Voor het geven van professionele kleur-, stijl en imagoadviezen zijn goede materialen onmisbaar geworden om mee te werken. Klanten zien graag met eigen ogen wat er gezegd en bedoeld wordt. Dus wanneer we de dingen visueel kunnen maken voor de klant is dat prettig en duidelijker.

Kijk op kleur levert diverse materialen en hulpmiddelen waardoor het werken als imagoconsulent een plezier wordt. Bovendien worden uw klanten voorzien van mooie materialen om mee naar huis te nemen en mee te werken tijdens het winkelen.

Op het gebied van presentaties, werken in groepen, het geven van 1 op 1 adviezen en ook voor de aankleding van uw professionele ruimte heeft kijk op kleur diverse mogelijkheden. U vind deze allemaal mooi gerangschikt in onze webshop. Veel kijk- en winkel plezier.

Alle materialen worden binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of kunnen eventueel worden opgehaald bij Kijk op Kleur, Kabelweg 3 in Vlissingen. Voor bestellingen vanaf € 100,- zijn de portokosten voor rekening van Kijk op Kleur. Alle materialen zijn excl. BTW.

In de webshop vind u o.a. Kleurdoeken, kleurpaspoorten, kleurkaarten, kleurwaaiers, presentaties op een cd-rom, stijlplaten, stijlkaarten, stijlpaspoorten, spiegels met daglichtlampen en diverse accessoires voor uw studio en voor de verkoop. Kortom leuk om eens te kijken welke materialen handig zijn om me te werken. De keuze is aan u, veel succes!