Bij Kijk op Kleur zijn diverse mogelijkheden op het gebied van een persoonlijke Kleur analyse.

  1. Een Kleur Analyse met kleuren die passen bij je uiterlijk kenmerken.
  2. Een Power Kleur Analyse met kleuren die EN passen bij je uiterlijke kenmerken EN ook bij de innerlijke kwaliteiten en je persoonlijkheid.

 

1.  Een Kleur analyse gebaseerd op jouw uiterlijke kenmerken

Deze Kleur Analyse is geschikt voor 1 of 2 personen en duurt ongeveer 1 ½ uur. De prijs is € 97,- p.p. en deze analyse is inclusief persoonlijke kleurkaart.

Samen gaan we kijken welke kleuren passen bij jouw haar, huid, ogen en lippen. Welke kleuren een mooie match hebben, die je ogen laten stralen, je haar glanzen, je huid egaal laten worden en waardoor je lippen een prachtige kleur krijgen?

Daarnaast gaan we ook kijken welke glans het best bij je past en laten we je zien hoe je dat het best toepast in kleding en accessoires.

Aan de hand van een contrast analyse leer je ook hoe groot het verschil hoort te zijn tussen de kleuren die je draagt. En ga je ervaren hoeveel kleuren mooi bij je staan en waar je die kleuren het best kunt dragen.

We werken niet meer met de kleurtypes; Zomer, Winter, Lente en Herfst, omdat dat te beperkend werkt. Dat zou betekenen dat we iedereen in 4 “hokjes” moeten stoppen en dat doet geen recht aan de uiterlijke kenmerken van jou als klant. We zien vaak een combinatie van kenmerken en daarom is ook iedereen uniek.

Deze Kleur Analyse kan worden verzorgd door 1 van de gecertificeerde Experts die de opleiding hebben genoten bij Kijk op Kleur en die door heel Nederland actief zijn. We staan voor jou klaar om je van het beste kleuradvies te voorzien.

 

2. Een Power Kleur Analyse met kleuren die niet alleen passen bij je uiterlijke kenmerken, maar ook bij je innerlijke kwaliteiten.

Deze Power Kleur Analyse is geschikt voor 1 of 2 personen en duurt ongeveer 2 uur. De prijs is € 147,- p.p. en is inclusief persoonlijke set van kleur hartjes met veel informatie erop in een blikje.

Deze bijzondere Kleur Analyse lijkt niet meer op de Kleur Analyse van “vroeger” met de 4 seizoen types, maar gaat veel verder dan dat.

Deze Power Kleur Analyse begint bij jou als persoon, wie ben jij? Wat zijn jouw kwaliteiten en welke kleuren passen daarbij? Hoe passen deze kleuren van jouw binnenkant, jouw persoonlijkheid en hoe gaan die samen met je uiterlijke kenmerken? Hierdoor zal er meer balans en harmonie ontstaan in de kleuren en de kleurcombinaties die daarbij passen.

Je ervaart deze bijzondere Kleur Analyse niet alleen met je ogen, maar je zal de kleuren ook “voelen”. Door de kleuren niet alleen aan de voorkant te laten matchen met je uiterlijke kenmerken, maar jou in de volle kleuren te zetten, zal je de kleuren ook lijfelijk voelen.

Voor wie is een Power Kleur Analyse?

  • Voor iedereen die bezig is met ontwikkelen en behoefte heeft aan verandering. Dat kunnen veranderingen zijn in je leven, je lichaam, je omstandigheden of in je mind set.
  • Voor jou die je eigen kracht (terug) wilt vinden en daarbij de juiste uitstraling en passende kleuren zoekt.
  • En jij die weer vol trots en zelfvertrouwen voor de spiegel wilt staan en blij wordt van het spiegelbeeld. Jij die je kracht wilt laten zien en kleur wilt inzetten voor een effectieve communicatie.
  • En voor rust in je hoofd, zodat je makkelijker keuzes kunt maken en het waardevolle leven gaat lijden wat voor jou bedoeld is.

Powertypes

Op zoek gaan naar een van de 40 Powertypes en ontdekken dat jij precies bent waar dat power type voor staat. Dat is wat we doen met een Power Kleur analyse. Met 40 prachtige kleuren, een duidelijk aanwezig element, favoriete kleuren, balanskleuren, kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden met de juiste kleurcombinaties en contrasten die daarbij horen.

Ben jij de gepassioneerde winnaar? Of de vrijgevige vredestichter? Wat speelt er op dit moment in je leven? Hoe kun je dat met kleuren veranderen of laten zien? Hoe communiceer jij met de mensen in je omgeving en snappen zij je altijd meteen? Wil jij keuzes maken op basis van jouw diepste drijfveren? Ontdek dat en nog veel meer tijdens een Power Kleur Analyse.

Jouw Blauwdruk

En je ontdekt niet alleen wat je Powertype is, ook jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven. En blauwdruk bestaat uit 4 kleuren die alle 4 mooi staan bij je uiterlijke kenmerken maar die tevens ook je kwaliteiten in beeld brengen. Met deze 4 kleuren kun je jezelf op verschillende manier laten zien met een ander doel en voor diverse gelegenheden. Ontzettend duidelijk om te weten wat jouw blauwdruk is en hoe je die kunt inzetten om jou te laten stralen.

Na deze Power Kleur Analyse krijg je een set met prachtige kleurhartjes mee naar huis met veel informatie en inspiratie erop. Deze geven je inzichten en veel voorbeelden hoe jij jouw blauwdruk kunt inzetten om jouw verlangen te leven.

Hiernaast zie je mijn blauwdruk voor succes en een waardevol leven. Magenta; de dynamische initiator, Lichtroze, de liefdevolle ondersteuner, Cyaan, de spraakmakende trendsetter en Mint de verfrissende smaakmaker.

Wanneer ik dit mag doen heb ik een super dag en is mijn leven compleet. Wanneer ik dit uitstraal met de kleuren die ik draag voel ik me goed en krijg ik fijne reacties van mensen die ik ontmoet.

Dit is wie ik ben en ook mag zijn, dat geeft rust en voldoening en kan ik mijn manier ontwikkelen om mijn leven te leiden en mensen te helpen.

Powertype Rapport

Er is ook een mogelijkheid om na een Power Kleuranalyse een Powertype rapport aan te vragen. Hier lees je alles over jouw Powertype en heb je een naslagwerk van 20 bladzijden die helemaal van toepassing zijn op jou. Erg waardevol om te hebben om rust en duidelijkheid te krijgen. Zodat jij de keuzes maakt die passen bij jou.

Powersessie

Je kunt ook via een online Powertest jouw Powertype en je blauwdruk te ontdekken. Daarbij ontvang je ook het Powertype rapport met 20 bladzijden en veel informatie over jouw Powertype, jouw drijfveren en hoe je kunt laten zien wie je bent. Na het invullen van de Powertest kun je deze laten verklaren tijdens een Power sessie.

Deze zijn ook prima samen te boeken ( Power kleur Analyse, het rapport en de Powersessie). Een Power Kleur Analyse met Powertype rapport en Powersessie met een serie gepersonaliseerde kleurhartjes kost een investering van € 297,- en wordt in 2 sessie gedaan van ongeveer 1 ½ uur.

Blauwdruk Rapport

Power Kleur Analyse met een uitgebreid Blauwdruk rapport van 40 bladzijden en een blikje met  gepersonaliseerde kleurhartjes heeft een investering van € 497,- Is in 3 sessies te boeken met een paar weken ertussen om ermee aan de slag te gaan. Dit geeft nog meer diepgang en resultaat in de ontwikkeling die je graag wilt en het verlangen wat je hebt. Bijzondere momenten en resultaten zijn hiermee al bereikt.

Mogelijkheden na een (POWER) Kleur Analyse

Er zijn diverse mogelijkheden voor een persoonlijke advies, verdieping of traject. Of voor een groep of team. Deze kan verzorgd worden door een van de professionals van het team van Kijk op kleur.

Stijl/Imago analyse

Na een kleuranalyse is er een mogelijkheid om een  Stijl en/of/Imago analyse doen, waar je leert dat kleding meer is dan kleur alleen. Tijdens deze analyse kijken we ook naar vorm, stof, lengte, modellen, accessoires, haar, brillen, structuur, stijlen en het totaalplaatje. Je leert tijdens een Stijl analyse je lichaamsvorm en gezichtstype kennen en welke kleding en accessoires daarbij passen.

Tijdens een Imago analyse leer je ook welke kleding horen bij jouw kwaliteiten en wat je wilt uitstralen. Wie ben jij en hoe laat je dat niet alleen zien met kleur, maar ook met vorm, stof, lengte, glans en contrasten.

Na afloop krijg je ook prachtige Stijlhartjes mee met daarop veel inzichten, informatie en inspiratie om met het geleerde zelf verder aan de slag te gaan.

Personal Shoppen

Na een Kleur/Stijl en Imago advies is er ook een mogelijkheid om te gaan Personal Shoppen samen met een professional van het team van Kijk op Kleur. Deze sessie is te boeken voor een of meerdere dagdelen en in een stad naar keuze. De prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de stad en de duur van de shopsessie.

Garderobecheck

Na een Kleur/Stijl en Imago advies is er ook een mogelijkheid voor een garderobecheck of garderobe planning. Deze sessies zijn te boeken met een professional van het team van Kijk op Kleur en zal plaats vinden bij jou thuis. Dit zal 1 of 2 dagdelen in beslag nemen afhankelijk van de grootte van je garderobe.

Presentatie

Ook is er een mogelijkheid om een (interactieve) presentatie te boeken met als thema KLEUR, IMAGO of een combinatie van beide onderwerpen. Voor een vereniging, een team, een groep of een kledingzaak. Wat is kleur, of wat is Imago? Wat kun je ermee en wat zegt het over jou? Leuk om te ontdekken wat de taal is van kleur /imago en hoe je deze in kunt zetten.

Voor meer informatie of een offerte op maat stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl