De opleiding tot professioneel Stijl Consulent vormt een goede basis voor iedereen die  als stijl adviseur aan de slag wil gaan. Het is een logische vervolg stap na de opleiding tot Kleur Consulent en zeker raadzaam voor diegene die vrouwen willen voorzien van een zo uitgebreid en compleet mogelijk Stijl advies.

 

 Wanneer je de opleiding Stijl Consulent met succes hebt afgerond. Ontvang je een certificaat en ben je in staat om professionele Stijladviezen te geven aan vrouwen. Je kunt zelfstandig mensen analyseren en hen adviseren inzake hun kleding, garderobe, accessoires, haarkleur en haarstijl alsmede de algehele uitstraling.

 

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Een goede volgorde zou zijn om eerst de opleiding Kleur Consulent te volgen. Het is ook mogelijk om beide opleiding gezamenlijk te volgen met een korting op de totaalprijs.

 

Er zal ook een tijd besteed worden aan zakelijke adviezen want dit is een groeiende markt waar zeker potentieel zit wanneer je als stijladviseur aan de slag wilt gaan.

 

Opleidingsdata Stijl Consulent Vlissingen 2016

Opleiding Stijl Consulent, maandagen van 10.00 uur tot 16.30 uur.

1, 15 en 29 februari, 4 en 18 april, 9 mei examen.

Dag 7 zal na 3 tot 6 maanden zijn. Een oefendag en een dag om vragen te stellen uit de praktijk.

 

Najaar 2016, ook weer op maandagen van 10.00 uur tot 16.30 uur.

12 en 26 september, 10 en 31 oktober, 14 en 28 november examen.

Dag 7 zal na 3 tot 6 maanden zijn. Een oefendag en een dag om vragen te stellen uit de praktijk.

 

Inbegrepen is koffie, thee en lunch elke opleidingsdag. Een uitgebreide cursus map, een persoonlijke Stijl analyse met een persoonlijk stijlpaspoort. En de theorie- & praktijk toets.

 

Niet inbegrepen zijn alle materialen zoals stijlpaspoorten en stijlkaarten, die je naar eigen keuze aan kunt schaffen. Voor meer informatie kun je bellen met eigenaresse van Kijk op Kleur, Jannie Boer; 0624763240 of mailen naar info@kijkopkleur.nl

 

Wij vragen voor deze opleiding een investering van € 997,- ( exclusief BTW).

Aanmelden voor deze opleiding

Wilt u meer informatie kun je mailen  of bellen met 06-24763240