Kijk op Kleur geeft al geruime tijd opleidingen tot professioneel Kleur- en Stijl Consulent in Vlissingen en Zwolle. Kijk op Kleur werkt met het 78 colour systeem wat uitgaat van de 6 kleurkarakteristieken en kijkt verder dan de “buitenkant”.

 

Naast het kijken wat past bij haar, huid en ogen kijken we ook naar wat er past bij jou als persoon. En er is inmiddels een grote diversiteit aan opleidingen en trainingen op dit gebied te volgen bij Kijk op Kleur. 

 

Deze opleidingen, verdiepingen en trainingen zijn voor iedereen die mensen wil adviseren op het gebied van kleur, stijl, imago en kleding. Is dit je passie of wil je hier je passie van maken, dan ben je welkom bij Kijk op Kleur. Ook schoonheid consulenten, coaches, (mode) adviseurs of trainers die reeds bezig zijn als in het imago-, Retail-, kleding-, of coaching vak, kunnen bij Kijk op Kleur terecht voor een verdieping, training of opleiding. 

 

We werken in kleine groepen van 4 tot 8 personen en de dagen zijn van 10.00 uur tot 16.30 uur. Voor meer informatie, specifieke datums en prijzen van de verschillende opleidingen en trainingen kijk op onderstaande pagina’s.

 

Kleurconsulent 7 dagen
Stijlconsulent 7 dagen
Colours by Heart 6 dagen
Garderobeplanning/Personal shopper 2 dagen
Werkvormen voor Team Traningen 2 dagen
DISC, de communicatiestijlen Training 1 dag
Glans, Mat en Contrast Analyse Training 1 dag
Het 78 Colour System Training   1 dag
Het Imago Spel, Expert Training 1 dag
Kleur en Stijl voor de Retailbranche   op aanvraag

 

Heb je een specifieke vraag over onze opleidingen en trainingen of wil je kennis maken en meer informatie ontvangen, mail of bel dan met Jannie Boer, eigenaresse van Kijk op kleur.

Mailen: info@kijkopkleur.nl of bellen: 06-2476 3240.

En ik ontmoet je graag tijdens een open dag van Kijk op kleur of ik zie en spreek je persoonlijk bij 1 van de opleidingen of trainingen in Vlissingen of Zwolle.

Harte groet,

Jannie Boer