Even ter verheldering: ik had in Oostburg de kleurencursus gedaan en naar aanleiding daarvan volgde dit consult. (grijs, kort haar,).

Tijd voor “evaluatie”.
Ik heb mijn kledingkast op orde gemaakt. Weinig ” verkeerde ” kleuren daarin. Maar wel enkelen, die op de grens waren. Die mochten dus weg.
Laatste 10 maanden ook 7 kilo afgevallen, dus wat echt te groot was ook verdwenen.

Sjaals allemaal op kleur gesorteerd. In 4 hoofdkleuren in mooie dozen verdeeld. Na deze actie had ik er zo’n 25 opgeruimd. Dat was 20% van het totaal!!!!! BLOOS VAN SCHAAMTE BIJNA. Maar het was wel de opbrengst van bijna 40 jaar. Omgerekend een gemiddelde aanschaf van 3 per jaar, valt mee als je het op deze manier ziet. En wie wat bewaart…..
Intussen wel 1 hele mooie erbij gekocht.

Make-up ook uitgezocht.
“Foute” dingen weggedaan. Was ook niet echt veel.
Ik maak me nog steeds vrij bescheiden op, maar gebruik vaker een foundation en een blusher en voor de oogmake-up pak ik nu meer glanzende producten.

Het aanvullen tot drie kleuren i.p.v. 2 lukt aardig. Soms vind ik het nog wat druk. Als ik dan 2 kleuren gebruik, maak ik het geheel wel af met een meer bling-bling hanger of ketting in de bijpassende kleur. Ja, zo groeit mijn aantal accessoires wel!

Het leuke van het geheel is toch het totaal resultaat.
Ik krijg nu gemiddeld 1x per 2-3 weken van zeer verschillende kanten een compliment over hoe goed ik er uit zie. Zelfs na 2 weken flinke verkoudheid!

Juist die aanvullingen van het consult bij jou blijken dan toch de meerwaarde te geven.
Ik vond het leuk om dit even te melden, zodat je ook kunt delen in het resultaat van je werk.

met groet,
ine karreman

Sorry, comments are closed for this post.