De opleiding tot professioneel Kleur Consulent vormt een goede basis voor iedereen die  als kleuradviseur aan de slag wil gaan. Dit is mogelijk op part time basis en als aanvulling op datgene waar je nu al mee bezig bent, of professioneel als zelfstandig ondernemer.

En wellicht ben je nu al  werkzaam als adviseur of zelfstandige in een kapsalon, schoonheidssalon of instituut, interieurbranche, coaching, of in de mode / lingeriebranche.

 

Wanneer je de opleiding tot Kleur Consulent met succes hebt afgerond. Ontvang je een certificaat en ben je in staat om professioneel kleuradviezen te geven aan zowel dames als heren. Je kunt zelfstandig mensen analyseren en hen adviseren over hun kleurgebruik in kleding, accessoires, haarkleur en make-up.

 

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Het belangrijkste is een interesse in mensen en kleuren. En dat je enthousiast en positief bent en het leuk vind om mensen te helpen en te adviseren bij hun kleding- en kleurkeuze.

 

Opleidingsdata Kleur Consulent 2016

 

Opleiding Kleur Consulent Vlissingen, maandagen van 10.00 uur tot 16.30 uur.

25 januari, 8 en 22 februari, 7 maart, 11 en 25 april examen

Dag 7 zal na 3 tot 6 maanden zijn. Een oefendag en een dag om vragen te stellen uit de praktijk.

 

Najaar 2016 in Vlissingen, ook weer op maandagen van 10.00 uur tot 16.30 uur.

19 september, 3 en 17 oktober, 7 en 21 november en 5 december examen.

Praktijk oefendag na een half jaar in overleg.

 

Opleiding Kleur Consulent Zwolle, donderdagen van 10.00 uur tot 16.30 uur.

4 en 18 februari, 3 en 24 maart, 14 en 28 april examen

Praktijk oefendag na een half jaar in overleg.

 

Wat inbegrepen is tijdens deze opleiding, Koffie/thee. lunch overdag, een uitgebreide cursus map, een persoonlijke analyse met een persoonlijk paspoort en kleurenkaart, de theorie- & praktijk toets en het certificaat.

Wat niet inbegrepen is, maar wel aan te schaffen is bij Kijk op Kleur zijn alle materialen zoals kleurdoeken, kleurkaarten, kleurenpaspoorten en een spiegel met daglichtlampen..

 

We vragen voor deze 7 daagse opleiding, € 997,- ( excl. BTW).

 

Aanmelden voor deze opleiding
Wilt u meer informatie kunt u mailen  of bellen met 06-24763240