Power Kleur Analyse: meer informatie

Een Power Kleuranalyse is een Kleuranalyse gebaseerd op kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken EN je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid.

Tijdens deze bijzondere Kleuranalyse kijken we niet alleen welke kleuren passen bij jou haar, huid, ogen en lippen, maar ook welke kleuren jouw unieke persoonlijkheid laten zien.

Je gaat ontdekken hoe Prachtig, Krachtig jij bent en welke kleuren daarbij horen. Zodat je vol zelfvertrouwen (weer) blij voor de spiegel staat en elke dag stralend jezelf laat zien.

• Welke van de 40 Powertypes ben jij?
• Wat is de kleur van jouw grootste Kracht, wat jij moeiteloos doet?
• Welke 4 kleuren zijn jouw Blauwdruk voor Succes en Geluk?
• Uit welke Top 10 kleuren kun jij kiezen om er elke dag stralend uit te zien en vol zelfvertrouwen voor de spiegel te staan?

Welke kleuren hebben een mooie match met jou en laten je ogen stralen, je haar glanzen, je huid egaal worden en je lippen een prachtige kleur krijgen?

Welke glans laat het best zien hoe jij als persoon kunt stralen en je grootste kracht ten volste laat uitkomen?

Welk contrast zorgt ervoor dat jij met je kleding laat zien wie jij bent en wat jij de wereld te bieden hebt? Ook ga je ervaren hoeveel kleuren mooi bij je staan en op welke plaats je die kleuren het best kunt dragen.

De tijd van de kleurtypes Zomer, Winter, Lente en Herfst is echt voorbij! Om iedereen in 4 hokjes te plaatsen blijkt lastig te zijn want voor de meeste mensen zijn de bijbehorende kleuren niet helemaal toereikend. De kleuren doen geen recht aan de combinatie van de uiterlijke kenmerken en de innerlijke kwaliteiten.

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen persoonlijke kenmerken en die komen prachtig tot zijn recht in jouw unieke blauwdruk.

abonneer je op mijn youtube kanaal zodat je op de hoogte blijft van mijn laatste nieuws!