kijk op kleur

adviezen

blij met jezelf & je bedrijf

Zoek jij kleuren die laten zien hoe jij prachtig krachtig blij jezelf bent?

Meer Zelfvertrouwen?

Ben jij zelf op zoek naar een Persoonlijk Advies om helder te krijgen hoe jij jezelf het best presenteert zodat je meer bereikt en betekent? Hoe jij meer zichtbaar wordt waardoor je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt?

Ben jij (startende) ondernemer en op zoek naar een passende huisstijl en branding voor je bedrijf. Wil jij ontdekken welke kleuren laten zien wie jij bent en waar je bedrijf voor staat?

Wil jij weten wat jouw allergrootste Kracht is en begrijpen en waarderen hoe jij de dingen doet en wat jou ten diepste drijft? Makkelijker keuzes maken die jou tot je recht laten komen? Weten welk pad het beste bij je past?

Zit jij in een Team of Groep en zoek je daarvoor een interactieve workshop of teamevent? Elkaar beter leren kennen door middel van de Taal van Kleur of Imago?

Voor bovenstaande ben je bij Kijk op Kleur aan het juiste adres. We maken een advies op maat of maak gebruik van onderstaande adviezen.

Power
Kleur
Advies

Met een Power Kleuranalyse ervaar je met 40 Power Kleurdoeken niet alleen welke kleuren het beste van jou laten zien, maar ontdek jij ook je allergrootste Kracht en wat daar bij hoort.

Je leert hoe je jouw Persoonlijke Kracht versterkt en wat je Blauwdruk is voor succes en geluk. Je ziet wat jou zo Prachtig en Krachtig maakt en hoe je weer Blij met jezelf vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat.

Deze Power Kleuranalyse is persoonlijk en kan met maximaal 2 personen worden gevolgd.

De prijs voor een Power Kleur Analyse is 147,00 inclusief materialen en we zijn ongeveer 1 a anderhalf uur samen aan de slag.

Power
Kleur
Branding

Met een Power Branding Advies help ik jou als ondernemer hoe jij jezelf en je bedrijf presenteert op een manier die bij je past.

Welke kleuren passen bij jou en je huisstijl? Hoe onderscheid jij jezelf in een overvolle markt? Hoe heb je een zichtbare impact en trek je de juiste doelgroep sneller naar je toe? Hoe word je succesvol en gelukkig met datgene wat je het liefst doet en het beste kunt?

Dat komt allemaal aan bod tijdens dit Power Branding Advies voor jou en je bedrijf.

De prijs voor een Power Kleur Branding is 197,00 inclusief materialen en we zijn ongeveer 2 a 2 en een half uur samen aan de slag.

Power
Kleur
Middag

Tijdens een Kleur Powermiddag ontdek je jouw No. 1 Kracht en hoe je die verstrekt om jouw juiste pad te kiezen. Wat is jouw potentieel en wat is je grootste drijfveer om al je prachtige kwaliteiten goed tot zijn recht te laten komen?

Hoe maak je makkelijker keuzes waar je later geen spijt van krijgt omdat deze het best bij je passen?

Hoe krijg je meer rust in je hoofd om te genieten van datgene wat jij het allerliefst doet?

Hoe ben jij in je element zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt?

De prijs voor een Power Kleur Middag is 97,00 per persoon inclusief materialen en een Powertype Rapport van 20 pagina’s over jezelf.

“Maak jouw grootste kracht zichtbaar”

Power TEAM Middag

Met een Team Powermiddag ontdek je de grootste Kwaliteiten en het bijzondere Potentieel van alle teamleden. Respecteer de overeenkomsten en verschillen en leer hoe je daar effectief gebruik van maakt binnen het team.

Ontdek hoe je elkaar kunt versterken, meer inzicht in en waardering krijgt voor elkaar, waardoor je makkelijker samenwerkt. Wanneer je datgene doet waar je goed in bent en leuk vindt, kun je met je Team efficiënter werken.

Waardeer de kwaliteiten en drijfveren van je teamleden, maak je kracht zichtbaar en werk samen toe naar een Top Team. Ervaar dit tijdens een interactieve Powermiddag die dat duidelijk maakt.

De prijs voor een Power Teammiddag is 97,- per persoon  inclusief materialen en een rapport met veel informatie over jouw Grootste Kracht.

“Met je TEAM van Good naar Great

Kijk op Kleur

Kabelweg 3 | 4382 WV Vlissingen

info@kijkopkleur.nl | +31(0)6 24763240

https://www.kijkopkleur.nl/opleidingen/masterclass-kleur-meer-informatie/agenda-online-masterclass-kleur/