Wat is krachtig jezelf?

Krachtig jezelf is een 6 maanden ontwikkel traject voor vrouwen die in hun kracht willen staan door zichzelf te laten zien. En die deze kracht ook willen leven om van waarde te zijn voor zichzelf en de mensen om zich heen.

Zorgzame Vrouwen in de kracht van hun leven die zichzelf (een beetje) kwijt zijn en daardoor onzeker zijn geworden over wie ze zijn, hoe ze eruit zien en wat ze hier te doen hebben.

Stevige Vrouwen die door omstandigheden op een kruispunt staan in hun leven en niet langer willen twijfelen aan zichzelf, maar erkennen dat ze van waarde zijn en erachter gaan staan.

Stoere Vrouwen die willen laten zien wie ze zijn, met al hun prachtige kwaliteiten en met een juiste uitstraling die dicht bij hunzelf staat, dat krachtig neer willen zetten.

Prachtige Vrouwen die merken dat hun lichaam verandert, waardoor hun zelfvertrouwen is aangetast en ze niet meer zo blij zijn met hun spiegelbeeld.

De zichzelf wegcijferende Vrouwen die vinden dat het nu tijd is voor zichtbaar en krachtig jezelf?

Power Vrouwen die een zetje in de rug nodig hebben en samen met gelijkgestemden merken dat ze niet de enige zijn en dat er wat aan gedaan kan worden.

Voor wie is dit 6 maanden ontwikkel traject?

Ben jij die zorgzame, stevige, stoere, prachtige, zichzelf wegcijferende Power vrouw?

  • En heb jij het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien?
  • En dat je het talent hebt om de wereld een beetje mooier te maken, maar dat het je niet lukt om eerst jezelf in al je pracht te zien?
  • En dat je je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende krachtig zichtbaar maakt?
  • En dat anderen ook niet zien wat jij allemaal voor Power in huis hebt?
  • En dat je vol ambitie en met je talenten aan de slag bent, maar dat het je veel energie kost en je twijfelt of je op het juiste pad zit?
  • En dat je lichaam je in de steek laat en je niet meer weet welke kleding jouw krachtig zichtbaar maken.
  • En dat je niet meer weet hoe jij achter je eigen waarde mag gaan staan en hoe je dat op de juiste manier laat zien.

En frustreert je dat, beperkt je dat, maakt het je onzeker, vermoeid of verdrietig? En leef jij daardoor niet ten volle het leven wat voor jou bedoeld is? En kan je daardoor niet datgene doen waar je hart ligt? En zou jij dat wel graag willen?

Waarom ga jij ontwikkelen?

Het is bewezen dat alles wat je aandacht geeft groeit. Dit geldt voor positieve aandacht als ook voor negatieve aandacht. Je gaat op een positieve manier aan de slag met jouw uitstraling en we gaan niet letten op “buikjes en billen” die we willen verdoezelen. Maar de nadruk gaat naar datgene waar je trots op mag zijn en wat we ook in beeld gaan brengen. Hoe kun jij je op een krachtige manier presenteren waardoor je duidelijkheid schept voor jezelf en je omgeving. Waardoor je eindelijk dat waardevolle leven kan leiden wat voor jou bedoeld is.   

          

Er is ook onderzoek gedaan hoe wij mensen veranderen en ontwikkelen. Gebleken is dat wanneer we gewoontes af willen leren we daar minimaal 30 dagen actief mee aan de slag moeten gaan voordat het een nieuwe gewoonte wordt. En 6 maanden is een goede tijd is om een ontwikkeling aan te gaan, door te zetten en ook af te maken.

 

Hoe ga jij jezelf krachtig laten zien?

Jouw kracht ontdekken is de eerste stap in dit ontwikkel traject. Want als jij weet wat jouw uniek kracht is kun je dat erkennen, omarmen en daarna laten zien aan jezelf en de mensen in je omgeving.

De verrassing zit van binnen en jouw kracht ook. Als jij helemaal in je kracht gaat staan en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit, krijg je met meer zelfvertrouwen dingen voor elkaar die je eerder niet voor mogelijk had gehouden.

We gaan tijdens dit traject op verschillende manieren daarmee aan de slag en we nemen je Blauwdruk daarvoor als beginpunt. Je beleeft een Powerdag en je ervaart welk Powertype bij jou past, met een duidelijk aanwezig element, een kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren, kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden. Ook leer je hoe je ermee aan de slag gaat in het dagelijkse leven door te kiezen voor de kleurcombinaties en contrasten die bij jou horen.

Deze bijzondere dag beleef je samen en zorgt ervoor zorgt dat jij rust krijgt omdat je dingen begrijpt, je daardoor keuzes makkelijker maakt, jezelf op de juiste manier zichtbaar maakt en meer zelfvertrouwen uitstraalt. En datgene wat jij moeiteloos kunt, wat jouw unieke talenten zijn, erkent, omarmt en ermee aan de slag gaat

 

Het ontwikkeltraject

Je start met een bijzondere Powerdag, ontvangt jouw Powertype Rapport, waarmee je door middel van opdrachten meteen aan de slag gaat.

Dan krijg je een aantal persoonlijke Blauwdruk sessies, ontvangt jouw Personal Power Plus Rapport, waarmee je aan de slag gaat

Tussen de sessies door houden we contact over de ontwikkelingen en beantwoordt ik je (eventuele) vragen en evalueren we je ontwikkeling.

We eindigen met een Kracht kleding dag waar jij kunt laten zien en ervaren wat de ontwikkelingen zijn en hoe je dit laat zien.

Wat is het resultaat?

Je leert hoe je jouw unieke kracht laat zien in een kledingoutfit. En hoe je de juiste kleuren en een passende uitstraling in kunt zetten om krachtig jezelf te zijn. Het wordt een bijzondere reis met als eindbestemming;  Jij die krachtig jezelf bent en weet hoe je dat steeds weer kun laten zien binnen de verschillende gelegenheden en doelen in je leven.

Laat nooit de angst om wat anderen zeggen of denken over jou, je stoppen om KRACHTIG JEZELF te zijn.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de stappen te zetten voor jouw succes om het waardevolle leven te leiden wat voor je bedoeld is. En dat jij krachtig jezelf bent waardoor er voor jezelf en anderen meer duidelijkheid ontstaat en rust komt in je leven.

Heerlijk om daarvoor een stukje te mogen zorgen zodat jij dat leven gaat leiden.

De investering voor jouw ontwikkeltraject Krachtig jezelf

Dit 6 maanden ontwikkeltraject kun je alleen volgen (samen met mij) of in een groep met gelijkgestemden.

Wanneer je het persoonlijk gaat volgen kun je starten op een tijdstip waarop het jou en mij uitkomt. Wanneer je met een groep start is het mogelijk in de periode oktober/maart of januari/juni op nader af te spreken tijdstippen.

Het 6 maanden ontwikkeltraject Zichtbaar Jezelf in een groep vraagt een investering van € 1497,- en is ook in maandelijkse termijnen van € 275,- te betalen.

Het 6 maanden ontwikkeltraject Zichtbaar Jezelf die je persoonlijk volgt vraagt een investering van € 1997,- en is ook in maandelijkse termijnen van € 350,- te betalen.

Wordt ook die Krachtige Vrouw die in je zit en laat jezelf zien!

Voor het boeken van een afspraak of meer informatie stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl