Stijl/Imago Analyse

Stijl en Imago zijn 2 verschillende dingen en toch horen ze bij elkaar.

Stijl is letterlijk vertaald de manier waarop jij je gedraagt of hoe je de dingen doet. Stijl is ook de algemene benaming voor uiterlijke kenmerken.

Imago is de optelsom van de binnenkant, de buitenkant en de overkant. Wie ben je met al je kwaliteiten en talenten? Hoe laat je dat zien met je uitstraling en hoe communiceer je daarmee met de mensen om je heen?

Kleding bestaat uit meer dan kleur, er is ook een vorm, stof, lengte, verhoudingen, structuur, contrast, accessoires, kapsel, make-up en brillen die allemaal samen een uitstraling bepalen. En niet alleen dat bepaald je imago maar ook je lichaamstaal, je stem, je vitaliteit en je lichaam geven je imago op een passende manier gestalte. Dit alles zorgt ervoor dat jij met je uitstraling/imago duidelijk communiceert met de mensen om je heen en er meer begrip en succes komt in je leven. Hoe mooi is dat!

Herken je dit?

Is je lichaam aan het veranderen? Je figuur, je haar, je huid? En passen jouw kleren niet meer zo mooi net als eerst? Die leuke jurk van vorig jaar staat niet nu meer zo mooi. HELP! En welke vorm, lengte en stoffen passen nu het best bij mijn figuur? En wat kan ik het beste doen met mijn haar, wat is de geschiktste coupe? En welke bril en accessoires laten mijn gezicht mooi uitkomen?

Stijlanalyse

Wanneer je antwoord wilt krijgen op 1 of meerdere vragen dan is een Stijlanalyse DE oplossing voor jou. En ben je bij Kijk op Kleur aan het juiste adres.

Tijdens een Stijlanalyse bepalen we wat de verhoudingen zijn in je lichaam, welke van de 8 figuurtypes jij bent en welke lengte en vorm van kleding daar dan mooi bij passen. Ook kijken we welke halslijnen, accessoires en kapsel passen bij jouw gezichtsvorm.  En welke hoofdstijl jij hebt en welke sub stijlen daarop ook van invloed zijn. Hoe jij er met jouw lichaam zodanig uitziet dat mensen je complimenten maken en vragen of je op vakantie bent geweest?

stijlanalyse2
stijlaanalyse1

Mogelijkheden en prijzen

 • Stijl analyse met persoonlijke figuur-, stijl- en gezicht hartjes € 99,-
 • Stijl analyse met persoonlijke figuur-, stijl- en gezicht kaart en verlangen analyse hoe je eruit wilt zien € 147,-

Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

Herken je dit?

Zijn er veranderingen in je omgeving? Verandering van baan, geen baan meer, nieuwe collega’s, een verhuizing, verlies van een dierbare, een kind gekregen of je kinderen het huis uit? En ben jij (ook) even de weg kwijt in je kleding?

 • Wil jij ervaren en laten zien wat jou zo bijzonder maakt?
 • Wil jij die verandering laten matchen met je uitstraling?
 • Wil jij gewoon lekker in je vel zitten en dat ook uitstralen?
 • Wil jij een imago wat in balans is, zodat mensen meteen zien wie je bent en wat je wilt?

Imago analyse

Wanneer je antwoord wilt krijgen op 1 of meerdere vragen dan is een Imago analyse DE oplossing voor jou. En ben je bij Kijk op Kleur aan het juiste adres

Tijdens deze analyse gaan we op zoek naar het imago wat bij je past. En niet alleen bij jouw persoonlijkheid, maar ook bij de gelegenheid en wat je graag wilt uitstralen (je verlangen).

Beginnend met wat jij wilt (wat is je verlangen?) en hoe jij wilt communiceren met je uitstraling, wordt dit een analyse die je nooit meer vergeet. Want na afloop sta je (weer) trots en vol zelfvertrouwen voor de spiegel en ben je blij met wat je ziet. Je omgeving zal anders op je reageren en je vragen;

 • “Wat zie jij er goed uit?”
 • “Ben je afgevallen?”
 • “Ben je op vakantie geweest?”
 • “Ben je naar de kapper geweest?”
 • “Heb je een nieuwe bril of nieuwe kleding?”

 

Mogelijkheden en prijzen

 • Imago analyse met persoonlijke figuur-, stijl- en gezicht hartjes € 99,-
 • Imago analyse met persoonlijke figuur-, stijl- en gezicht kaart en verlangen hartjes € 149,-

Een Imago analyse is een hele bijzondere ervaring waardoor je inzichten krijgt hoe jij jouw imago voor je kunt laten werken. En je in de spiegel die krachtige vrouw ziet staan.

Veranderen is niet altijd leuk en makkelijk en zeker niet wanneer je daar geen invloed op hebt. Maar veranderingen komen toch en jij hebt altijd de keuze HOE je ermee om gaat. “Veranderen is zodanig aan iets werken of iets behandelen dat het anders wordt” volgens het woordenboek. En veranderen of ontwikkelen brengt je altijd iets….

Wanneer je deze veranderingen durft te omarmen en daar het positieve uit haalt, gaat het je mooie dingen brengen…. En ik spreek uit eigen ervaring.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

Personal Shoppen

Wil jij meteen praktisch met je kleding aan de slag en je garderobe opbouwen?

Na een kleur- en een stijl/imago analyse is er een mogelijkheid om te gaan Personal Shoppen samen met een professional van het team van Kijk op Kleur. Deze sessie is te boeken voor een of meerdere dagdelen en in een stad van je eigen keuze.

Garderobe planning

Droom jij ook over het hebben van zoveel overzicht in je kast??

Na een kleur analyse en een imago analyse is er een mogelijkheid voor een garderobe planning. Deze sessies zijn te boeken met een professional van het team van Kijk op Kleur. Deze zal plaats vinden bij je thuis en zal 1 of 2 dagdelen in beslag nemen afhankelijk van de grootte van je garderobe.

Ook is er een mogelijkheid om een (interactieve) presentatie te boeken met als thema KLEUR of STIJL/IMAGO. Voor een vereniging, een team, een groep of een kledingzaak. Wat is kleur, wat kun je ermee en wat zegt het over jou? Leuk om te ontdekken dat er veel schuil gaat achter kleur. En hoe jij je imago voor je kunt laten werken.

Voor prijzen of meer informatie hierover stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl

Workshops

Er zijn ook diverse mogelijkheden om met een groep van 4 tot 8 personen aan de slag te gaan met kleding, stijl en je imago. Welke kleding en accessoires passen bij je figuurtype? Je gaat leren hoe je de juiste balans binnen je figuur aanbrengt aan de hand van de verhoudingen in je lichaam. We gaan daarbij uit van 8 figuurtypes (V-, X-, Y-, H-, A-rond, A-combi, 0- en 8 types), hun doelen en hun Do’s en Dont’s op het gebied van kleding, stoffen, accessoires en details. Er zullen veel “kwartjes vallen” en er is voor iedereen een persoonlijk figuur- en gezicht hartje met daarop veel tips.

Voor prijzen of meer informatie hierover stuur een mailtje naar info@kijkopkleur.nl