kijk op kleur

adviezen

Betekenisvol Ondernemen

Ben jij op zoek naar een Persoonlijk Advies om helder te krijgen hoe jij met een juiste uitstraling de beste versie van jezelf laat zien?

Hoe jij je zichtbaarheid vergroot, waardoor je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt?

Hoe jij je het best presenteert om de juiste klanten aan te trekken, zodat je meer bereikt en betekent?

Ben jij (startende) ondernemer en op zoek naar een passende huisstijl en branding voor je bedrijf?

Wil jij ontdekken hoe jij het best laat zien wie jij bent en waar je bedrijf voor staat?

Wil jij weten wat jouw allergrootste Kracht is en begrijpen en waarderen hoe jij de dingen doet en wat jou ten diepste drijft? Zodat je makkelijker keuzes maakt die jou tot je recht laten komen en weten welk pad en richting het beste bij je past?

Wil jij met je bedrijf van betekenis zijn en meer impact hebben op je klanten?

Voor al het bovenstaande ben je bij Kijk op Kleur aan het juiste adres. Maak gebruik van onderstaande adviezen of vraag een advies aan op maat.

Direct naar:

Power
Kleur
Advies

Wat houdt een Power Kleur Advies in?
Tijdens een Power Kleur Advies ervaar je met diverse Kleurdoeken niet alleen welke kleuren het beste van jou laten zien, maar ontdek jij ook je allergrootste Kracht en welke kleuren daarbij passen.
Dit is aan Kleuranalyse die je kwaliteiten in beeld brengt en die je uiterlijke kenmerken zoals haar, huid en ogen laten stralen. Dus geen Zomer- Winter-, Herfst- of Lente types, maar ontdekken hoe jij je unieke zelf het mooist laat zien.

 

Wat bereik je met een Power Kleur Advies?
Je leert hoe je jouw Persoonlijke Kracht versterkt en hoe je dat laat zien met jouw Blauwdruk voor succes en geluk. Je ziet en voelt wat jou zo Prachtig en Krachtig maakt en hoe je weer Blij met jezelf vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat. Je ontvangt diverse materialen en een duidelijke Kleurkaart met jouw 40 Mooiste kleuren. Daarmee kun je prachtige Kleurcombinaties maken om de beste versie van jezelf te laten zien.

 

Wat is de investering voor een Power Kleur Advies?
Dit Power Kleur Advies is persoonlijk en kun je met maximaal 2 personen boeken. De investering voor een Power Kleur Advies is 147,- inclusief materialen en we zijn ongeveer 1 ½ uur samen aan de slag.
Je kunt er daarna nog voor kiezen om een Blauwdruk rapport te laten maken van je Analyse, die we dan bespreken in een aparte online sessie. De investering daarvoor is 97,-

Welke stap moet ik nemen om een Power Kleur Advies te boeken?
Wanneer je een mailtje stuurt naar info@kijkopkleur.nl dan neem ik contact met je op en bespreken we een tijdstip waarop dit Power Kleur Advies plaats zal vinden. Dit is mogelijk overdag, in de avonduren en op zaterdag.

 

Bedrijf
Branding
Advies

Wat houdt een Bedrijf Branding Advies in?
Tijdens een Bedrijf Branding Advies help ik jou als ondernemer hoe jij jezelf en je bedrijf presenteert en brand op een manier die bij jouw kwaliteiten, drijfveren en de kernwaarden van je bedrijf passen.

Welke kleuren passen bij jouw Persoonlijke Branding en je huisstijl?

Hoe onderscheid jij jezelf in een overvolle markt door te gaan staan in je Kracht?

Hoe heb je een grotere zichtbare impact en trek je de juiste doelgroep sneller naar je toe?

Hoe word je succesvol en gelukkig met datgene wat je het liefst doet en het beste kunt?

Dat komt allemaal aan bod tijdens dit Bedrijf Branding Advies. We gebruiken de kleuren en uitslag van de online Persoonlijke Kracht Test daarbij als leidraad.
Wat bereik je met een Bedrijf Branding Advies?
Tegenwoordig is het erg belangrijk dat je met je bedrijf laat zien wie je bent en waar je voor staat. Kleuren spelen bij de zichtbaarheid van jezelf en je bedrijf een grote rol.

Na dit Bedrijf Branding Advies weet jij wat de kleuren zijn van de kernwaarden van je bedrijf en hoe je die terug laat komen in de huisstijl.
Je weet ook welke kleuren en vormen passen bij jouw logo, je website en wat jij uit wil stralen als ondernemer.

Je ontvangt een gedetailleerd verslag over je Branding en de kleuren die daarbij passen. De mooie materialen zorgen ervoor dat je helder hebt welke kleuren passend zijn bij jouw Branding. Hierdoor zal je Krachtig Zichtbaar zijn met jouw bedrijf en je onderscheiden in de markt.

Wat is de investering voor een Bedrijf Branding Advies?
De investering voor een online Bedrijf Branding Advies is 197,- inclusief een online rapport met materialen en we zijn ongeveer 2 samen aan de slag. Het is ook mogelijk om een live sessie in de Kijk op Kleur Studio in Vlissingen te ontvangen, dan is de prijs 247,- en ontvang je een geprint rapport met materialen.

Welke stap moet ik nemen om een Bedrijf Branding Advies te boeken?
Wanneer je een mailtje stuurt naar info@kijkopkleur.nl dan neem ik contact met je op en bespreken we een tijdstip waarop dit Power Kleur Advies plaats zal vinden. Dit is mogelijk overdag, in de avonduren en op zaterdag.

Persoonlijke
Kracht
Advies

Wat houdt een Persoonlijke Kracht Advies in?
Tijdens een Persoonlijke Kracht Advies ontdek jij wat je allergrootste Kracht is en welke kleuren daarbij horen om die Kracht ook zichtbaar te maken. Je maakt van tevoren een online Persoonlijke Kracht Test waarin we meten hoe jouw No. 1 kracht is op dit moment en hoe je die kunt versterken om jouw juiste pad te kiezen en de richting te bepalen die daarbij past.

Je ontdekt aan de hand van de uitslag van de Persoonlijke Kracht Test wat jouw potentieel is en wat je grootste drijfveren zijn. We bespreken de uitslag van jouw Persoonlijke Kracht Test online via een Zoomsessie of live in de Studio van Kijk op Kleur in Vlissingen.

Wat bereik je met een Persoonlijke Kracht Advies?
Je ontdekt hoe jij je prachtige kwaliteiten goed in beeld krijgt. Hoe jij de beste versie van jezelf kunt laten zien. Hoe jij makkelijker de juiste keuzes maakt omdat deze het best bij jouw Persoonlijke Kracht passen.
Je krijgt helder hoe jij de balans vindt in je leven, hoe je meer rust krijgt in je hoofd om te genieten van datgene wat jij het allerliefst doet.
Je weet wanneer jij helemaal in je element bent zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.
Je weet hoe jij in je Kracht kunt stappen en een leven kunt leiden wat voor jou bedoeld is.

Wat is de investering voor een Persoonlijke Kracht Advies?
De investering voor een online Persoonlijk Kracht Advies is 97,- inclusief een online bespreking via een Skype of Zoomsessie met een online Powertype rapport met 20 pagina’s. Hierin staat hoe jij jouw Persoonlijke Kracht zichtbaar maakt.

Het is ook mogelijk om een live sessie in de Kijk op Kleur Studio in Vlissingen te ontvangen, dan is de prijs 147,- en ontvang je een geprint rapport met materialen.

Welke stap moet ik nemen om een Persoonlijke Kracht Advies te boeken?
Wanneer je een mailtje stuurt naar info@kijkopkleur.nl dan neem ik contact met je op en bespreken we een tijdstip waarop dit Power Kleur Advies plaats zal vinden. Dit is mogelijk overdag, in de avonduren en op zaterdag.

“Maak jouw grootste kracht zichtbaar”

Power TEAM Middag

Met een Team Powermiddag ontdek je de grootste Kwaliteiten en het bijzondere Potentieel van alle teamleden. Respecteer de overeenkomsten en verschillen en leer hoe je daar effectief gebruik van maakt binnen het team.

Ontdek hoe je elkaar kunt versterken, meer inzicht in en waardering krijgt voor elkaar, waardoor je makkelijker samenwerkt. Wanneer je datgene doet waar je goed in bent en leuk vindt, kun je met je Team efficiënter werken.

Waardeer de kwaliteiten en drijfveren van je teamleden, maak je kracht zichtbaar en werk samen toe naar een Top Team. Ervaar dit tijdens een interactieve Powermiddag die dat duidelijk maakt.

De prijs voor een Power Teammiddag is 97,- per persoon  inclusief materialen en een rapport met veel informatie over jouw Grootste Kracht.

“Met je TEAM van Good naar Great

Kijk op Kleur

Kabelweg 3 | 4382 WV Vlissingen

info@kijkopkleur.nl | +31(0)6 24763240

ebook betekenisvol ondernemen