Workshops bij Kijk op kleur

Je bent van harte welkom om met een groep van 4 tot 8 personen een workshop te volgen bij Kijk op Kleur op het gebied van Kleur, Stijl en Imago. Ben je met een grotere groep dan is een workshop op maat mogelijk.

Workshop Kleur

Wil jij weten welke kleuren jou laten stralen?

Ga gezellig met een groep van 4 tot 8 personen aan de slag gaan met de kleuren die bij jou en je persoonlijkheid horen. Welke kleuren halen het beste in jou naar boven en laten je ogen stralen, je haren glanzen en je huid prachtig egaal worden. Dit wordt bepaald met de HART methode, die niet alleen laat zien welke kleuren goed staan bij je uiterlijk (haar, huid, ogen en lippen) maar ook matchen bij jouw talenten en persoonlijkheid. Dus geen zomer-, winter- herfst en lente types meer, maar een kleuren workshop met een bijzondere kleur ervaring voor alle deelnemers.

We vragen voor deze workshop € 47,- p.p. en het advies zal ongeveer 20/30 minuten per persoon kosten. Deze workshop is inclusief jouw persoonlijke Top 40 kleurkaartje en je 3 favoriete kleuren en de bijbehorende balanskleur.

Voor het boeken van een afspraak of voor meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

 

Workshop Stijl

Wil jij weten welke stijl je lichaam goed uit laat komen?

Ga gezellig met een groep van 4 tot 8 personen aan de slag met de kledingstijl passend bij je figuur. Welke kleding en accessoires passen bij je figuurtype? Je gaat leren hoe je de juiste balans binnen je figuur aanbrengt aan de hand van de verhoudingen in je lichaam. We gaan daarbij uit van 8 figuurtypes (V-, X-, Y-, H-, A-rond, A-combi, 0- en 8 types), hun doelen en hun Do’s en Dont’s op het gebied van kleding, stoffen, accessoires en details. Ook kijken we naar de vorm van jouw gezicht en welke halslijnen, accessoires en kapsel daarbij horen. Er zullen veel “kwartjes vallen” en er is voor iedereen een persoonlijk figuur- en gezicht hartje met daarop het bijbehorende doel en veel tips.

We vragen voor deze workshop € 47,- en het advies zal ongeveer 20/30 minuten per persoon kosten. Deze workshop is inclusief jouw persoonlijk figuur- en gezicht hartjes.

Voor het boeken van een afspraak of voor meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

 

Workshop Imago

Wil jij weten welk imago laat zien wie jij bent en wat je wilt?

Ga gezellig met een groep van 4 tot 8 personen aan de slag met je imago. Welke kwaliteiten wil je van jezelf laten zien in de outfit die je draagt. Wat communiceer je met je huidige outfit en wat laat je zien met jouw uitstraling? Kleding is een taal en die kan iedereen laten zien via het principe van de HART methode. Deze gaat over kleur, contrast, stijl, accessoires en stof. Vertaal je kwaliteiten in de kleding die je draagt voor een effectieve communicatie en mensen zullen je veel beter gaan begrijpen.

We vragen voor deze workshop € 47,- en het advies zal ongeveer 20/30 minuten per persoon kosten. Deze workshop is inclusief een aantal imago hartjes.

Voor het boeken van een afspraak of voor meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

 

Workshop Colours by Heart

Wil jij weten welke kleuren jij kunt inzetten voor verandering en ontwikkeling?

Ga gezellig met een groep van 4 tot 8  personen aan de slag met de kleuren van het hart. Wat zijn jouw favoriete kleuren? En wat zeggen ze over wie je bent, hoe anderen je zien en waar je momenteel tegenaan loopt in je leven? En hoe je dat kunt veranderen of ontwikkelen waar nodig?

Wat betekent het wanneer je een bepaalde kleur wel of niet draagt? En wat zeggen de kleuren die je in je huis hebt over jou? Waarom en wanneer ben je gestopt of begonnen met het dragen van een bepaalde kleur? En wat zeggen de kleuren in je kleding over wie je bent en hoe je momenteel in het leven staat. Wat zijn je uitdagingen en hoe kun je kleuren bewust in gaan zetten om je verlangen te bereiken? Dat is waar we het over gaan hebben in deze workshop. Een bijzondere kleurervaring en het bewust worden en inzicht krijgen in kleur voor jou wanneer je deze workshop volgt.

We vragen voor deze workshop € 47,- inclusief je 3 favoriete kleuren, de balanskleur en het balanskleur hartje. Zodat jij hiermee aan de slag kunt gaan, ontwikkeling en verandering op gang brengt en het verschil kunt maken.

Voor het boeken van een afspraak of voor meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

 

Workshop De kracht van je Imago

Ga gezellig met een groep van 4 tot 8 personen aan de slag met de kracht van jouw Imago. Er komen diverse thema’s aan bod zoals Kleur, Stijl, Imago en jouw manier van communiceren.. Je start deze workshop met een Imago scan en aan de hand daarvan met een vraag voor jezelf die je door middel van het spelen van Het Imago Spel beantwoordt krijgt.

Zie “hoe bijzonder jij bent door de ogen van een ander”. Dat is wat er centraal staat in deze workshop; welke kracht zien we al en welke kracht kun je ontwikkelen? Het wordt begeleid door een professionele expert uit het team van Kijk op Kleur die ook nog tips kan toevoegen en antwoord geeft op je beginvraag. Een bijzondere, krachtige workshop vol met cadeautjes voor jezelf…..

We vragen voor deze workshops € 47,- het advies zal ongeveer 20/30 minuten per persoon kosten. Deze workshop is inclusief  tips en trucs en de “jij bent bijzonder kaart”.

Wil jij weten welke kracht jouw imago heeft?

Voor het boeken van een afspraak of voor meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

 

Workshop Kledingstijl

Ge gezellig met een groep van 2 tot 4 personen aan de slag met kleur, stijl en kleding. Een mooie combinatie met een kleuradvies, een figuuranalyse en een scan van zelf meegebrachte kleding. Na een kleuradvies met behulp van de HART methode (innerlijke- en uiterlijke kleuren), gaan we kijken naar de verhoudingen in het lichaam en welke lijnen, lengtes, stoffen en kledingstukken het mooiste van jou en je lichaam laten zien.

Dan maken we het plaatje compleet met het identificeren van het figuurtype en de bijpassende kleding stijl. Hierdoor straal je uit wie jij bent in de juiste kleuren en de bijpassende stijl voor jouw figuur. De meegebrachte kleding (Topper en Flopper) worden voorzien van tips en trucs door ze te stijlen voor jouw meest optimale uitstraling.

We vragen voor deze workshops € 97,- het advies zal ongeveer 1 uur per persoon kosten. Deze workshop is inclusief persoonlijk kleur- en stijlhartjes.

Al deze workshops kunnen ook in de vorm van een Team training worden gegeven of als thema presentatie bij een vereniging of organisatie.

Voor het boeken van een afspraak of voor meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

Wil jij weten welke kleur en stijl jouw kleding kan hebben voor een krachtige uitstraling?

Vraag naar de vele mogelijkheden bij Kijk op Kleur en het TEAM van professionele experts.