

Een Power Kleurmiddag is interactief en wordt gegeven in een kleine groep van 4 à 8 personen. Vooraf doe je thuis de online Powertest met 40 vragen waar jouw No. 1 Kracht uitkomt; Jouw Powertype. Die ga je tijdens deze Power Kleurmiddag ontmoeten en ervaren.
Deze middag vindt plaats in de studio van Kijk op Kleur in Vlissingen en gaat je antwoorden op aan aantal vragen.

– Hoe kun je meer van waarde zijn vanuit je drijfveer en missie?
– Hoe word je weer blij met wie je bent en hoe je eruit ziet?
– Je bent eraan toe om een stap te maken in je persoonlijke groei?
– Je bent op zoek naar een betere balans in je leven met meer rust & duidelijkheid?
– Je wilt meer impact hebben door een betere presentatie?

En deze inzichten komen ook aan bod.
– Ben jij niet (meer) blij met wie je bent of wat je doet en heb je steeds minder energie en het gevoel dat je iets anders wilt, maar wat?
– Sta jij voor een belangrijke keuze en je wilt weten wat het beste bij je past?
– Heb jij het gevoel dat je niet helemaal tot je recht komt en meer potentieel hebt.
– Wil jij werken en keuzes maken met je hoofd en vanuit je hart?

Na deze Power Kleurmiddag omarm jij jouw kwaliteiten wat de basis is om krachtig uit de verf te komen. Je begrijpt wat jou zo bijzonder maakt. Welke talenten zo sterk zijn en verdienen om de meeste aandacht te krijgen waardoor ze verder kunnen groeien.

Je krijgt niet alleen inzicht in en waardering voor jouw no.1 Kracht, grootste kwaliteiten en diepste drijfveer, maar zet ook een eerste stap om de beste versie van jezelf te worden.
Op basis van deze inzichten kun je laten zien wie je bent en wat je wilt. Wanneer je dat doet word je beter gezien, gehoord en gewaardeerd en kun je met impact meer bereiken en betekenen.

De datums voor de Power Kleurmiddagen die staan gepland zijn;
Zaterdag van 13.30 uur tot 16.30 uur op 22 februari, 28 maart, 2 mei of 6 juni.

Wanneer jezelf een groep hebt van 4 à 8 personen is een Power Kleurmiddag op locatie ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe hebben anderen het ervaren?

Ik heb een grote voorliefde voor kleur en ben op de Powerkleurmiddag geweest voor verdieping in de betekenis van kleur voor mezelf.
En om te kijken wat het toevoegt voor de onderbouwing op mijn werkzaamheden. Mijn grootste inzicht op de Power kleurmiddag was dat ik mag luisteren naar, geloven en vertrouwen in en op jezelf!
Die 100% herkenning was geweldig en tevens een confrontatie met mezelf.
Hoewel de keuze voor de kleur Geel zonder twijfel was, bleek de Powerkleur Crème een verrassing en een uitdaging. De associatie met licht en lucht, vrijheid, ruimte was snel gemaakt.
Tegelijkertijd vind ik het gewicht van licht en de veelheid van kleur pittig. Spannend!
Paars als balanskleur is meer herkenbaar, als kleur die me dicht aan het hart ligt, maar ook als vertaler van de bijbehorende kwaliteiten.
Maar misschien juist ook de veilige weg .. hmm … ?
Graag neem ik mijn ervaring mee in mijn gesprekken met mijn klanten en zal ze zeker op deze Power kleurmiddag attenderen!

Daphne Vlot

interieur en lichtdesigner, Middelburg

Ik ben aangemeld door mijn werk Am Match te Hoofddorp omdat deze Power Kleurmiddag mij sterker en zekerder zou kunnen maken in mijn werk en dagelijks leven.
Mijn grootste inzicht van deze Power Kleurmiddag is dat ik heel veel geleerd heb wat kleuren betekenen en wat zij voor mij kunnen doen in mijn uitstraling.
Het kan heel indrukwekkend zijn om de Balanskleuren te combineren met Powerkleuren, dat heb ik zelf ervaren.
Ik merk dat ik toch een bepaalde kracht uitstraal naar mensen, waar ik me niet van bewust ben en ik vertel ze vol enthousiasme over de Powermiddag.
Ik zou deze zeker willen adviseren aan mensen waarvan ik denk dat ze het nodig hebben voor meer zelfvertrouwen en kracht.
Hartelijk bedankt voor deze powermiddag en het heeft op mijn zelfvertrouwen zeker een positief effect gehad.

Cynthia Lutke

administratief medewerkster, Hoofddorp